.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: Защо...

Tujen ;(
    Guest

Защо...

Защо съм и само приятел...тя е на 18 и ходи с 15 годишен пикльо, завчера и би шута и вчера, макар че от сутринта до 5-6 бях на работа и отделих цялата си вечер, да съм с нея, да не е самичка, а той цял ден не и беше звънял, страхливеца, оставих я пред утях и оня и звънна, каза и 2-3 глупости и затвори и тя се разплака и се прибра...притесних се за нея, палнах колата и я намерих с майка и пред утях да я успокоява, а от оня пикльо ни помен...и в крайна сметка се престраши да дойде и тя се усмихна, зарадва се и каза че и станало жал за него ?!!?!?!?!! "викам що - щото ти би шута ли???" и тя "да" а толкова много я обичам
    какво да правя

Бъди до нея като приятел. Явно за този момент се нуждае само от това.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Tujen ;(
    Guest
    да, но ми е страхотно гадно като гледам момичето, което обичам от няколко години (което така не можах и да спечеля като нещо повече от фр) да плаче заради друг, и то някакъв 15 год. пикльо, и то при все че той я нарани, да го съжалява и да искат да се съберат...майка и ми вика "защо не тръгнете"..."ами тя не иска, как да стане"...
    айде поне в цеха дано да не мисля за нея...приятен ден ви пожелавам.

Re: Защо...

Цитирай Първоначално написано от Tujen ;(
    Защо съм и само приятел...тя е на 18 и ходи с 15 годишен пикльо, завчера и би шута и вчера, макар че от сутринта до 5-6 бях на работа и отделих цялата си вечер, да съм с нея, да не е самичка, а той цял ден не и беше звънял, страхливеца, оставих я пред утях и оня и звънна, каза и 2-3 глупости и затвори и тя се разплака и се прибра...притесних се за нея, палнах колата и я намерих с майка и пред утях да я успокоява, а от оня пикльо ни помен...и в крайна сметка се престраши да дойде и тя се усмихна, зарадва се и каза че и станало жал за него ?!!?!?!?!! "викам що - щото ти би шута ли???" и тя "да" а толкова много я обичам
    какво да правя
    Намери някакъв начин да и кажеш чувствата ти !!!
    Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях

Re: Защо...

Цитирай Първоначално написано от zmey
    Намери някакъв начин да и кажеш чувствата ти !!!
    за момента по-добре да не го прави. просто да бъде до нея и да я подкрепя. сега тя наистина от това има нужда. ако й признае 4увствата си, тя няма да ги сподели, защото и без др му е казала, 4е оби4а ве4е бившето си гадже. така той ще остане още по-наранен, а и тя може да се уплаши и да се отдръпне от него.... така 4е т'ва не е вариант.
    просто й бъди наистина приятел... като се посъвземе може да запо4не да гледа на теб с др о4и... но за сега не избързвай с предложенията и разкритията на 4увствата си... сега не е моментът.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

За момента се нуждае от теб само като приятел и като те види колко много държиш на нея ще се влюби в теб

Мега фен Аватара на sasha_90
    Бъди до нея и я подкрепяй.Сега тя има нужда от това.

Мега фен Аватара на koalka
    Нищо, откажи се.Не знам как можеш да си приятел с нея.В смисъл такъв, че не може да се каже, че сте приятели.Когато единия почне да изпитва чувства, това вече не е баш приятелство, а и предполагам е много мъчително.Може би е по-добре да се отдалечиш от нея, да прави, каквото иска.Като си е загубила ума и му е простила, ще си пати.

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Бъди до нея като приятел. Явно за този момент се нуждае само от това.
    Явно наистина е така..може би за сега те приема само като приятел...бъди до нея а тя рано или късно ще осъзнае какво става и какво момче има до себе си и така

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Tujen ;(
    Guest
    днес пак бях с нея, и пак трябваше да служам за тоя малкия...
    там е работата, че съм до нея вече 5 години, и винаги ако е имало с какво съм и помагал...
    днеска ми вика, че майка и ме била харесала, ама кел файда, като тя неще а и по-лошото е, че тя ще ходи да учи във Варна, а аз си оставам в Габровския университет и повече сигурно няма да я видя а единствената ми мечта е, поне веднъж, да опитам вкуса на устните и...отвратително се чувствам

Цитирай Първоначално написано от Tujen ;(
    а единствената ми мечта е, поне веднъж, да опитам вкуса на устните и...отвратително се чувствам
    Ем, човече от една открадната целувка глава не боли ... може пък да и хареса
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

бъди до нея,но не само като пряител...тоест не позволявай чувствта й да клонят само към приятелскил...
    нямам повод да сънувам....

Цитирай Първоначално написано от happy_cute
    За момента се нуждае от теб само като приятел и като те види колко много държиш на нея ще се влюби в теб
    ~!1912!~

Guest
    Let the force be with you!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
    [size=18][color=black][b]Let the force be with you!
    "May the force", а не "Let".

Tujen ;(
    Guest
    страх ме е, че ако я целуна, ще си развалим приятелството...

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, напълно е възможно.И най-лошото е, че нищо няма да се промени, защото тя явно е хлътнала по него.Не прави нищо.

като за начало я целуни по бузата... ведньж аз направих тая грешка ,но не излезе нищо негативно напротив и хареса....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Tujen ;(
    Guest
    ами след половин час ще отида да я взема и ще отидем на кафе...пък каквото стане

Tujen ;(
    Guest
    И така, изяснихме си всичко с нея, за нея има 2 вариянта - единия е да тръгнем, след време ще се скараме и ще е кофти, другия да си останем просто приятели...въпреки това я заведох на 1 място, от което се вижда целия град и там си говорихме и гледахме града, обаче малкия и звънна по 1 време и дойде..оказа се че днес я е излъгал за 1 нещо (ПАК) и не и стана мнг приятно..и аз викам ми ок ще ви оставям, и си тръгнах към моята кола (малкия е на 15 но си кара) а тя беше на 50тина метра от неговата, и по пътя спряха и Викито (така се казва тя) ми вика качвай се, да те оставим при твоята кола, а аз и викам не мерси, ей я там..тя ме погледня някакво странно, а аз и смигнах и се усмихнах, и те тръгнаха, и докато не ги изгубих от поглед тя ме гледаше през прозореца и ми се усмихваше...до сега не ме беше поглеждала така, и сега се побърквам...не мога и не мога да заспя просто

Guest
    Като заначало ако бях момче щях да наритам така здраво оня ,че ти е бедна фантазията.Иначе те ти го казаха .. бъди и приятел..

Tujen ;(
    Guest
    той все пак е на 15, ако го оритам, едно че тя ще ми се разсърди, и 2ро че могат да ме осъдят...18 направих преди половин година и отговарям за действията си...

разбрах вече, че да си останем приятели ще е най-добре, но защо ме погледна така...кълна се, не бях я виждал да ме гледа така...а аз бях на върха на щастието, макар че тя си отиваше заедно с него...
    от 5 години най-близки приятели, постоянно заедно, познавам я отлично, и това просто беше нещо ново и ми се наби в главата и сега се чудя какво става..

предния гост
    Guest
    Същото беше с моя най-добър приятел.Ходех с друго момче и той криеше чувствата си от мен. След като скъсахме и той ми каза реших да пробвам ... вече сме над 2 години заедно Пробвай...

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от happy_cute
    Да, обаче жените са склонни в такава подкрепа да виждат само приятелство.Факт е, че жените мечтаят за мъж приятел.Така че по-добре е да й признаеш чувсвата си, ако пък не ги споделя ще се примириш само с приятелството й.Но смятам, че тя рано или късно ще се осъзнае и ще забрави ония пикльо(както го наричаш ти) и тогава може би в теб ще види не само приятел Бъди оптимист, човече и давай напред пък каквото стане-стане!Успех

Град
    pod liubimata
    Ето, реших да се регистрирам, понеже смятам, че тука има доста и готини хора..

Ами тя си заминава октомври и незнам кога пак ще я видя...ако утре ми се обади пак, ще я заведа на друго място, дано времето да е хубаво...е, аз ще си лягам, лека нощ на всички.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си