- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обратни
Аз съм си 1000 %о хетеросексуален и не съжалявам за това.
Нямам нищо против педитата / даже ако са жени си ме кефи да ги гледам как си играят, лизкат, близкат..и прочие/ , стига да не натрапват състоянието си пред останалите хора в обществото.
Нормален съм и няям нищо против тях даже искам да иам таказ обратна френдка![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Tolerantnostta e razkownichetoПървоначално написано от DIVINE_TIME
Ne mislq che towa gore e seriozno...Първоначално написано от Анонимко
Може ли линк, че на мен да ми потекат лигите?Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Гей обществото си има както врагове, така и фенове
![]()
Аз съм хетеро и си падам по ултра женствени момчета, както и по момчета с други момчета. Иначе познавам няколко хомо-хомо личности, пък сестра ми е би. Никога не съм ги виждала като по- различни или странни.
Бтв, кви са тез групости дет чета- на хомосексуалните двойки да не се позволявало да осиновяват? Кво, по- добре е едно лапе да остане само в някво сиропиталище, от което ще бяга по два пъти на ден, за да проституира и да му раздират задника на улицата? Въпреки, че ще има трудности, те няма да са нещо, което няма да може да се превъзмогне с малко грижа и любов.
И няма два типа педерасиСе едно да има 2 вида хетеросексуални- такива дето се ебат и такива дето се обичат. Бахти тъпотията
![]()
![]()
![]()
Ами,аз не съм, което от друга страна изобщо не означава,че съм против тези хора
мисля,че всеки сам за себе си избира човека с който да бъде щастлив и ако това бъде човек от неговия пол.. няма лошо
![]()
няма нищо по-хуваво от любовта особенно , ако тя е споделена .. извод - Обичайте се !
![]()
![]()
![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
И ДА и НЕЧовек трябва да опита от всиЧко.
Но определено е голяма тръпка![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
не съм но нямам нищо против тях- тъкмо обратното насърчавам ги да се обичат![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Ми не съм обратна,но и нямам нищо против обратните![]()
***You are always in my heart...You are always on my mind...***
Не видях никъде възможен отговор Бисексуален/бисексуална!
Аз не гласувах!
Еми нямам нищо против тях.Само да не парадират със сексаулната си орентация /няма значение дали са жени или мъже/ дразнят!
Приятен ден!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Me 2Първоначално написано от Verminaard
Даже познавам разбираме се мн. добре...
След седмата бира всички са еднакви!
нормална съм и не виждам причина да ненавиждам обратните-и те са хора като всички нас!
все едно да мразя всеки чалгар,всеки който не е от българия,който не е с кафява коса и т.н
не ми е кеф да гледам как двама мъже се натискат,гледката на две жени които се целуват страстно и се опипват ,също не ми допада кой знае колко,но това си им е природата-не можем да ги променим нито с обиди,нито с бой
не разбирам какво ви пречат различните,не ги харесвате-ми не им обръщаите внимание...
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Мене супер много ме кефят обратните момчета (сигурно 'щото съм момиче![]()
) Даже имам един приятел дето е врътнал резбата ама кърти отвсякаде
![]()
![]()
ne sum obratna no nqmam ni6to protiv tqh,stiga s tva da ne se paradira.po princip smqtam 4e edna vrazka trqbva da e neshto li4no a ne s neq da se pozira ili da stava obshtestveno dostoqnie.
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
ЦЕНЗУРА
2 точка от правилата
moderated by Coki
fuck off red pigs