- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Много ви е лесно на вас
advokata_87 : amm az Bylgariq ne moga da q hulq .. tq e moqta rodina i si q obicham dala mi e mnogo no prosto horata sa pod vsqkakva kritika .. v smisyl moeto pokolenie si e malko ili mnogo propadnalo .. idolite na klasovete sa teq momcheta deto piqt nai mnogo i ebat nai mnogo momicheta .. kato gledam nicka ti i ti si ot moeto pokolenie ta znaesh po dobre ot men ... ot druga strana i chujbina ne moga da hulq .. tuk nqma jivot kato nashiq no vsichko im e podredeno zakonite se spazvat i ako si nahalen naporist i tn tn mojesh da probiesh .. imash vyzmojnosti da osushtestvish mechtite si ... az sym v chujbina kakto vseki edin bulgarin za budeshte .. zashtoto nashata rodna strana se upravlqva ot mushennici i mutri .. inache ako nqkoi den se opravi bulgariq bix se vyrnal .. no bix se vyrnal s amerikansko obrazovanie !!! v momenta 75% ot bulgarite se pritesnqvat za budeshteto si .. amm az iskam da sym ot 25-te procenta koito kato sa bili po mladi ne sa visqli po kafencata bez rabota oplakvaiki se kolko e truden jivota im .. taa ne hulq nito 1noto .. znaesh i chujbina ima predimstva i bulgariq .. i dvete imat i nedostatycii ne opredeleno ne sme komplekasri horata napusnali chujbina tyrseiki po-kachestven i po dobyr jivota za sebe si i svoite semeistva .. za bulgarite koito sa v bg ne mi haresva tova che si mislqt che vsichko ni e lesno i edva li ne gi predavame otivaiki v chujbina
![]()
nejno : mersi pyrvo da kaja uspex i na teb v chujbina i da postignesh vsichktie si mechti !! pisheiki tozi post se setix za edna sluchka onq den v walmart-a .. znachiiiii otivam si az da si vzimam gelche nekvo za brusnene nali i otivam na kasata .. i izvednyj gledam pred men myj na okolo 40 godini jena syshto na okolo 40 i malko detence na okolo 7-8 godini govoreiki bulgarski .. i az nali vednaga si pomislix da se zapoznaq s tqx no posle gi slusham kak govorqt " da ti eba maikata kolko si smotana kak si zabravila da zemesh pismoto" .. i jenata otgovarq "ama ei prostak smotan nema da mi vikash che sym smotana be kelesh" ... i v tova vreme momichenceto gi gledashe s 2 okokoreni ocheta vse edno e neshto normalno .. v takava sreda jiveqt decata na bulgariq ... tova e ot men uspex na vsichki v chujbina i v bulgariq i kysmet .. toi e nyjen navsqkade![]()