Цитирай Първоначално написано от SexyTka
Съвети от ограничени хора не приемам поради простата причина че не можеш да изкажеш обективно мнение ... Цитатите които написа бяха казани от мен с ирония ... Виждам колко много си се учил ... Емоционална съм във всяко нещо и това че съм на 16 (не на 15) не значи че нямам избор ... Преценката си ми е перфектна точно защото съм била в БГ и в друга държава ... Ти не си ходил никъде ... Не си подготвен за този спор!!! Защо да седя в България и да се мъча с всички сили за да имам бъдеще като мога да съм тук и да имам всичко което ми трябва с лека ръка?!? И все пак винаги ще зачитам България защото ми е дала неща където никъде другаде не бих открила но също така ми е взела много!
Все пак това какво да правим в живота си е чисто личен избор ... Аз се радвам от моя и ще се радвам и ако впоследствие и тфоя се окаже верен ... Живота е борба ... Независимо как и къде всеки иска да е добре ... Всеки се бори за щастие ... Но така както аз уважавам хората които са избрали да се борят в България така и те трябва да уважават нас защото не съм се отрекла от това да съм българка!! Напротив с гордост го казвам винаги!
АХАХАХАХАХААХАХАХ,я кажи пиле къде си,че всичко така ти идва с лека ръка?Веднага хващам влака!

ПП:Много съжалявам за майка ти,но все пак и в сащ има болни от рак и до доста повече...глупаво е да обвиняваш лекарите в България за това!