.

Виж резултатите на анкетата: Какво мислите за униформите в даскало?

Гласували
226. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Това е добра идея!

68 30,09%
  • Нямам мнение (въздържал/а се)

28 12,39%
  • Голяма тъпотия!

130 57,52%
Отговор в тема
Страница 6 от 11 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 255

Град
    In the corner of my mind ...
    Цитирай Първоначално написано от FlowerinesS

sravnitelno biva,polata mojeshe id a e bez pliseta ;]
    WTF? Вярно, че можеше и по-зле, но тея въобще не ми харесват..
    `There is just too much that time cannot erase ...`

НАЙ-ГОЛЯМАТА ТЪПОТИЯ НА СФЕТА-УНИФОРМИТЕ (puke)(puke)(puke)(puke)(puke)
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от rad_ina_90

na mene mi dopada
    Както казаха, можеше и по-зле да е А, бтв, тая униформа за цялата страна ли е?

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от mid_get

na mene mi dopada
    Глупости! Във всяко училище си е различна униформата!

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от AFT

na mene mi dopada
    Whew A тая за кое е тогава?

Във моето и тази година ще има... само че е мнооооого по отвратителна от тая така че бих предпочела тази.Нашата е само риза но е от типа който са носили родителите ми доста е кофти ризката ама нямаме изор

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от AFT

na mene mi dopada
    Whew A тая за кое е тогава?

Не знам, но определено е много яка! Униформата в математическата в Пловдив е супер много турбо хипер гадна и грозна.

тая униформа дет я показахте ми харесва само като изключим пуловера ама можеше да е мн о зле - така че дано да са такива [-o< [-o< [-o<

На мен тази не ми харесва!

Голяма тъпотия!
    da razdadat i maski togava,6tot nqkoi bil po-krasiv ot drug

xaxxa nqma da ima spoks

за още такива съблазнителни КАКИ Click!

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Ehooooo v koi vek jiveem... Bahti tapoto...kak pak ne uniformi...adskata prostotiq...mnogo mi puka che imalo nqkakva si tam `drehova` diskriminaciq...koi kak se uredi be...inache kfo vsichki shte sme ednakvi...koeto e oshte po-tapo i dolno.

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Guest
    Тази година се местя в друг град.Родителите ми,освен за нови учебници и чанта ест.,ще плащат и за нови дрехи,телевизор,разни неща по квартирата,лаптоп,интернет (джаджата за Wireless,която струва приблизително 100 лева+самата месечна сметка),квартира,пътни,джоб ни...А наще не са милионери.ТА случайно да звуча като човек,чиито родители са готови да дадат и още стотина лева за униформа?Между другото само като чуя идеята за униформа и в главата ми започва да звучи ''Another brick in the wall''.За мой ужас съм приета в елитно даскало.Аз още като се заисвах питах за униформи и ме застреляха с едно "ми от тази годна е мн възможно да въведем" Както и да е.Дълбоко се съмнявам да я нося.А дори и да го правя-никой няма право да ми сваля олдскуулките от краката,четирите пръста гривни от ръцете,значките от чантата,нито от полата/панталоните.Аз поли мразя.И някой да ми казва какво да правя също.Поздрав
    SOAD-Fuck the system
    ПП.Не знам на кой му е дошла идеята за розови бележници,ама тая няа да я бъде

Град
    Асеновград, България
    Твърдо против съм. Смятам, че трябва всеки сам трябва да избира как да се облича.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Малко е гадно,но ще свикнем.Така не всеки ще се фръцка с нови дрешки,а и това е добре за по-бедните семейства,който нямат пари да облекат детето или децата си.

Цитирай Първоначално написано от sladkata_presi
    Малко е гадно,но ще свикнем.Така не всеки ще се фръцка с нови дрешки,а и това е добре за по-бедните семейства,който нямат пари да облекат детето или децата си.
    Една униформа е 100 лева.В дадено училище има по 2 униформи.Така, че 200лв.Аз не виждам кой родител не може да купи дрехи на детето си, а ще може да даде пари за униформа.За 200лв. могат да се купят много повече дрехи...

Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_presi
    Една униформа е 100 лева.В дадено училище има по 2 униформи.Така, че 200лв.Аз не виждам кой родител не може да купи дрехи на детето си, а ще може да даде пари за униформа.За 200лв. могат да се купят много повече дрехи...
    От къде? От сергииката при циганите или от веригата магазини "Феникс" ще си купиш тия много дрехи. Аз съм ЗА униформите. Първо, излиза много евтино - защото за цялта година за даскало имаш две дрехи, нищо повече. Никви грижи. Другото което е, адски мразя фешунките, дето се фръцкат с новите дрехи и много искам да си спестя да чувам коментарите им как си купили невоа блузка за 60 лвеа примерно и как си сложили още коса за 700 лева. Та кои викате нямал пари за униформа? "Мама трябва да ми купи лаптоп, ама няма пари да ми купи една униформа" - ем то един лаптоп над 1000 лева е, а тука за 200 правите сделки и ги броите. - тва някой го беше написал, ама не четох на коя страница. Другото, което е, няма да си хабя ценното време да подбирам дрешки за всеки ден, все едно съм някой върл фен на модата, само защото иначе по коридорите ще си шушукат и ще се хилят как днес не съм си подбрала дрехите за училище. Мани-беги. Ако има униформа, ще ми е много добре - всеки ден ще знам какво да облека
    Memento moriendum esse!

sladku_bebzi съгласна съм с теб обаче на година има 4 униформи... 2 летни и 2 зимни.. извинявай ама не можеш да ходиш цяла зима със едни и същи дрехи по 5 дни в седмицата..и така всиичко става мнооооого по скъпо......

С малката разлика, че плащаш кинтите веднъж и си носиш дрехите докато завършиш даскало
    Memento moriendum esse!

Ами малко скъпо ще излезе за всички тия униформи,но поне няма после да ти купуват все други дрехи.

Град
    Plovdiv
    ем ние имаме униформи и принципа е такъв, че не те приемат, докато не си купиш униформичката, която след 1вия учебен ден в 8ми клас никой не носи /дори вече и зайците се изучиха и не идват с униформи/ - бяла ризка, черна пола до коленете, зимен черен панталон, червена вратовръзка, полар и тениски за физическото.. остава бельо само да направят с лика на гимназията и от всичко по 1 брой е горе долу е 150 лева..колкото да го облечеш 1 път в годината.. представям си ако беше задължително всеки ден да я носим колко лева тряяше да се оръсим...но няма как ако искаш да учиш в математическата тряя да ги прежалиш парите иначе мен мн ме радва и много ми харесва как стои.. дори я намирам за секси.. може би ако и другите я носеха и аз бих !

Цитирай Първоначално написано от Nicole_Richie
    Ehooooo v koi vek jiveem... Bahti tapoto...kak pak ne uniformi...adskata prostotiq...mnogo mi puka che imalo nqkakva si tam `drehova` diskriminaciq...koi kak se uredi be...inache kfo vsichki shte sme ednakvi...koeto e oshte po-tapo i dolno.
    absolutno Za otgovora ti.....

Цитирай Първоначално написано от merilin_
    ем ние имаме униформи и принципа е такъв, че не те приемат, докато не си купиш униформичката, която след 1вия учебен ден в 8ми клас никой не носи /дори вече и зайците се изучиха и не идват с униформи/ - бяла ризка, черна пола до коленете, зимен черен панталон, червена вратовръзка, полар и тениски за физическото.. остава бельо само да направят с лика на гимназията и от всичко по 1 брой е горе долу е 150 лева..колкото да го облечеш 1 път в годината.. представям си ако беше задължително всеки ден да я носим колко лева тряяше да се оръсим...но няма как ако искаш да учиш в математическата тряя да ги прежалиш парите иначе мен мн ме радва и много ми харесва как стои.. дори я намирам за секси.. може би ако и другите я носеха и аз бих !
    И аз съм в математическа и досега нямахме униформи ... Божичко,дано да не ги въведат! И как така не ги носите,не ви ли правят забележка или нещо ..

Град
    Plovdiv
    зависи от класния ръководител. На мен винаги са ми се падали някви дет не им дреме...но има такива, дет мн се заяждат...особено осмокласниците ги карат всеки ден да ги носят и ако не си с униформа ти се чете 3 часова лекция.. Ааа и организират някви простотии ... 15 дена всеки ден минава дежурния по класовете и брои колко хора с униформи има в клас... и накрая награждават с торти най-примерния клас пълна простотия ма ко да праиш забавляваме са... иначе само ако идват някви телевизии или важни клечки и на празници минава наредба еди-кога-си всички с пълна униформа... и пак никой не им се връзва

Ами да не се притесняваме тогава... Щом не правят големи проблеми като не си с униформа...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си