Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Това е грешката на младите-много бързо растат. Аз на 17 не подозирах, че има хомосексуален секс. Знаех какво е секс и как се прави, но не бях особено наясно как става при хомосексуалистите. А и преди 5 години беше истински шок и ужас Азис като облече пола! Времената се менят. Знам, че хомосексуализмът е срещан от векове, но това не значи, че е нещо нормално. Само тези, които искат да правят сензации парадират с това. Съжалявам, но за мен е много по-добре да парадираш с това, че си създал дете, живот, прод на 1 хетеросексуална връзка. Че това дете си имам майка и баща. Какво като си гей или би? Казваш ли го на момичетата, с които спиш? Парадираш ли с това пред тях? Аз ти казвам, че изобщо няма да ми е приятно ако разбера, че моето гадже е правил секс с мъж. Сори не съм разкрепостена, но би ми било гадно, че 1 мъж го е възбуждал, че..........да не изпадам в технически подробности. Дори самия факт, че го е възбудил би ми бил унизителен и гаден!
И още нещо-какво правиш под чаршафите си е твоя работа-ако щеш ще спиш с населението на малък град наведнъж. Твоя работа. И все пак внимателно с провокациите!!!!!
Не съм казвал на всички момичета, с които ходя... казвал съм на 2 и те го приеха напълно нормално. За тях важното беше, че съм им верен и че се възбуждам от тях. Останлото са подробности. Даже им беше любипитно и интересно.
Пак казвам - аз не парадирам. Това, че не се срамувам да си казвам, каквото искам, не значи, че парадирам. Разкрепостен съм. Това, че ти на 17 не си знаела, не значи, че и аз на 17 не трябва да знам... нали? Права си, времената се менят и ти не можеш да направиш нищо по въпроса. Колкото и да ме обвиняваш, че съм ненормален, че парадирам, че съм гнусен и не знам още какво, времената си се менят и хората стават все по-отворени за различното. Накрая ти ще бъдеш аутсайдера
Аз внимавам с провокациите, но, ако обичаш, ти внимавай с тона. Не съм ти направил нищо, че да ме нападаш като улично куче.