.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    yopo
    Guest
    ama ti seriozno li govori6 ili se ebava6

Ами освен да отидеш на уролог!-за друго не се сещам!

taka kato gledam mai pi6ete za tova koeto go imam i az. Az imam nqkakvi beli to4ki na torbi4kata koito savpadat s kosmite no te prodaljavat i na gore stigat do glavi4kata.Na torbi4kata sa nai gasti no po stvola sa po na rqdko.Probvah se da istiskam 1 i izleze ne6to bqlo.Ne sam pravil seks do sega na 15 sam a tezi beli to4ici gi imam ot... MNOGO VREME daje ne pomnq koga sam gi nqmal... sigurno sa mi vuzniknali kato sam bil nqkade 3-4 5 klas... ne znam Ako mojete da mi pomognete da mi kajete kak da gi premahna ili da mi kajete bolest li e... 6te sam vi mnogo blagodaren MOLQ VI kajete

Така...ако пъпчиците са точно по ръба на главичката, спокойно. Ако обаче са по нея, веднага на лекар!
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

аз имам такива и като истискам една ми излиза нещо бяло мисла че е гной и на самия член имам косми трябвали да се притеснявам да ходя ли на лекар или сами ще се махнат

съвет не ги стискайте!!!! ще съжелявате на мене ми се поду целия кур за седмица не лъскайте и те няма да си личат с повече лъскане стават като пъпки....това според мен не се получава а е вродено

Град
    Долината На Идиотщината
    Ох аре стига се стряскахте..образовайте се малко по въпроса..тва е нещо нормално,такива бели точици ги има и при мъжете и при жените и по лицето-по устните,по врата,около очите..нормално е..не вредят,не са инфекциозни,не са болест,може само да се притеснявате какво ще каже сексуалния ви партньор за тях..ай със здраве

Искам да питам сифилис може ли да се хване ако момичето беше девствено, а родителите са здрави?

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    eeh mamamy i az gi imam po stvola i po testisite na vsqko kosum4e ena pupka i sq v4era gledam az na ednata pupka e stanala kori4ka kato na gnoina i az q bytnah i ze 4e padna ama su6to kato gnoina pupka a edna dr se skusah da q stiskam i n6 ne stana

beli pup4ici po celiq penis

molqvi za informaciq 6toto mnogo se pritesnqvam.. zna4i az sum na 14 i sum v pubertet .. po penisut mi imam malki beli pup4ici koito zapo4vat ot topkite i produljavat nagre do na4aloto na glavi4kata .. tva nqkakva bolest li e ili e ot puberteta i vqrno li e 4e se polu4avat ot mnogo mastrubaciq ?? molqvi za informaciq

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кирилицата е засължителна.
    Не вдигайте стари теми!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си