Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Цитирай Първоначално написано от Sam90
Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Напротив, казах че съм консервативна.
Не съдя само за това. Ама много хора ме съдят за това, че слушам чалга. не ме познават, но ме съдят. Защо и за да не го правя?
Е ти искаш да си такава така ли? Ако много хора станат убийци и ти ли ще станеш убийца?
Мен също много хора ме съдят за това, че слушам чалга, както и за това, че съм би (включително и ти), но това не значи, че и аз ще започна да съдя останалите.
Знаеш ли какво? Ако спреш да дрънкаш из целия форум, че си гей, може и никой да не те съди, тъй като никой няма да знае!!!! Каква е тая мания да сте различни? Аз не коментирам и не се хваля по колко пъти правя секс в седмицата и не казвам колко см е пениса на гаджето ми. Ти защо не спреш да се хвалиш, че си би? Така няма да се жалваш, че някой те критикува!!!!

Да и за мен е нещо ненормално. Не съдя никой, просто не го разбирам и не го удобрявам. Нещата които човек прави в леглото са интимни и не е нужно целия свят да знае за тях!

Че защо трябва да съобразява с някакъв измислен морал, тесногръди хора и да се крие все едно това е престъпление?

Теб никой не те съди за нищо, бъди толерантна и не го прави. Това, че е бисексуален си е негова работа и никой няма ни най-малко право да му държи сметка.
Затова сме хора - а не, за да се бием, дерем, вадим очи и т.н.

Дечица, приемете, че не всички може да са тривиални и да живеят като стадо един комерсиализиран живот.