.

Виж резултатите на анкетата: Какво мислите за униформите в даскало?

Гласували
226. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Това е добра идея!

68 30,09%
  • Нямам мнение (въздържал/а се)

28 12,39%
  • Голяма тъпотия!

130 57,52%
Отговор в тема
Страница 11 от 11 ПървиПърви ... 7891011
Резултати от 251 до 255 от общо 255

Град
    Филипиновци
    Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    И при нас уж ще има униформи от тази учебна година ...
    Нито ни питаха дали искаме, нито нищо .. Все пак ние ще ги носим, а не те ... защо решават вместо нас?
    Напротив, не се е появил никой от ученическия съвет на събранието, на което е трябвало да се реши ще има ли униформи или не. Та г-жа зам. директор е решила че щом никой не е дошъл и даскалите могат да го решат това.. и такам на учителския съвет не е имало нито 1 глас "против униформите".Така че тая каша за униформите ние сме си я надробили(или по точно тези, които е трябвало да се явят на съвета)
    Имах си по-важна работа
    На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!

Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    и кое му е лошото,нали това е идеята?![/b]
    Е то че да сме равни е идеята-това е ама...абе тъпо аз лично няма да преживея шока да гледам 300 "аз"-овци(стават всички като клонинги един на друг).Не мисля и че някой тийн на моята възраст ще се съгласи с това

Честно казано все ми е едно дали ги има или не.От една страна искам да си нося моите хубави дрехи но ако въведат униформите нямам да имам нищо против.

Цитирай Първоначално написано от Sam90
    Против съм. Не мога да си представя цялот училище пълно с еднакви хора.
    Не искам някой да ме ограничава в избора ми на дрехи и т.н... не мога да го преживея
    Mdam i az sam na tova mnenie =D>
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Хаха...Далече съм от униформи и училище ,ама не мога да си представя как всички могат да ходят еднаквички такива... А стига ве,адската тъпотия е това.Да не сме по комунистическо време ,че да се носим всите другари и другарки като от калъп вадени.Абсолютно безмислено е за мен.
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си