.

Виж резултатите на анкетата: Какво мислите за униформите в даскало?

Гласували
226. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Това е добра идея!

68 30,09%
  • Нямам мнение (въздържал/а се)

28 12,39%
  • Голяма тъпотия!

130 57,52%
Отговор в тема
Страница 5 от 11 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 255

Re: xx

Цитирай Първоначално написано от emo_girl
    ako vuvedat oniformi v daskalo nz protest 6te napraime .... za malkite oki ama ina4e ... golemite tvurdo NEEEEEE
    Малки,големи все тая! И аз викам всички да се съберем и да направим протест ако въведат униформи! Това е нещото,което нй-много мразя!

Голям фен Аватара на asasfdf
    нас ни караха да носим некви "значки",та се дразнех,а са пък и униформи

Град
    In the corner of my mind ...
    За мен е голяма тъпотия...Айде ако бяха по-нормални можеше, ама.. Пък и не искам да съм еднакво облечена с всички други..
    `There is just too much that time cannot erase ...`

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от CBupen`3aeK
    аз пък съм ЗА униформите, писна ми от това разделение между богати и бедни, от лигавите снобарчета дето ако има как ще си лепнат етиката от дрехата на челото че всички да виждат че е маркова искам всички да са еднакви (колкото и гадно да звучи) пък и кой е казал че униформите трябва непременно да са грозни, ако се измислят добре могат дори да бъдат по хубави от мнооого от дрехите с които се носи днешната младеж !!! \/
    Виж сега,то аз примерно не съм от богаташчетата и не нося маркови дрешки,ама има такива,дето ми завиждат,защото съм разлчна и умея
    да си комбинирам дрехите така,4е да са доста по-интересни.За мен е важно всеки да си е разли4ен!Ако другата година някой ми попре4и да съм си уникална,4есно ще издивея!Ще си преправя униформата,дори да е най-красивата дреха и ще ходя така,докато не ме изключат от даскало.
    Ако всички ,които са против тая глупост направят като мен,едва ли някое даскало ще иска да остане без ученици и ще се отмени!

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Голям фен
    Град
    sofiq
    kato si pomislq 4e i na na sminalata godina iskaha da ni slagat UJAS e dano taq dani se razmine s tiq gadosti tvurdo sum protiv tiq uniformi sa kvo da ne iskat da ni vurnat v 16 vek

Супер фен Аватара на Sarabi
    Не ме грее .
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Guest
    a we hora kvo se tormozite se pak ne zabravqite tva e BULGARIQ,demek ni6to i nikoga ne se slu4va po plan.Te kazvaxa 4e taq minalata 6e vuvedat uniformi sa govorqt gluposti za taq na vsi4ki ni e qsno 4e mn dulgo vreme 6e si nosim 6a6avite dre6ki,a uniformi-edva li...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    a we hora kvo se tormozite se pak ne zabravqite tva e BULGARIQ,demek ni6to i nikoga ne se slu4va po plan.Te kazvaxa 4e minalata 6e vuvedat uniformi sa govorqt gluposti za taq na vsi4ki ni e qsno 4e mn dulgo vreme 6e si nosim 6a6avite dre6ki,a uniformi-edva li...

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Абе те самите са голема тъпотия,то и в моето даскало ше слагат,самоче аз съм един от учениците които са в комесията за ониформите и аз имам глас за модела \/
    Брях,брях

даа...и доколкото разбрах тря дам 80 лева за две тениски и един суичер

tva e super tupo 6toto ne na vs xora im otiva 1 i su6ti ne6ta.

Град
    In My DreAm
    ujas...tva e super tupo!!! Vsi4ki 6te sme ednakvi... ama dano ako ima uniformi v moeto daskalo, pone da sa nqkvi gotini, a ne kato na monahini ;PpPpp
    There's a question I just gotta ask. I just wonder do I ever cross your mind? I just wonder...Do you ever...Think of me Anymore, do you?

на момичета къси поличкi и потници над пъпа (ако може), а на момчетата да оставят да си избираме дрехите

знам, извратено е....
    Цитирай Първоначално написано от ^Drama^Queen^
    Мали дайте ми нож да се гръмна
    :P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :P

Град
    In My DreAm
    xaxaaa...na momi4etata kusi poli4ki i nqkvi potni4eta iii...bluzki s dulgi rukavi, a za mom4etata...ga6terizon s nqkva riza ne be...6eguvam se...za mom4etata...nqkuv pantalon i bluzka...ili nz i az.... : )
    There's a question I just gotta ask. I just wonder do I ever cross your mind? I just wonder...Do you ever...Think of me Anymore, do you?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    a we hora kvo se tormozite se pak ne zabravqite tva e BULGARIQ,demek ni6to i nikoga ne se slu4va po plan.Te kazvaxa 4e taq minalata 6e vuvedat uniformi sa govorqt gluposti za taq na vsi4ki ni e qsno 4e mn dulgo vreme 6e si nosim 6a6avite dre6ki,a uniformi-edva li...
    Искрено много се надявам да си прав/а!!!! [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

Ако ни сложат униформи в училищата, да си сложат униформи и в парламента, като са толкова умни Никога не бих носила униформа Тва е ужасно.И като знам вкуса на възрастните, кой знае от кой век ще са униформите...

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    [quote="sladku_bebzi"]Ако ни сложат униформи в училищата, да си сложат униформи и в парламента, като са толкова умни
    Brawo,brawo,samo taka!
    Ako ni slojat,dano pone w nowoto daskalo da nqma podmazwa4i i da boikotirame!Az 6te sym na 4elo!

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Град
    Ямайка:)
    На пръв поглед изглежда гадно.. но аз нямам нищо против стига униформите да са хубави..
    Because when I’m with you My heart stops
    And when I’m not near
    It’s Bleeding on the floor
    Someone get a mop!!!

Неприятно да има още цяло училище облечено като теб, но ако униформите са хубави, няма да е чак такъв проблем.

Ужас... Най-лошото е,че сме безсилни пред проблема!

Аз не мога да понеса, ако някоя фр си купи дрешка като мойта пък камо ли цялото у-ще да е като мен Колкото и да са готини униформите винаги ще съм против тях

i az sum protiv uniformite
    kak da razbera v koi u4ili6ta ima uniformi ima li nekuv spisuk ili sait pls kajete
    My народ is very древен
    My народ is very твърд
    I am българче forever
    чак до finish of the world!

Голям фен

sravnitelno biva,polata mojeshe id a e bez pliseta ;]

Цитирай Първоначално написано от FlowerinesS

sravnitelno biva,polata mojeshe id a e bez pliseta ;]
    Боже ... Това ли ще носим ? Е можеше да е и по-зле. Наистина няма ли някъф списък,в който да пише за кои училища ще има униформи?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си