.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Зависи от много неща. Ако си допадаме не би било проблем.
    Тука с1м с1гласен с Aleandra... И само да добавя.. Любовта граници няма..

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами зависи от много неща, но на тази възраст на която съм ( след няколко месеца навършвам 16 ) немисля че бих, защото тва значи момчето да е на около 13.. на тая възраст момчетата изобщо не са на този ъкъл...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен Аватара на koalka
    Сега не бих тръгнала с толкова малко момче.Та това означава на 14. Може да тръгна с някой, но когато съм над 20 и разликата няма да се усеща, ама сега....

Голям фен
    Да,ако и двамата се харесваме едва ли някакво егн ще ме спре да бъда с него! Ходила съм с 2 години по-малък-аз бях на 16,а той на 14 и направих грешката,че го зарязах заради мой връстник,който се държеше мн по-лапешки от него! А сега ме кефи едно момче,което е с 3 години по-малко-на 15 е,и ако си нямах гадже,щях да действам!

mi az sum hodila s mom4e 1 god po malak ot men puk ne be6e lo6o...

След няколко години 3 години няма да са от значение. В момента 18 годишен...е ученик и е малко странно, но нищо не се знае.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Цитирай Първоначално написано от rame
    Да,ако и двамата се харесваме едва ли някакво егн ще ме спре да бъда с него! Ходила съм с 2 години по-малък-аз бях на 16,а той на 14 и направих грешката,че го зарязах заради мой връстник,който се държеше мн по-лапешки от него! А сега ме кефи едно момче,което е с 3 години по-малко-на 15 е,и ако си нямах гадже,щях да действам!
    Ти да не си падаш жена тип-майка? Само да се грижиш за момчетата си.

Голям фен
    rame написа:

Ти да не си падаш жена тип-майка? Само да се грижиш за момчетата си.
    Не,не си падам такава Просто изглеждам на по-малко,отколкото съм,затова по-малки момчета ме харесват :P А и както казах,възрастта няма никаква връзка с акъла и даже посочих пример \/ А сегашния ми приятел е с около год по-голям от мен,но съм ходила и с по-големи

Супер фен
    Град
    Bourgas
    да бих тръгнАЛА.. само да ме кефи момчето.. няма проблеми във възрастта аз до скоро ходих с момче 2 години по-малко от мен.. но умствено беше доста пораснал спрямо момчетата на мойта възраст а бе стига да те радва момчето не се колебай зимай го хахах
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Щом мадамата те е харесала, не му мисли толкоз
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Get on the dance floor
    Guest
    aZ sam na 14 i bivsheto mi gadje be6e na 18.... no moje bi zashtoto az sam momi4e .. nz ;]

Град
    Плевен
    хах.. аз в момента определено не бих тръгнала с момче на 14. Както го казаха вече все пак на тая възраст си е още лапе.. и аз не съм голямата кака, която знае всичко, но не мисля, че мога да имам нещо общо с 3 години по-малко от мен момче докато съм на такава възраст..
    You can still touch my love - it's free! Boy, I like you just the way you are (:

hah, ami ako se darji dostata4no zrqlo i ako go haresvam ne bih se zamislila

ligletoOo
    Guest
    Да бе тя е на 17 ти си на 14...голяма комбинация..ти мислиш като дечко, а момичето очаква поне някой който да и дава сигурност и да може да я научи на нещо ..а с теб кво може да научи ??? как да играе CS

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ligletoOo
    Да бе тя е на 17 ти си на 14...голяма комбинация..ти мислиш като дечко, а момичето очаква поне някой който да и дава сигурност и да може да я научи на нещо ..а с теб кво може да научи ??? как да играе CS
    Няма смисъл да говориш при положение, че не познаваш нито един от двамата, защото просто стреляш напосоки.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    и аз искам кака
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Mi nem...Vij ako bqh na 23 toi na 20 da
    Любовта настъпва тогава,когато заради друг ти си готов да измениш на себе си!

az li4no ne bih..no vseki e razli4en...
    ama nali znaete..za liubovta nqma granici... ujj...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Аз сега съм на 17, значи той да е на 14 ... Доста малък е - едва за 8ми клас ...
    Честно казано надали бих, но ... друго е да говориш, когато си влюбен в някого.. Но на тази възраст 3 години разлика не е малко...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен Аватара на 50cent
    ima6 6ans nqkakuv mojebi no ot 100% mojebi 98% nqma6 6toto spored men da svali6 po golqmo momi4e ot teb ne e nujno samo da se durji6 zrqlo i o6te mnogo ne6ta se iska koito mojebi ti nemoje6 da kompensrira6 tova e moeto mnenie

Голям фен
    Една моя съученичка казваше,че и се струва смешно да тръгне дори с някой колкото нея,защото били "лапета" А след 2 месеца тръгна с момче 2 години по.малко от нея и е мн щастлива Тва е за тея дето казват,че "НИКОГА" не биха тръгнали

Guest
    Цитирай Първоначално написано от 50cent
    ima6 6ans nqkakuv mojebi no ot 100% mojebi 98% nqma6 6toto spored men da svali6 po golqmo momi4e ot teb ne e nujno samo da se durji6 zrqlo i o6te mnogo ne6ta se iska koito mojebi ti nemoje6 da kompensrira6 tova e moeto mnenie
    Може би си права.Аз съм правил много неща за нея, но би ли ми обяснила какви неща се искат, които не мога да компенсирам?

Град
    в мечтите ти
    Еми аз не бих,, в моя случай това означава момчето да е на 12
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Цитирай Първоначално написано от Ice
    Зависи от самото момче, ходила съм с 1 година по-малък от мен и ми беше готино с него.Зависи от много неща.
    И на мен ми беше яко с 1 година по-голямо момиче
    Клик ми (:

Аз не бих тръгнала с по-малко момче, защото ще се чувствам малко странно. :S Или така си мисля сега... Защото съм на 17, а момчето да е на 14... и твоят случай е такъв... аз лично не бих, но предполагам, че ако момчето страшно много ми допада, няма да се замислям толкова. Момчетата на моите години понякога се вдетиняват до толкова, че имам чувството, че са с 2 год. по-малки, а камо ли наистина да ходя с по-малко момче... не го виждам този случай в сегашно време.
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си