.

Виж резултатите на анкетата: Обратен ли сте?

Гласували
139. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не.

119 85,61%
  • Да.

20 14,39%
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 92 от общо 92

Тема: Обратни

Голям фен
    Нито знам нито ме грее

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Аз съм си 1000 %о хетеросексуален и не съжалявам за това.
    Нямам нищо против педитата / даже ако са жени си ме кефи да ги гледам как си играят, лизкат, близкат..и прочие/ , стига да не натрапват състоянието си пред останалите хора в обществото.

Нормален съм и няям нищо против тях даже искам да иам таказ обратна френдка
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    Не съм обратна,но имам приятел,който е БИсексуален и трябва да ви кажа,че си е истински пич и няма нищо сбъркано в него. Страхотен прятел,на когоо винаги можеш да разчиташ. Иначе аз лично,не мога да си представя идеята да бъда с жена,не ми харесва. Но нямам нищо против хората,които са би или хомо,понеже повечето от тях,могат да бъдат много отговорни и добри приятели!
    Tolerantnostta e razkownicheto

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Има ДВА типа педераси.
    1 тип.
    Мъже които опичат да се ебат с други мъже.Да ги чукат и да духат.Просто искат да са задоволени от всякъде ,но те не се привързват към свойте партньиори и нямат никакво овлечение към хора от своя пол.Тези мъже НЕ СА ХОМОСЕКСУАЛНИ.Просто искат да са задоволени от всякъде!*

2 тип:
    Гейове.Гейовете се привързват към мъже и го "обичат"(колкото и ненормално да звучи)!Те изпитват чувства като любов и ревност ,които са непознати за мъжете от първия тип.
    Често са изнежени и за това си спечелват прозвищетп педераси и гейове и така нататък.

Трябва да се прави разлика между мъжетеот първия и втория тип!!!
    Едните са нормални ,а другите ХОМОСЕКСУАЛНИ!!!

*Мъжете от първия тип имат силно чувствителни ерогенни зони около и във аниса и поради това изпитват удоволствие от стимулацията им.На подсъзнателно ниво свръзват това с хомосексуализма и си внушават ,че са педераси.Всъщност НЕ СА ,просто обичат да бъдат чукани.
    Ne mislq che towa gore e seriozno...

meh
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    ...ти да водиш гей-гаджето си и във Фън Фън да си точите лигите един на друг.
    Може ли линк, че на мен да ми потекат лигите? Гей обществото си има както врагове, така и фенове

Аз съм хетеро и си падам по ултра женствени момчета, както и по момчета с други момчета . Иначе познавам няколко хомо-хомо личности, пък сестра ми е би. Никога не съм ги виждала като по- различни или странни.

Бтв, кви са тез групости дет чета- на хомосексуалните двойки да не се позволявало да осиновяват? Кво, по- добре е едно лапе да остане само в някво сиропиталище, от което ще бяга по два пъти на ден, за да проституира и да му раздират задника на улицата? Въпреки, че ще има трудности, те няма да са нещо, което няма да може да се превъзмогне с малко грижа и любов.

И няма два типа педераси Се едно да има 2 вида хетеросексуални- такива дето се ебат и такива дето се обичат. Бахти тъпотията

Ами,аз не съм , което от друга страна изобщо не означава,че съм против тези хора мисля,че всеки сам за себе си избира човека с който да бъде щастлив и ако това бъде човек от неговия пол.. няма лошо няма нищо по-хуваво от любовта особенно , ако тя е споделена .. извод - Обичайте се !
    I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:

И ДА и НЕ Човек трябва да опита от всиЧко.
    Но определено е голяма тръпка
    Голям размер на картинката! /machoka/

не съм но нямам нищо против тях- тъкмо обратното насърчавам ги да се обичат
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Ми не съм обратна,но и нямам нищо против обратните
    ***You are always in my heart...You are always on my mind...***

Супер фен
    Град
    България
    Не видях никъде възможен отговор Бисексуален/бисексуална!

Аз не гласувах!

Еми нямам нищо против тях.Само да не парадират със сексаулната си орентация /няма значение дали са жени или мъже/ дразнят!

Приятен ден!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Не съм хомо,и нямам проблеми с обратните \/
    Me 2 Даже познавам разбираме се мн. добре...
    След седмата бира всички са еднакви!

Град
    Between The Hell and The Heaven
    нормална съм и не виждам причина да ненавиждам обратните-и те са хора като всички нас!
    все едно да мразя всеки чалгар,всеки който не е от българия,който не е с кафява коса и т.н
    не ми е кеф да гледам как двама мъже се натискат,гледката на две жени които се целуват страстно и се опипват ,също не ми допада кой знае колко,но това си им е природата-не можем да ги променим нито с обиди,нито с бой
    не разбирам какво ви пречат различните,не ги харесвате-ми не им обръщаите внимание...

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Мене супер много ме кефят обратните момчета (сигурно 'щото съм момиче ) Даже имам един приятел дето е врътнал резбата ама кърти отвсякаде
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

ne sum obratna no nqmam ni6to protiv tqh,stiga s tva da ne se paradira.po princip smqtam 4e edna vrazka trqbva da e neshto li4no a ne s neq da se pozira ili da stava obshtestveno dostoqnie.
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Град
    RuSe
    Не,не съм обратна,но нямам нищо против тях! Всеки сам си прави избора,пък и не ми пука кой с кого спи. Въпрос на личен избор

ЦЕНЗУРА

2 точка от правилата
    moderated by Coki
    fuck off red pigs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си