- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обратни
Не съм казала, че ти се ненормален. Просто под нормална разбирам хетеросексуална. Нямам нищо против различните, вече го казах. Всеки има право да бъде такъв, какъвто пожелае и никой няма право да съди другите за това, което правят в леглота си.Първоначално написано от Sam90
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Би-все тая работа. Да, мисля че имам право, защото сексуалната ти ориентация не е НОРМАЛНА! Съжалявам, но съм консервативна. Мъж с жена, Жена с мъж. Само с по 1. Мъжкото влиза в женското. Пенисът на мъжа е създаден за вагината на жената и обратното. Природа. Аналната ти област не е създадена за секс, а за отделяне. Просто е гадно, съжалявам. Не е лично. Може и да си най-готиния човек на света и аз да не знам, че си би, но повярвай ми ще гледам по друг начин, ако го знам. Не, не съдя. Обичайте си когото щете. И за обичам приятелките си до смърт, ама не правя секс с тях!
Не съм обратна,но имам приятел,който е БИсексуален и трябва да ви кажа,че си е истински пич и няма нищо сбъркано в него. Страхотен прятел,на когоо винаги можеш да разчиташ. Иначе аз лично,не мога да си представя идеята да бъда с жена,не ми харесва. Но нямам нищо против хората,които са би или хомо,понеже повечето от тях,могат да бъдат много отговорни и добри приятели!
Съжелявам много а ма НЕ си нормален !!Първоначално написано от Sam90
Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
имала съм моменти на ...би податливост
Ноо не съм обратна; )) И не-нямам абсолютно нищо против 'различните'
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Щом има толкова много обратни що да не е нормално? Замислете се, въпрос на личен избор и на предпочитания. Някои спят и с жени, и с мъже защото им харесва, защтото човека(независимо от пола му) ги привлича или го обичат. Съгласна съм с парадирането, не всички хора са толерантни и приемат различните, просто и едните, и другите трябва да се съобразяват![]()
Пак казвам. Аз обожавам приятелките си. Липсват ми по същия начин, както ми липсва гаджето. Искам да ги виждам, да ги прегърна, да съм с тях и времето ми минава неусетно. Но аз няма да спя с тях.
.Никой не е казал, че трябва да спиш с тяхПървоначално написано от krem4et0
. И аз обичам приятелките си и НЕ спя с тях, просто има различни хора. "Разни хора разни идеали" нали знаеш?
![]()
Напротив, казах че съм консервативна.
Не съдя само за това. Ама много хора ме съдят за това, че слушам чалга. не ме познават, но ме съдят. Защо и за да не го правя?
AZ NE SAM OBRATNA AMA NQMAM MISHTO PROTIV.IMAM EDIN PRIQTEL KOITO E GEI I PONQKOGA ME RAZBIRA PO-DOBRE OT VSI4KO.NE VIJDAM NISHTO LO6O VSI4KI SME HORA
Е ти искаш да си такава така ли? Ако много хора станат убийци и ти ли ще станеш убийца?Първоначално написано от krem4et0
Мен също много хора ме съдят за това, че слушам чалга, както и за това, че съм би (включително и ти), но това не значи, че и аз ще започна да съдя останалите.
Преди бях краен хомофоб и виках "гейовете на сапун".
Но вече ги толерирам и даже някои ме кефят![]()
Знаеш ли какво? Ако спреш да дрънкаш из целия форум, че си гей, може и никой да не те съди, тъй като никой няма да знае!!!! Каква е тая мания да сте различни? Аз не коментирам и не се хваля по колко пъти правя секс в седмицата и не казвам колко см е пениса на гаджето ми. Ти защо не спреш да се хвалиш, че си би?Първоначално написано от Sam90
Така няма да се жалваш, че някой те критикува!!!!
Да и за мен е нещо ненормално. Не съдя никой, просто не го разбирам и не го удобрявам. Нещата които човек прави в леглото са интимни и не е нужно целия свят да знае за тях!
Аз лично не мога дали мразя или харесвам обратните не познавам такива или пони мисля че не познавам но искам да питам друго каква е разликата межди би и хомосексуален
+1Първоначално написано от Verminaard
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Абе, кой се хвали бе? В темата се пита и аз отговарям. Както всеки друг потребител говори за секс, така и аз - това, че моите разговори за секс включват мъже, не значи, че се хвали. Ако всеки си криеше нещата, които стават в леглото, теми от рода на "Бременна ли съм" нямаше да са повод за подигравка, а въпроса на съвременното общество.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Ти искаш секса да е тема табу ли? Еми, ще си говоря, колкото си искам и не мисля, че някой може да ме съди за това...
Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Че защо трябва да съобразява с някакъв измислен морал, тесногръди хора и да се крие все едно това е престъпление?
Теб никой не те съди за нищо, бъди толерантна и не го прави. Това, че е бисексуален си е негова работа и никой няма ни най-малко право да му държи сметка.
Затова сме хора - а не, за да се бием, дерем, вадим очи и т.н.
Дечица, приемете, че не всички може да са тривиални и да живеят като стадо един комерсиализиран живот.
Собственост на Canis_Dirus
Точно децата не съдят, защото си мислят, че е много модерно да си гей или би. Извинявайте, ама ще си мисля каквото искам за хората. Това си е мое право, както е ваше право да се ч**ате с когото искате. Тук се пита за мнението ми и аз го изразявам. И още нещо на 17 години аз изобщо не знаех на кой свят се намирам и бях крайно неориентирана за собствените си желания и бъдеще. Извинявай, ама ти как така си супер наясно с това, че си би. Знам, че имаше 1 тема, където се обсъждаше това. За мен обаче човек се осъзнава истински след 20. Мога да ти кажа, че познавам много хора а и себе си слагам в това число, които слад 20 просто станаха коренно различни. Студентския живот или работата(а може и двете) променят адски много съзнанието на човек. Преди да даваш категорични оценки за себе си стани поне на 25. Аз още не мога да дам категорична оценка за това какво ще правя утре, а ти си така сигурен за нещо много по-важно!
Кремче, не искам да се карам с теб - уважавам много теб и мнението ти, НО тук мисля, че не става въпрос за взето решение, тоест "гей съм и точка по въпроса". Това са чувства, усещания. Виждаш някого и просто нещо те удря по главата - желаеш го, искаш да е до теб, изпитваш чувства. Това обаче понякога се получава и когато съществото е от твоя пол.
Тогава накъде?
Собственост на Canis_Dirus
Така е - това не е нещо, което съм решил, защото е фешан. И като си толкова неориентирана и не си на ясно (както ти сама каза), защо си мислиш, че разбираш? При положение, че дори не си Би, защо си мислиш, че знаеш какво е и защо се прави?? Не, не го правя, защото е модерно. Не го правя защото така ми е скимнало. Не го правя, защото съм неориентиран тийнейджър. Правя го, защото съм такъв. Точка.Първоначално написано от _Cuddly_
ПП: Що не си мериш малко приказките - уж си модераторка?![]()
Псст... Чувал/а ли си за член 39 от Конституцията, който гарантира свободата на словото?Първоначално написано от Sam90
P.S.Дано не бъркам номера, паметта ми не е много силна.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Виждам 7 бъдещи лагеристи![]()
![]()
![]()