.

Виж резултатите на анкетата: Какво мислите за униформите в даскало?

Гласували
226. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Това е добра идея!

68 30,09%
  • Нямам мнение (въздържал/а се)

28 12,39%
  • Голяма тъпотия!

130 57,52%
Отговор в тема
Страница 10 от 11 ПървиПърви ... 67891011 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 255

амиии

говори се ,че тази година ще се въведат униформи в може би всички училища в София.Това зная аз
    I am the dream
    You are the dreamer !!

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от rebel_kid
    Цитирай Първоначално написано от Nicole_Richie
    Ehooooo v koi vek jiveem... Bahti tapoto...kak pak ne uniformi...adskata prostotiq...mnogo mi puka che imalo nqkakva si tam `drehova` diskriminaciq...koi kak se uredi be...inache kfo vsichki shte sme ednakvi...koeto e oshte po-tapo i dolno.
    "Кой как се уреди" А, дано някой ден и ти нямаш възможност да си купуваш маркови дрешки и тогава другите да ти се подиграват.
    haha,mechtai si...

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Ehooooo v koi vek jiveem... Bahti tapoto...kak pak ne uniformi...adskata prostotiq...mnogo mi puka che imalo nqkakva si tam `drehova` diskriminaciq...koi kak se uredi be...inache kfo vsichki shte sme ednakvi...koeto e oshte po-tapo i dolno.
    "Кой как се уреди" А, дано някой ден и ти нямаш възможност да си купуваш маркови дрешки и тогава другите да ти се подиграват.
    haha,mechtai si...
    66 verno ti si mn tupa 4esno dano nqkoi den naistina da ti se slu4i ne6to takova,bahti i nadutata det si

Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    Цитирай Първоначално написано от SilverAngel
    Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Аз съм ЗА... струва ми се готино
    Кое точно?Тва, че всички ще са еднакви или тва, че ще дадеш 200лв. на вятъра?
    Стига сте били такива материалисти, нали ще дадеш 200 лева и до там! Майка ти нали няма да даде 400лв за дънки и блузки и глупости!
    po dobre da dam 400 za danki i bluza,koito 6te nosq i navan otkolkoto 200 samo za ednata uniforma v daskaly
    ^ =D> Точно!!!

Цитирай Първоначално написано от great_mari
    haha,mechtai si...
    66 verno ti si mn tupa 4esno dano nqkoi den naistina da ti se slu4i ne6to takova,bahti i nadutata det si
    ne e naduta,prosto ima vazmojnosti

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    еми ,ако униформата ми вкл къса поличка и бяла ризка ще се кефя все ми е едно със или без

200 лева?! нашите са 20

Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    200 лева?! нашите са 20
    лол 20?и от какво се състоят че са само 20 лв

Аз съм против.
    Всеки човек е с различна фигура, не на всеки всичко му стои добре, не не всеки му отива даден цвят, не на всяко момиче му отива пола или му е удобно с нея.
    1.На мен лично не ми е удобно с пола и не нося, и ще ми е истински ад
    Освен това не искам да съм еднаква с още 1200 човека, че и повече!!!
    2.
    И да не излизат с номера за деленето на бедни и богати -всички се знаят и без това.
    3. И след униформите пак ще си проличи кой от кои е.
    Some things are better left unsaid!

Guest
    Значки и шалове за 15 септември
    3ти Септември, Понеделник, 2007 г.

Със значки, шалове и якета ще влязат учениците от 171 училища в страната на първия учебен ден. Новите дрешки обаче не са закупени от грижовните родители, а са част от училищните униформи, които от тази година се носят от родните ученици. В повечето от школата, избрали да носят униформа, са в провинцията. Някои от най-елитните столични училища обаче като Първа английска гимназия също ще носят отличителни знаци на училището.

Униформите са най-различни, обясни главният секретар на МОН Димитър Танев. Някои от учениците са проектирали панталони, елеци и дори якета като дрехи за училище, каза още Танев. Други от хлапетата са избрали да носят само пуловери без ръкав над ризите, като пуловерите са еднакви за момчета и за момичета и са избродирани с емблемата на школото. С такива дрешки са снабдени децата от габровско школо. Някои от първолаците пък ще бъдат закичени със специални значки с българското знаме и отворена книга. Очакваме догодина желаещите да носят униформа ученици да са дори повече, прогнозираха от МОН. Тази година министерството отпусна до 40 хил. лева на всички, пожелали да сложат униформи в клас. По всяка вероятност парите ще бъдат увеличени догодина.

Освен с нови дрехи много от учениците ще посрещнат 15 септември и с обновени или новопостроени физкултурни салони или спортни зали. В училище в Мездра например е финансирано изграждането на фитнес салон в една от залите, казаха от МОН. На други места пък, където площадки за спорт са липсвали изобщо, построихме нови, допълниха хората на Даниел Вълчев. Теодора Йолчева
    Източник: в. Стандарт

Супер добра идея. Така някоя надута пикла няма да ми се шляе с чехличките, ланците и гривните по нея... отделно, че е келеш
    Клик ми (:

Град
    ~ Loch NeSS
    Ооооо,идеята мн ми допада! Много искам и в мойто даскало да въведат униформи. Определено съм ЗА!
    ~ Не ПрЕкЪсВаЙ ВрАгА Си, КоГаТо ГрЕшИ ! ~

Първоначално в анкетата гласувах Против униформите,но като прочетох всички менения си промени своето.Сега съм ЗА униформите и то най-вече заради такива като CuRly Doll и Nicole_Richie !
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    това е най-глупавото нещо на света!!!
    Не сме в Англия,че да носим знака на даскалото на гърба си.
    Съмнявам се,че на мене или на някой друг ще му е приятно да носи тъмносини "дрехи" в 35 градусов пек през юни.Тъмносини,защото в нашето даскало така "уж" решиха.За щастие яма да има униформи.
    И колкото и да са задължителни,се съмнявам,че някой ще ги носи повече от седмица-две.
    УуУжас!
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Цитирай Първоначално написано от slavito007
    това е най-глупавото нещо на света!!!
    Не сме в Англия,че да носим знака на даскалото на гърба си.
    Съмнявам се,че на мене или на някой друг ще му е приятно да носи тъмносини "дрехи" в 35 градусов пек през юни.Тъмносини,защото в нашето даскало така "уж" решиха.За щастие яма да има униформи.
    И колкото и да са задължителни,се съмнявам,че някой ще ги носи повече от седмица-две.
    УуУжас!
    +1
    P.S.otnosno sexa_na_kompleksa.....podbiram si drehite za daskalo ne moje da se hodi kakto si poiska6,trqbva da sa po zatvoreni kato za u4ili6te,se pak ne sme na modno reviu tam,a za da se u4im....i se pak kato si imam vazmojnostite da si vzema po skapi drehi go praq,prosto ne sam ot oniq,koito vednaga barzat da se pohvalqt,4e potni4eto im e edi-kolko si leva,a dankite o6te pove4e......tiq,koito se hvalqt sa kompleksari

Голяма тъпотия!

Град
    Hard Rock Cafe
    tapa ideq

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Mislq 4e 6te e po-dobre s uniformi da budem v daskalo , za6toto nqma da ima podigravki otnosno koi kakvi drehi nosi i dali sa ot 40lv ili ot 100-200lvi dali sa markovi ili nesa
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    аз нямам търпение да ги въведат, защото момичетата мн си завиждат и постянно се оглеждат и коментират коя с какво е облечена,а така няма да има за какво толкова да си завиждат
    няма любов

Не бих облякла! Тъпотия!

Guest
    iska li ste da badete razli4ni-4e vie vsi4ki ste ednakvi we hora nqkvi naduti k***i -az sam za informite ama ad se vavedat an vsqkade ne edno u4ili6te da nosi a drugoto ne-ili vsi4ki ili nikoi !!!!!!!!

Guest
    vapreki 4e zavar6ih tazi godina ,no kogato bqh u4eni4ka bqh tvardo za uniformite!!!!!!

Тука май има хора с висока температура .Как "за" униформите,в ред ли сте .Това означава един вид равенство между всички,а и просто като погледнеш останалите имаш чувството,че са ти клонинги,всички са еднакви......баси тъпотията. .BTW верно ли че барабар с униформите щяло да се наложи правило момчетата да нямат коса под ухото

Цитирай Първоначално написано от KicK-BoXioRkaTa
    Не бих облякла! Тъпотия!
    Никой не те пита,мила,дали искаш или не.
    .Това означава един вид равенство между всички
    и кое му е лошото,нали това е идеята?!

Не мога да си представя каква война ще настъпи в нащо даскало, ако само се спомене че има някаква възможност да ни вкарат униформи.А иначе тъпа ми изглежда идеята някой си да ми казва как да се обличам имам си родители (дори и те не го правят) ако някой ще ми нарежда това могат да са само те.
    Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
    * * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си