Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
Fuckin'Hostile как може ЧОВЕК да се стане нещо повече от магазинер/ка в БГ?
Родителите ти може и да успели, но не в България, това беше смисъла.---> как си мислиш ,че може да успееш в БГ!
Ненапразно е Българска поговорката: ,, Ако нещо нестава с пари ,то става със МНОГО пари! ''
Писна ми да ни управляват идиоти! Наскоро да си ходил до магазина да видиш колко е хляба? Не си нали ? Еми време е отиди!
Направо не те знам кво ти харесва тука. Аз си харесвам Родината ,но не и държавата! А затова което каза дано да имигрирам- знаеш ли и аз се моля да се махна оттук заради гадните условия за Живот ! Ако може да се нарече живот
Бе тъпак,що не хванеш да се застреляш,а?
Бати идиота,ми като си тъп като гъз как ще станеш нещо повече от магазинер!я се пробвай да седиш в даскало вместо да висиш по кафетата,завърши и тогава пак ела да си поговорим!ама не,важното е,че всичките мързеливи,комплексирани путки и путьовци,продукт на анархо-комунистическата действителност царяща в България в момента,казват,че нищо не ставало тук и тва е!И заради това ти,иначе толкова развит и интелигентен човек, нямаш никакво бъдеще в България,нищо,че си некъв 16-17 годишен пикльо,окичен с три кила ланец със съмнителен произход,който никога не е излизал никъде(евентулано може би да си излизал за 4-5 дена на разхока с автобус) и няма абсолютно никаква представа какво е това живот,и как го живеят хората в тази чужбина!
Аре успех,пожелавам ти да си купиш възможно най-бързо еднопосочен билет и никога повече да не се връщаш тук!