.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Guest

Просто споделям

Момиче на 15 съм и от близо 3 години харесвам едно момче,с което по безброй причини нещата така и не се получиха ,а и май няма и изглед това да се промени.Не искам да звучи самохвално,но никога през тоя период не съм оставала без внимание от страна на другия пол-по улиците мъжете ме оглеждат,много пъти момчета са се опитвали да се сближим,но аз никога не съм ги допускала до себе си.Ще попитате защо-просто винаги съм си мислила,че може все някога да се получи с това момче и не съм изпитвала някакъв по дълбок интерес към някого от останалите,всичко е било мимолетно усещане.Това лято обаче нещата взеха да се променят-има една друго момче,на моята възраст,с когото се познаваме от много време и мисля,че има някакви чувства към мен.Дори една приятелка ,след като бяхме излизали една голяма компания,ме пита за него,но аз и казах че няма да коментирам.
    Всичко това се получи,защото просто не съм наясно със себе си.Хересвам и двамата,въпреки че при първия всичко е много по-силно ,а и втория е братовчед на моя много добра приятелка и учим в едно у-ще. и всичко се усложнява.Да ,сладък е ,да с него мога да си говоря,но просто знам какво ще последва ако стане нещо с него-ще ме обсъждат непрестанно,пък и просто някакси не знам дали бих искала да бъда с човек,който има същите проблеми като моите,в смисъл ,че темите ни за разговор ще са по-вече за училище и хората там.Просто незнам ,мозъкът ми работи по 100 теории и се чудя коя ще е вярна...

Guest
    Ако първото момче няма никакъв шанс да ти обърне кво ти дреме кво ше говорят за теб, но недей да лъжеш братовчеда на твоята приятелка
    Успех миличка!

Все пак няма да се жениш за някои от двамата!Доколкото разбрах при първото момче няма изгледи да стане нещо,а при второто и двамата се харесвате,защо просто не му дадеш шанс и не изживеете хубавите си мигове заедно,пък след време нищо не се знае.Не се заричаи само на едно момче,сега ти е времето да живеш използвай го пълноценно :P

Пробвай с 2-рото,пък ако не стане - остави.. Помисли си,че именно той може да е човека,който да те накара да забравиш момчето,за което не спираш да мислиш от 3 години =)
    LaraFairie Photography ...

Голям фен Аватара на pathetic
    Приеми втория и толкова.

„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Голям фен Аватара на Ice
    Цитирай Първоначално написано от Sweet_Fairy
    Все пак няма да се жениш за някои от двамата!Доколкото разбрах при първото момче няма изгледи да стане нещо,а при второто и двамата се харесвате,защо просто не му дадеш шанс и не изживеете хубавите си мигове заедно,пък след време нищо не се знае.Не се заричаи само на едно момче,сега ти е времето да живеш използвай го пълноценно :P
    :
    Everything happens for a reason..

Цитирай Първоначално написано от {!}sLuNcHeVaTa{!}
    Пробвай с 2-рото,пък ако не стане - остави.. Помисли си,че именно той може да е човека,който да те накара да забравиш момчето,за което не спираш да мислиш от 3 години =)
    mdam probvai... Nqma da zagubi6 ni6tu
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ако първото момче няма никакъв шанс да ти обърне кво ти дреме кво ше говорят за теб, но недей да лъжеш братовчеда на твоята приятелка
    Успех миличка!
    Мдааа \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си