.

Виж резултатите на анкетата: Обратен ли сте?

Гласували
139. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не.

119 85,61%
  • Да.

20 14,39%
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 92

Тема: Обратни

maliii mrazq vsi4ki takiva nenormal6tini .... kak moje muj s muj ili jena s jena .... awe izbo6to ne moga da ponasqm nekfi obratni,cigani i tem podobni plemena ae sea nekoi da mi kaje 4e tfa e diskriminaciq i kfo ot tfa....da si napravqt svoq durjava si4ki takiva hora koit sa dalech ot normalnoto i da si jiveqt

ЦЕНЗУРА!

Moderated by krem4et0
    т.2 от Правилата на форума!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Сам, като си такъв и като не се срамуваш от това, какво си тръгнал да цивриш, че аз или кремито, или който и да било не те разбира??? Когато човек е различен и когато иска да се бори, за да отстои желанията си, той не е тръгнал да се жалва, че всички го критикуват и т.н. Ти на колко си? 15-16-17? И аз като кремито по това време още не знаех какво е това "свирка", "тест за бременност" или "презерватив". Така е, всеки има право на избор, било то и сексуален, но аз лично съм против това да се разтръбява на всеослушание, че ти си решил да си го слагаш в нечий чужд г*з! Ок, прави го, но не очаквай разбиране от всички. Аз не търся подкрепа за нещата, които правя или не правя. Ти защо го правиш?

И да, за мен все още някои неща в секса са си тема табу. Никога няма да се съглася с факта, че всяко нещо, което става с живота ми, трябва да е обществена и социална тема за разговор!

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Сам, като си такъв и като не се срамуваш от това, какво си тръгнал да цивриш, че аз или кремито, или който и да било не те разбира??? Когато човек е различен и когато иска да се бори, за да отстои желанията си, той не е тръгнал да се жалва, че всички го критикуват и т.н. Ти на колко си? 15-16-17? И аз като кремито по това време още не знаех какво е това "свирка", "тест за бременност" или "презерватив". Така е, всеки има право на избор, било то и сексуален, но аз лично съм против това да се разтръбява на всеослушание, че ти си решил да си го слагаш в нечий чужд г*з! Ок, прави го, но не очаквай разбиране от всички. Аз не търся подкрепа за нещата, които правя или не правя. Ти защо го правиш?

И да, за мен все още някои неща в секса са си тема табу. Никога няма да се съглася с факта, че всяко нещо, което става с живота ми, трябва да е обществена и социална тема за разговор!
    Е, ти може да не си знаела, но аз знам. Аз не очаквам разбиране от всички, просто се опитвам да разбера ЗАЩО не го приемате. ОК, това е вашето мнение, вашата гледна точка. Така да бъде. Не търся подкрепа, просто обсъждам... недей да изкарваш мен отговорен за твоите разбирания.
    Приемам тезата ти. Така да бъде
    На който му се убива време...

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Единственото ненормално нещо за мен е точно във форум за подрастващи, където има и 10-11 годишни дечица, ти да водиш гей-гаджето си и във Фън Фън да си точите лигите един на друг. В крайна сметка тук има доста неориетирани деца и току виж може да си ги повлиял погрешно. Какво ще кажеш по въпроса. Иначе си правете каквото искате. Живота си е твой, решения и грешките също

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Sam90
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    ПП: Що не си мериш малко приказките - уж си модераторка?
    Псст... Чувал/а ли си за член 39 от Конституцията, който гарантира свободата на словото?

P.S.Дано не бъркам номера, паметта ми не е много силна.
    А ти чувала ли си за Правилник на форума? Чувала ли си, че се предполага, че модовете не трябва да гововрят работи от рода на "чукайте се с когото искате" ? Явно не .......

За да не е флууд: Не, нямам нищо против обратните
    Беше 11 часа и ми беше кипнало. ще си цензурирам мнението!

CooL^GirL^^^, това си е лично техен проблем. Не съм длъжен да се съобразявам с никого - ти съобразяваш ли се с мен, когато обсъждаш сексуалността ми? Не И няма нужда - тук е мястото всеки да си каже, каквото му е на душа. И не ми излизай с тея банални реплики за подрастващите дечица - няколко наши поста няма да накарат никого да стане гей.

Град
    Свищов
    Това е грешката на младите-много бързо растат. Аз на 17 не подозирах, че има хомосексуален секс. Знаех какво е секс и как се прави, но не бях особено наясно как става при хомосексуалистите. А и преди 5 години беше истински шок и ужас Азис като облече пола! Времената се менят. Знам, че хомосексуализмът е срещан от векове, но това не значи, че е нещо нормално. Само тези, които искат да правят сензации парадират с това. Съжалявам, но за мен е много по-добре да парадираш с това, че си създал дете, живот, прод на 1 хетеросексуална връзка. Че това дете си имам майка и баща. Какво като си гей или би? Казваш ли го на момичетата, с които спиш? Парадираш ли с това пред тях? Аз ти казвам, че изобщо няма да ми е приятно ако разбера, че моето гадже е правил секс с мъж. Сори не съм разкрепостена, но би ми било гадно, че 1 мъж го е възбуждал, че..........да не изпадам в технически подробности. Дори самия факт, че го е възбудил би ми бил унизителен и гаден!
    И още нещо-какво правиш под чаршафите си е твоя работа-ако щеш ще спиш с населението на малък град наведнъж. Твоя работа. И все пак внимателно с провокациите!!!!!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Това е грешката на младите-много бързо растат. Аз на 17 не подозирах, че има хомосексуален секс. Знаех какво е секс и как се прави, но не бях особено наясно как става при хомосексуалистите. А и преди 5 години беше истински шок и ужас Азис като облече пола! Времената се менят. Знам, че хомосексуализмът е срещан от векове, но това не значи, че е нещо нормално. Само тези, които искат да правят сензации парадират с това. Съжалявам, но за мен е много по-добре да парадираш с това, че си създал дете, живот, прод на 1 хетеросексуална връзка. Че това дете си имам майка и баща. Какво като си гей или би? Казваш ли го на момичетата, с които спиш? Парадираш ли с това пред тях? Аз ти казвам, че изобщо няма да ми е приятно ако разбера, че моето гадже е правил секс с мъж. Сори не съм разкрепостена, но би ми било гадно, че 1 мъж го е възбуждал, че..........да не изпадам в технически подробности. Дори самия факт, че го е възбудил би ми бил унизителен и гаден!
    И още нещо-какво правиш под чаршафите си е твоя работа-ако щеш ще спиш с населението на малък град наведнъж. Твоя работа. И все пак внимателно с провокациите!!!!!
    Не съм казвал на всички момичета, с които ходя... казвал съм на 2 и те го приеха напълно нормално. За тях важното беше, че съм им верен и че се възбуждам от тях. Останлото са подробности. Даже им беше любипитно и интересно.
    Пак казвам - аз не парадирам. Това, че не се срамувам да си казвам, каквото искам, не значи, че парадирам. Разкрепостен съм. Това, че ти на 17 не си знаела, не значи, че и аз на 17 не трябва да знам... нали? Права си, времената се менят и ти не можеш да направиш нищо по въпроса. Колкото и да ме обвиняваш, че съм ненормален, че парадирам, че съм гнусен и не знам още какво, времената си се менят и хората стават все по-отворени за различното. Накрая ти ще бъдеш аутсайдера
    Аз внимавам с провокациите, но, ако обичаш, ти внимавай с тона. Не съм ти направил нищо, че да ме нападаш като улично куче.

Re: Обратни

Цитирай Първоначално написано от ethno
    Какво мислите за обратните? Познавам хора които ги ненавиждат , но аз лично нямам проблеми с тях. Все пак всеки е такъв, какъвто иска.
    Дразня се само, че на такива хора им дават да осиновяват деца... Той е такъв какъвто иска, но замислял ли се е, ако има дете... и то ли трябва да стане такова. На къде ще отиде света? Ако не се даваше да се развиват такива общества щях да съм много доволен( не говоря за общуване между тях ами точно за осиновяването ). Иначе нямам проблем с тях стига и те да не ме закачат
    Клик ми (:

Град
    Свищов
    Не съм казвал на всички момичета, с които ходя... казвал съм на 2 и те го приеха напълно нормално. За тях важното беше, че съм им верен и че се възбуждам от тях. Останлото са подробности. Даже им беше любипитно и интересно.
    Пак казвам - аз не парадирам. Това, че не се срамувам да си казвам, каквото искам, не значи, че парадирам. Разкрепостен съм. Това, че ти на 17 не си знаела, не значи, че и аз на 17 не трябва да знам... нали? Права си, времената се менят и ти не можеш да направиш нищо по въпроса. Колкото и да ме обвиняваш, че съм ненормален, че парадирам, че съм гнусен и не знам още какво, времената си се менят и хората стават все по-отворени за различното. Накрая ти ще бъдеш аутсайдера
    Аз внимавам с провокациите, но, ако обичаш, ти внимавай с тона. Не съм ти направил нищо, че да ме нападаш като улично куче.
    О аз съм аутсадер вече. Хетеросексуалните сме аут! добре, че има хетеросексуални, за да се родиш ти. сега ще излезеш с теории за инвитро, ала бала. да, деца вече стават и без секс. но това означава ли, че хетеросексуалния секс не трябва да съществува? сексът е за възпроизвеждане на вида. Това е първото и основното му предназначение. ти сам каза, че не е въпрос на мода, а после твърдиш, че аз като хетеросексуална след някое друго поколение ще съм аут. Защо, ако не е въпрос на мода? не се държа като куче с теб, но явно душата ти е крехка и ранима, за да мислиш така. Първо ти не ме познаваш и не трябва да ти пука за мнението на някаква непозната задръстенячка. Второ как така не си направил нещо? Жените в световен мащаб са повече. И при все това вече много мъже предпочитат така да се каже мъжка компания. какво става-нямаме избор и се задоволяваме с много по-ниско качество. А нали трябва да възпроизведем вида и то с помощта на най-качествения екземпляр. Е как да избираме като то не останаха мъже? Това си направил! И не само ти. Не, че аз бих избрала теб, но може би има момиче на света, коеуто е идеално за теб и ти си идеален за нея, но страда от същите предразсъдаци като мен. Какво правим тогава?

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Колкото повече обратни, толкова повече жени за нас - нормалните !
    Как да имам нещо против гейовете ?

Пък за 15-16-17 годишните "бисексуални" им давам най-много още 2 години и ще им омръзне.

О аз съм аутсадер вече. Хетеросексуалните сме аут! добре, че има хетеросексуални, за да се родиш ти. сега ще излезеш с теории за инвитро, ала бала. да, деца вече стават и без секс. но това означава ли, че хетеросексуалния секс не трябва да съществува? сексът е за възпроизвеждане на вида. Това е първото и основното му предназначение. ти сам каза, че не е въпрос на мода, а после твърдиш, че аз като хетеросексуална след някое друго поколение ще съм аут. Защо, ако не е въпрос на мода? не се държа като куче с теб, но явно душата ти е крехка и ранима, за да мислиш така. Първо ти не ме познаваш и не трябва да ти пука за мнението на някаква непозната задръстенячка. Второ как така не си направил нещо? Жените в световен мащаб са повече. И при все това вече много мъже предпочитат така да се каже мъжка компания. какво става-нямаме избор и се задоволяваме с много по-ниско качество. А нали трябва да възпроизведем вида и то с помощта на най-качествения екземпляр. Е как да избираме като то не останаха мъже? Това си направил! И не само ти. Не, че аз бих избрала теб, но може би има момиче на света, коеуто е идеално за теб и ти си идеален за нея, но страда от същите предразсъдаци като мен. Какво правим тогава?
    Не съм казал, че хетеросексуалните ще са аутсайдери, а че консервираните и хората, които не приемат различното от себе си, ще бъдат аутсайдери. Естествено, че не е въпрос на мода - секса не е мода. Толкова плитко ли ли гледаш, че виждаш само модерно и старомодно??
    Ти сама се наричаш задръстенячка - за разлика от теб, аз не правя пръбързани закючения за хора, които не познавам. Дали моята "душа е крехка и лесноранима" е нещо, което ти така и няма да разбереш (ИЗНЕНАДА - не си Бог )

Какво правим тогава? Минаваме към следващата... или следващия - имам по-голям избор от теб ...

Обратен съм, но не преча на никого, нито съм нападнал хетеросексуален мъж и да му тичам зад задника, нито парадирам с това. Приемам го като част от себе си и не позволявам на чуждото мнение да ми влияе. По-добре да не си вдигам кръвното, като някои съфорумци. Гледайте си живота, на вас да ви е добре, пък другите...fuck.
    Rammstein, Manson, Lordi, Divine!

Град
    Свищов
    А за бисексуалните мнението ми е още по-отрицетелно. Много неориентирани са за мен. И да на 25 като искаш семейство и искренни отношения трябва да загърбиш бисексуалността си и да се ориентираш в 1-та посока.

Guest
    Много лошо, че се нападате така... Сексуалната ориентация, както почти всички неща в днешно време, е въпрос на ИНДИВИДУАЛЕН избор. Аз съм хетеросексуална и честно казано не вярвам, че хомосексуалността е вродено нещо. Според мен човек опитва и тогава осъзнава кое му харесва или не. Да имам нетърпимост към хомосексуалните е все едно(за мен поне) да имам нетърпимост към вегетарианци само защото аз ям месо.
    Ако даден човек е интелигентен, еродиран и забавен, не мисля, че сексуалната му ориентация ще ми пречи да общувам с него.

Re: Обратни

Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    Цитирай Първоначално написано от ethno
    Какво мислите за обратните? Познавам хора които ги ненавиждат , но аз лично нямам проблеми с тях. Все пак всеки е такъв, какъвто иска.
    Дразня се само, че на такива хора им дават да осиновяват деца... Той е такъв какъвто иска, но замислял ли се е, ако има дете... и то ли трябва да стане такова. На къде ще отиде света? Ако не се даваше да се развиват такива общества щях да съм много доволен( не говоря за общуване между тях ами точно за осиновяването ). Иначе нямам проблем с тях стига и те да не ме закачат
    Вярно е че, ако едно бебе беде осиножено и отгледано от обратни може това сериозно да повлияе на сексуалната му ориентация, но въпреки всичко има някъква вероятност да израстне нормално.Лошото е, че наи-вероятно ще израстне с комплекси, защото всички ще му викат: "Хей майкати пикае права!".Има малка вероятност да пренебрегне това, много трудно.
    I hate emos!!!
    Fuck them all!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Много лошо, че се нападате така... Сексуалната ориентация, както почти всички неща в днешно време, е въпрос на ИНДИВИДУАЛЕН избор. Аз съм хетеросексуална и честно казано не вярвам, че хомосексуалността е вродено нещо. Според мен човек опитва и тогава осъзнава кое му харесва или не. Да имам нетърпимост към хомосексуалните е все едно(за мен поне) да имам нетърпимост към вегетарианци само защото аз ям месо.
    Ако даден човек е интелигентен, еродиран и забавен, не мисля, че сексуалната му ориентация ще ми пречи да общувам с него.
    Подкрепям!
    I hate emos!!!
    Fuck them all!!!

не съм обратна и нямам нищо против обратните.... нито би сексуалните.. със сам90 си чатя от извесно време кефи ме ... кфо значение какво прави под завивките..?! негова си е работата...

Град
    Асеновград, България
    Не съм и нямам абсолютно никакви проблеми с тях !
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Нямам нищо против тях, ако отстрани не се разбира с кого си лягат.

Нямам нищо против обратните стига да не са около мен.
    Верният път никога не е лесен а лесният винаги е миниран!

Цитирай Първоначално написано от Мо6no
    Нямам нищо против тях, ако отстрани не се разбира с кого си лягат.

Guest
    Има ДВА типа педераси.
    1 тип.
    Мъже които опичат да се ебат с други мъже.Да ги чукат и да духат.Просто искат да са задоволени от всякъде ,но те не се привързват към свойте партньиори и нямат никакво овлечение към хора от своя пол.Тези мъже НЕ СА ХОМОСЕКСУАЛНИ.Просто искат да са задоволени от всякъде!*

2 тип:
    Гейове.Гейовете се привързват към мъже и го "обичат"(колкото и ненормално да звучи)!Те изпитват чувства като любов и ревност ,които са непознати за мъжете от първия тип.
    Често са изнежени и за това си спечелват прозвищетп педераси и гейове и така нататък.

Трябва да се прави разлика между мъжетеот първия и втория тип!!!
    Едните са нормални ,а другите ХОМОСЕКСУАЛНИ!!!

*Мъжете от първия тип имат силно чувствителни ерогенни зони около и във аниса и поради това изпитват удоволствие от стимулацията им.На подсъзнателно ниво свръзват това с хомосексуализма и си внушават ,че са педераси.Всъщност НЕ СА ,просто обичат да бъдат чукани.

Мега фен Аватара на Blab
    не знам за "аниса" , ама...
    Най-близката ми приятелка е би и нямам проблем с това.
    Харесвам мъже...и...сигурно ми е някакъв фетиш или и аз не знам, но хомосексуалните типове ме привличат доста често.Не тези с брокатените джинси и гелосани косици, но...един добре сложен, смугъл, с поддържана грива и способен на емоционалност мъж...защо не...Пък и има нещо интригуващо в тази мъжка нежност...Абе, излезе ми име, че си падам по гейове...обречена съм)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си