- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обратни
Какво мислите за обратните? Познавам хора които ги ненавиждат, но аз лично нямам проблеми с тях. Все пак всеки е такъв, какъвто иска.
![]()
I hate emos!!!
Fuck them all!!!
И аз нямам нищо против тях
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
Обратен съм.
не се чудете кой е гласувал.
![]()
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
ne sym no i ne vijdam ni6to lo6o v tova ...vsi4ki sme hora... \/
![]()
ЛоШа СъМ МаДамА,прИ Мен МъЖеТе Са НаД ДваМа,ОбИчаМ дА сЪа ЗаРибЯваМ, нА НиКоЙ Не ПрОщАвАм! кУпОнДжИйСка мИ е ДуШаТа, лУдА Ми е ГлаВТа
Не съм обратна.Естествено нямам нищо против тях, и те са хора.Живеем в свободна държава и всеки може да бъде такъв каквъто си поиска!Даже много бих се радвала да имам такъв/такава приятел/ка.
![]()
Everything happens for a reason..
Ауе най са ми гнусни кат видя двама едри мъжаги да се прегръщат и кат си пуснат по един език бати щях да повърна.![]()
Винаги съм вярвала,че
във всеки един от нас се крие хомосексуалист.
и е така.
та..само аз ли съм гей.
вие сте повече гей от мен,бе.
кво се лъжем.
..
НИЕ не сме гей,НИЕ сме гейОВЕ.Множествено число.Първоначално написано от pathetic
![]()
Там е,че това е прилагателно.
![]()
против лесбийките нямам нищо, но гейовете олио да ги попари всичките...![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
За съжаление съм 100% хетеро.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Нормална съм си. Иначе нямам никакъв проблем с тях. Всеки има право на избор, стига да не парадира с него.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Не съм педал,но като видя някъв такъв ме избива на съдизъм![]()
![]()
![]()
\
/ [-o<
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Първоначално написано от ethno
Homophobic Aggression !!![]()
![]()
\
/
Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
има 2 типа гейове нормални хора които по нищо не им личи просто обичат да ебат мъже с тея нямам проблем но гадните нежняци, циганите, негрите, турците, травеститите, транссексуалните и прочее на сапун
не съм пидираст и не съм против тех като персона (се пак това си е за тях-мене не ма боли кой ги ебе),но искам да кажа нещо за хомотата-
Един ден ще настъпи война-велика война-войната на атомните гиганти.Хора от различни народи ще биват убити,съответно популацията намалява.И когато останете само вие,е въпрос на време докато човешкия род изчезне завинаги.![]()
бате ти неадекватен ли си ?!? или си на 7Първоначално написано от комунягата
i az taka.. s fr-kite mi si me4taem za priqtel gei...Първоначално написано от Ice
Be FREE!!! And feel the love...
Преди мислех, че поечето гейове са гадни. После разбрах, че заболекарят ми е гей, а той е баси пичът.Той и един съфорумец - Сам90 напоследък ми променят все повече мнението за гей-обществото. Абе, стават, хора са.
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
I AZ TAKA ne sym obratna ama ne mi se glasuvaПървоначално написано от ZaRiBeN
(murzel)
Не съм обратна и нямам нищо против тях, хора сме все пак![]()
А аз като съм БИ, съм ненормален, така ли?Първоначално написано от Aleandra
![]()
Хората живеят в пародия пародия на свят, в която сами си слагат граници - ограничения в държанието, в начина на обличане, в начина на живот... във всичко. Човек трябва да мисли НАД тези граници и да разбере, че всъщност в едно общество, пълно с милиони хора, всички уникални, всеки може да бъде такъв, какъвто е.
Аз съм такъв, какъвто съм и не мисля, че трябва да се срамувам от товаКойто има проблем с това - да духа
![]()
М не съм обратна,но нямам нищо против хората с различна сексуална ориентация от моята..В крайна сметка различен не значи по-лош ..![]()
Става ми гнусно като си представя някаква мацка да ме облизва или целува..........не мерси. Не е за мен това. Да не говорим идеята за 2-ма мъже правещи секс-гадна ми е просто. Не познавам гейове и не искам да познавам. Предпочитам си НОРМАЛНИ хора. И да Сам90 за мен хомосексуализмът не е нормелно нещо. Сори нищо лично. Просто за мен не е нормално. Гадно ми е. Нещо като обяд от доматена супа, зеле и грис-халва за десерт(най-омразните ми ястия). Просто само при мисълта за това ми става зле.