Едно единствено нещо ме радва в тази тема - На повечето млади хора им пука за България! Браво!
Има и друго нещо, не изчетох всичко, което беше изписано, но повечето плюеха автора на темата...Ако има значение аз съм на 21, не съм в България, а в Англия!
От голям град съм, завършила съм си образованието в България, оставила съм си приятелите и семейството в България, да тъжно ми е, мъчно ми е...плаче ми се...!!! Нарочно не исках да записвам висше, по простата причина, че то само се води висше...а всъщност си го плащаш или го изкарваш по други начини. Работих една година в родния ми град, заплатата първоначално ми беше 200 лв. (лятото на 2006г.), след като се реших, че ще заминавам...по простата причина, че това което получавам в България не ме удовлетворява, та това стана лятото на 2007г...за една година заплатата ми се беше вдигнала с 50 лв!!! работодателя ми беше частник, според него аз нямах право на отпуска ако нямам стаж в неговата фирма 1 година, а евентуално след тази година имам право на 5 или 6 дена платена отпуска!!! По закон след 8мия месец - 2 седмици платена отпуска!!! Държа да отбележа, че работата ми беше доста отговорна!
Та дойдох тук в мрачната Англия...Да много от хората са прави извън България може да печелиш много, но и разходите са ти двойни! Намерих си работа, която е доста по-приятна от тази, която работих в България, пак се работи с клиенти, но не получавам по 200 лв. на месец, а по