Наистина ми става тъжно когато чета тази тема, именно за това и се регистрирах. Гледам колко много хора бягат в чужбина и после почват да злобеят срещу другите Българи, започват да се срамуват да се нарекат българи. И защо ? За да не кажат случаино Великите американци или другите, че ние сме селяци и т.н. От кои да се срамувам, че съм българин от Американците ли които не са преживели и една хилядна от това което нашия изстрадал народ и държава са преживели. Да аз с гордос бих предпочел да живея в българия и да вземам 1000 до 2000 лв отколкото да стоя в ЧУЖДА държава и да получавам по 4000 евро. Не ми казваите, че не знам какво е в Чужбина , защото по една или друга причина съм обиколил 90% от Европа и съм видял много. Да ние не сме мн развита държава, но как ще се оправи нашаата държава като всеки бяга от нея ?
Нима не е по лесно да избягаш от проблема ? Отивате в Америка да речем кофти ви е от началото 1-2-3г. после вече не щете и да се връщате в българия. Ще кажа едно освен, че съм потресен от това което мислят младите. Не забравяите корените си, защото вие никога няма да станете американци или немци. Дори да имам възможността да работя и живея в Америка бих отказъл, наи-вече защото обичам държавата си и се надявам тя да се оправи, а това няма да стане ако всеки бяга от нея защото е по лесно.