zdraveite i ot men .. emii az jiveq v chicago ot izvestno vreme taa reshih da si napisha i moeto nadqvam se shto gode obektivno mnenie .. na 17 godini sym i shto gode moga da govorq ezika ta predi da doida bqx s mnenieto che vischko shte mi e lesno v smisyl tova ne mi e za 1vi pyt da sym izvyn bg s cel chujbina i imax na predstava kakvo e no kato doidox se okaza drugo .. pyrvo da izqsnq prichinite zaradi koito doidox .. v bulgariq maika mi i bashta mi nikoga ne sa me lishavali ot nishto .. ne bqxme bogati ne bqxme bedni .. v smisyl imashe kakvo da qdeme vinagi sym bil chisto oblechen telefon gluposti kafe i tn tn .. priqteli malko poznati kolkoto iskash kafenca vseki den diskoteki prez den kato moga da kaja che go sychetavah s uchilishteto ( profilirana gimnaziq edna ot nai dobrite za nashiq grad zavyrshih s 6.00 ) ii takam .. stanax az na 17 vsichko e rozovo vsichkoe hubavo macki priqteli i tn tn .. nooo stana taka che edin svetyl den mi kazaha che sa reshili da patuvame za chujbina .. seshtate se kakyv udar mi beshe .. okaza se che neshtata v bg v smisyl razhodite i tn tn sa se uvelichili i ako ne zamineme edva li shte imam vyzmojnosta da hodq v universitet i seshtate se neshtata koito sa nujni za vseki edin chovek .. taaaaa doidoxme v amerika .. sega za vsichktie koito si mislite che e mnogo lesno v chujbina che pari se izkarvat i syshtevremenno ni psuvate kak sme vi predali edva li ne kak ne sme bylgari i tn tn .. znaete li kakvo e da vleznete v klasa vi koito e samo s amerikanci koito znaete che sa 100 pyti po typi ot vas da pishete kontrolnoto i tn tn i nakraq da imate 4ka pri polojenie che vsichko vi e vqrno a nekyv typak da ima 6ca s polovinata kontrolno cherveno .. da ne iskat da vi obyrnat vnimanie poneje ne ste ot amerika .. da vi mislqt za 3 niva pod tqx poneje pak ne ste amerikanci .. nikoi da ne iska da te pozdravi nikoi nishto .. da vi mislqt za smotanqk predi da sa si razmenili edna duma s vas i da vi obryshtat gryb moleiki gi za pomosht .. bashta vi da patuva na suma si kilometri da ne go vijdash 1naj v meseca priqtelite ti v bg da te mislqt za predatel .. za gadjeta i tn tn nqma da govorq .. mislite li che e lesno vsichki da vi smqtat za bokluk no ti da vyrvish napred misleiki za bydeshteto si .. da si mislish za kafetata kuponchetata i s koe gadje da se ebesh na drugiq den tova li vi e trudnoto ?? .. a maika vi i bashta vi da sa s po 2 visheta i bashta vi da kara kamion a maika vi da izhvyrlq bokluci v hotel pri polojenie che predi tova e hodila na tokcheta s pola v syda znaete li kakvo e ?? .. haide pomislete si malko .. obicham rodinata mi ne obicham dyrjavata ili kakto tam beshe .. tova e edinstvenata svestna misyl v tazi tema .. a za toq hosta deto nz kvo se opitva da ni dokaje kato polovinata ot tuk sme v chujbina s teq 1300 dolara na mesec .. epa da ti kaja evala che rabotish evala ti za kolata ama she ti pikam na 1300tata dolara .. 12 na chas epa chudo golemo minimum 200 sa ti za benzina mesechno da slojime za qdene kym 6-7 dolara na den pak 200 plius 1naj sedmichno kino ili neshto drugo i ti otidoxa polovnata .. che ne iskam da govorq za diskoteka 1naj sedmichno sig shte ti izliza poveche ot 50 dolara .. a oshte si na 16 i ne si hodil predpolagam .. taaaaa taka .. opitval sym i ot 2ta jivota i ot kuponite v bg i ot tova nqkoi da te psuva zashtoto si bylgarin .. obicham bylgariq i vijdam bydeshte v neq no ne mislq da se vryshtam skoro .. znaete li zashto ?? zashtoto vsichktie ste licemeri smotani i zavijdate na chujdoto vmesto da se radvate na uspexite na nqkoi vie go psuvate poneje si skysva gyza ot rabota iskaiki da postigne neshto .. kompleksirate se che nqkoi moje da poluchi neshto poveche ot vas .. poglednete mneniqta vyv foruma vseki se psuva .. momichetata se systezavat koq shte se fane s po golqm i na 12 godini se ebat s 20 godishni samo za da pokajat kolko sa golemi .. mislite si che imate priqteli .. teq priqteli shte vi zaebat za tochno 2 rakii .. kyv priqtel ti e nekoi koito sedi na sreshta i te psuva ... otidete vednyj na diskoteka i vijte kakvo e.. pa to te e strah da ne te prebie nekoi .. a seki ti se pravi na myj poneje si izpil samo 1 portokalov sok i ne iskash da si trovish zdraveto s alkohol .. vseki te zavlicha na dolu .. bei nadqvam se pone nqkoga da razberete che chovek e sam .. vseki edin priqtel bi te zaebal zaradi neshto .. "kucheto e nai dobriq priqtel na choveka" e koito go e kazal e bil umen .. sledvashtiq pyt kato poiskate pari ot mama i tati si pomislete kolko trud im e kostvalo da gi spechelqt .. pomislete si i sled vreme kato vashtie deca vi iskat taka pari vie kolko shte mojete da im dadete .. i preceneta kyde e po hubavo .. koito mu haresva v bylgariq pri ciganite i "priqtelite" s koito se napiva i tn tn i koito mu haresva v chujbina pri meksikancite i tntn .. prosto pomislete za decata vi i kakvo shte ostavite sled vas .. zashtoto az mislq za tezi neshta i iskam moite deca da sa gordi s tova che bashta im e uchil i e rabotil i e postignal neshto v jivota si .. syshto taka iskam jena mi da e gorda s tova che ne sym izebal 1000 kurvi zashtoto sym iskal da se dokaja na nqkoi "priqtel" .. no koi ti misli za tova .. predpolagam samo komplekasri i smotanqci kato men .. e neka sym kompleksar neka sym smotanqk no iskam da postignan eshto .. za tova sym v chujbina za da moga da otgledam edno semeistvo koeto da ima nujnite sredstva za edin hubav i kachestven jivot ... i nqkoi den sym si obeshtal che shte se vyrna zaedno s tqx v bulgariq za da vidqt nai hubavata strana na sveta s nai smotanite hora koito sami q pogrebvat .. zashtoto vseki e licemer zashtoto vseki e zavistliv zashtoto vseki mrazi .. mersi na tezi koito sa procheli celiq mi post ( predpolagam sa malko ) .. tova e moeto obektivno nadqvam se mnenie chao chao ot men