- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обратни
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Какво мислите за обратните? Познавам хора които ги ненавиждат, но аз лично нямам проблеми с тях. Все пак всеки е такъв, какъвто иска.

I hate emos!!!
Fuck them all!!!

И аз нямам нищо против тях
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
Обратен съм.
не се чудете кой е гласувал.

„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

ne sym no i ne vijdam ni6to lo6o v tova ...vsi4ki sme hora... \/

ЛоШа СъМ МаДамА,прИ Мен МъЖеТе Са НаД ДваМа,ОбИчаМ дА сЪа ЗаРибЯваМ, нА НиКоЙ Не ПрОщАвАм! кУпОнДжИйСка мИ е ДуШаТа, лУдА Ми е ГлаВТа
Не съм обратна.Естествено нямам нищо против тях, и те са хора.Живеем в свободна държава и всеки може да бъде такъв каквъто си поиска!Даже много бих се радвала да имам такъв/такава приятел/ка.

Everything happens for a reason..
Ауе най са ми гнусни кат видя двама едри мъжаги да се прегръщат и кат си пуснат по един език бати щях да повърна.
Винаги съм вярвала,че
във всеки един от нас се крие хомосексуалист.
и е така.
та..само аз ли съм гей.
вие сте повече гей от мен,бе.
кво се лъжем.
..
НИЕ не сме гей,НИЕ сме гейОВЕ.Множествено число.Първоначално написано от pathetic

Там е,че това е прилагателно.

против лесбийките нямам нищо, но гейовете олио да ги попари всичките...
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
За съжаление съм 100% хетеро.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Нормална съм си. Иначе нямам никакъв проблем с тях. Всеки има право на избор, стига да не парадира с него.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Не съм педал,но като видя някъв такъв ме избива на съдизъм

\
/ [-o<
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU

Първоначално написано от ethno
Homophobic Aggression !!

\
/
Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях

има 2 типа гейове нормални хора които по нищо не им личи просто обичат да ебат мъже с тея нямам проблем но гадните нежняци, циганите, негрите, турците, травеститите, транссексуалните и прочее на сапун
не съм пидираст и не съм против тех като персона (се пак това си е за тях-мене не ма боли кой ги ебе),но искам да кажа нещо за хомотата-
Един ден ще настъпи война-велика война-войната на атомните гиганти.Хора от различни народи ще биват убити,съответно популацията намалява.И когато останете само вие,е въпрос на време докато човешкия род изчезне завинаги.

бате ти неадекватен ли си ?!? или си на 7Първоначално написано от комунягата

i az taka.. s fr-kite mi si me4taem za priqtel gei...Първоначално написано от Ice
Be FREE!!! And feel the love...

Преди мислех, че поечето гейове са гадни. После разбрах, че заболекарят ми е гей, а той е баси пичът.Той и един съфорумец - Сам90 напоследък ми променят все повече мнението за гей-обществото. Абе, стават, хора са.
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."

I AZ TAKA ne sym obratna ama ne mi se glasuvaПървоначално написано от ZaRiBeN
(murzel)
Не съм обратна и нямам нищо против тях, хора сме все пак

А аз като съм БИ, съм ненормален, така ли?Първоначално написано от Aleandra

Хората живеят в пародия пародия на свят, в която сами си слагат граници - ограничения в държанието, в начина на обличане, в начина на живот... във всичко. Човек трябва да мисли НАД тези граници и да разбере, че всъщност в едно общество, пълно с милиони хора, всички уникални, всеки може да бъде такъв, какъвто е.
Аз съм такъв, какъвто съм и не мисля, че трябва да се срамувам от товаКойто има проблем с това - да духа

М не съм обратна,но нямам нищо против хората с различна сексуална ориентация от моята..В крайна сметка различен не значи по-лош ..
Става ми гнусно като си представя някаква мацка да ме облизва или целува..........не мерси. Не е за мен това. Да не говорим идеята за 2-ма мъже правещи секс-гадна ми е просто. Не познавам гейове и не искам да познавам. Предпочитам си НОРМАЛНИ хора. И да Сам90 за мен хомосексуализмът не е нормелно нещо. Сори нищо лично. Просто за мен не е нормално. Гадно ми е. Нещо като обяд от доматена супа, зеле и грис-халва за десерт(най-омразните ми ястия). Просто само при мисълта за това ми става зле.