Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Сам, като си такъв и като не се срамуваш от това, какво си тръгнал да цивриш, че аз или кремито, или който и да било не те разбира??? Когато човек е различен и когато иска да се бори, за да отстои желанията си, той не е тръгнал да се жалва, че всички го критикуват и т.н. Ти на колко си? 15-16-17? И аз като кремито по това време още не знаех какво е това "свирка", "тест за бременност" или "презерватив". Така е, всеки има право на избор, било то и сексуален, но аз лично съм против това да се разтръбява на всеослушание, че ти си решил да си го слагаш в нечий чужд г*з! Ок, прави го, но не очаквай разбиране от всички. Аз не търся подкрепа за нещата, които правя или не правя. Ти защо го правиш?

И да, за мен все още някои неща в секса са си тема табу. Никога няма да се съглася с факта, че всяко нещо, което става с живота ми, трябва да е обществена и социална тема за разговор!
Е, ти може да не си знаела, но аз знам. Аз не очаквам разбиране от всички, просто се опитвам да разбера ЗАЩО не го приемате. ОК, това е вашето мнение, вашата гледна точка. Така да бъде. Не търся подкрепа, просто обсъждам... недей да изкарваш мен отговорен за твоите разбирания.
Приемам тезата ти. Така да бъде