Цитирай Първоначално написано от SexyTka
Цитирай Първоначално написано от extreme_
SexyTka:

"Гордея се,че съм българка"
"Кое й е хубавото на българия ве?"
Последно?

Поредното тъпо лапе,което още нищо не е видяло от живота,а тръгнало да обеснява къде е по-добре за живот...Работиш ли?Не.Тогава откъде знаеш,че в България не можеш да си намериш хубава работа?Изкарай висше първо,после си потърси хубава работа,постарай се да те приемат,и готово.Имаш вече хубава работа с добро заплащане.

В България може да се стане много повече от магазинер/ка!И хората стават.Учат и се реализират.

Защо за да харесваш България трябва да си или циганин или турчин? Ми аз не съм.Българка съм.

Хмм,какво толкова и е на България?
В Италия по-добре ли е?
КОЕ ТОЧНО е по-добре?

България е родината ти,все пак.Трябва да я обичаш и уважаваш.Не може да говориш така против нея-най-малкото,че е глупаво.

Е,ти ще пораснеш,и след 3-4 години ще разбереш защо родината е най-хубавото място за живеене.Дотогава не се дръж като лайно обаче.
Тъпо лапе си ти!!!! НЕ МЕ ПОЗНАВАШ ЗА ДА МЕ ОБИЖДАШ ЯСНО???

Аз и я обичам и уважавам!

Но във всеки случай несъм тъпо лапе! Еми добре ако си готвач/ка в БГ и ти дават примерно 560 лева ,а в Германия ти дават 800 евро ! Къде би работил/а Проблема на БГ ,че ни управляват идиоти , а всъщност ние сме Идиотите защото гласуваме за Тях! Неможеш да ме излъжеш ,че в БГ ти харесва Живота! Тук някак си несме ,,узрели'' още за живота!
Според моето лично мнение това е станало заради:
1. 500 години турско робство
2. Комунизма

Но моля да не се обиждаме ... Живеем в демокрация всеки има право на мнение!