- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Пак Проблем....
Абе хора ся теи теи преинсталл си виндолса на другия комп и ся нямам в моя компутър папка там дет излизат дисковете.... дет цакаш и влизаш в диска и гледаш ко има.И проблема е че и като вкарам диска нищо не ми излиза и тей немога си инсталл дривери програмки.... Плс кажете как си направя папка за да искарам кот има в диска или поне да трагне диска то хич не тръгва.... Винодовса е 2002 хр....
Ako napi6e6 bez pravopisni gre6ki moje i d arazberem kakav ti e problema.
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
Start ->My Computer->DVD /CD RW (E![]()
![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
abe ti da ne me misli6 za tolkoz prost bre ne izliza i tam prosto tam ima samo A za disketi ni6to drugo nqma papka...Първоначално написано от smotano-f
Fitness Forever
Хора наистина е малко обаркано .... Ще го напиша пак...Проблемът ми е че като сложа диск в ЦД устроиството не ми излиза че има диск. И в моя комутар няма папка да се види ко има в диска и така де вапроса е че няма как да отворя диска и да видя ко има в него ( и там вече да си инсталирам програмите )Щот сложих друг хард ... Така де а и гадноото е че няма как да инсалл дриверите на ЦД-Устроиството и сега нямам никви програми нит нет нит нищо имам сичко на дискове... Плс хелпПървоначално написано от Анонимко
![]()
Fitness Forever
Да не си откачил CD-то?
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Едва ли ? Абе аз носих компа на почистване те махат сичко там и тей де нз ама кат пуснах от начало тикнах 1 диск излезе и след тфа няма...Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
Fitness Forever
Може да е станало нещо на CD-то и да не чете дисковете
6tom ima6 nov hard formatiran li ti e?v nego li e windowsa?kaji pove4e info za ti pomognem.
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
TIMEX просто го давам като варият защото си писал че за първи път е прочело диск а после изведнъш спира да ги чете до колкото сам разбрал аз де
Да в него еПървоначално написано от Renate_Feliqr
Просто 1-во пускам компа тикам диска отваря ми дадах ми се инсталл ама нещо не стана и след тфа вече нищо не чете ... а и в моя компютър нямам папка за цд-то
Fitness Forever
Интересно ми е защо новият хард има нещо общо с ЦД-то на човека ?Първоначално написано от Renate_Feliqr
При положение че има Windows на харда ти питаш това?
Ама вие май май не четете много много а???
Това изречение не много ясно се разбира, че има Windows
""""""""
Абе хора ся теи теи преинсталл си виндолса на другия комп и ся нямам в моя компутър папка там дет излизат дисковете
""""""""
И на мен едно време неми зачиташе ЦД-то но после се оправи.
Може да е от Вин-а а може и самото ЦД да прави номера
А и да те светна не се казва папка ЦД а ЦД драив![]()
BOTEV FOREVER!!!!!!
#6_a_6
#Botev_forever
#bia4i
Have a Nice Chat!!!!!!
Как се казва няма голямо знание само кажи как да го оправяПървоначално написано от Eagle_13
![]()
Fitness Forever
Да не са ти сменили ЦД-то когато са го почиствали???
Пробвай да си намериш драйвери за твойто ЦД![]()
Ако незнаеш модела отвори компа и разгледаи ЦД-то - тряя да пише марка и модел на шасито![]()
Ако не стане го води на ремонт![]()
Или питаи някой приятел![]()
Айде чао![]()