.

Виж резултатите на анкетата: Какво мислите за униформите в даскало?

Гласували
226. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Това е добра идея!

68 30,09%
  • Нямам мнение (въздържал/а се)

28 12,39%
  • Голяма тъпотия!

130 57,52%
Отговор в тема
Страница 8 от 11 ПървиПърви ... 4567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 255
    Фен
    Град
    Tam KyDetO niKoi Ne XoDi
    Na men mi e se edno,6tot pri nas 6e ima samo bluzka i suit4er,koito e mn gotin,tupoto e 4e 6te imam nekfi 6al4eta i 6e bademe izrodi ot sekade..pfff
    What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    4esno kazano ako tr se nosqt uniformi-neka gi slagame samo na specialni slu4ai..ama da se motaem taka iz grada..ob6to zeto ideqta e tapi4ka ama aide,ne sam ministar
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    edno mn hubavo mqsto
    na men 4estno kazano bi mi bilo zabavno
    a i vse pak mi ostavat samo 2 godini
    za6to ne stiga da sa ka4estveni

Аз го разглеждам по два начина

1)Добре е до някфъ степен,за тези,които нямат възможност да се облекат както искат(няят възможност).

2)За мен не е добре,защото униформите не ме радват..ще съм еднаква с всички

Ама...нали няя да е игоистично ако кажа,че не искам униформи...нарушааат ми реда на стил на обличането ...нали не е честно?!

Walk go home boy...

Вече предлагам какви да бъдат униформите за момичетата.

~ pEacE ~
    Guest
    аз съм твърдо противвв

kredor
    Guest
    Az s1m s uniforma

аз бях 1 година с униформа и 1во много ни беше тъпо ,после обаче ни стана интересно и накрая вече ни бяха писнали до нз къде.. а като излизахме след даскало от останалите училища се скъсваха да се хилят..

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Зависи какви ще са униформите...Пола и риза не са най-удобното облекло за всеки ден, а и зимата на -10градуса с тая пола до коленете...Съгласна съм да има униформи, стига да са малко по-практични и удобни, примерно някакъв по-спортен панталон(не анцуг) и пуловер с емблемата на училището(или без нея).
    А "дрехова дискриминация" не съм забелязала и според мен малко се пресилват тези изказвания.А пък и който иска да покаже колко пари има ще го направи и с марков часовник, скъп GSM и т.н.Униформите не рещават този проблем
    е те на момичетата знам че когато се постопли са с полички,а зимата са с панталони
    OnLy God CaN Judge Me !

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Много ще се радвам да са само вратовръзки-ще си ги вържа на гайките на панталона

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Голям фен
    За! Униформи трябва да има.

Guest
    такава тема имаше

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    такава тема имаше
    Това е "онази" тема

За униформите съм..готино е -е освен ако не са некви старомодни от времето на прапрапрапрапрапрапра баба ми.. Ама такиа,готини къси полички дълги чорапки,секси ризки,просто ме разбиват
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Не.Твърдо Ние Ние в свободна държава ли живеем или какво..тва е част от свободата на човек да се облича както си иска.Но дори и ако по някаква огромна случайност въведат за мен няма да е голяма загуба..но въпреки това не искам да ги има.Не искам всички да сме едно стадо и да бъдем еднакви.Като някаква армия от идиоти.
    МъдРоСтТа ме ПреСлеДва нО аЗ бяГаМ пО-БърЗО

noodlechild`
    Guest
    хахах по случайност да въведат ли??? Ако не си гледал преди малко новините по bTV вече 100 и нещо училища са с униформи!! Дано само мойто не е сред тея 100

ABE TVARDO PROTIVV!!! Kak pa ne!Ak nalojat v moito daskalo 6te vdigna voi do nebesata no 6te ne6te ba6ta mi 6te me premesti!
    Az sam razli4na i darja da se obli4am po moq si stil!Az iskam da si boqdisam kosata v zeleno za da sam razli4na pa kamo li da sam s o6te 1000000 4oveka v edni i sa6ti drehi!NE MERSI!
    I vqrno e ne stava taka bedni ne bedni v ed i sa6ti drehi ostavat si telefoni mp3, I POD i t.n.
    Saglasna sam na nqkakva lenta s emblema na daskaloto koqto da moje6 da zavarje6 primerno na rakata si ....no da moje6 barzo i lesno da q svali6 i pribere6!
    A kvo 6e stane s metali,pankari,4algari,metalisti i t.n. te mnogo darjat da pokajat stila si i kakvo gi radva!Taka se izqvqvat 4rez vida si!
    Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!

Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    Цитирай Първоначално написано от Nicole_Richie
    Ehooooo v koi vek jiveem... Bahti tapoto...kak pak ne uniformi...adskata prostotiq...mnogo mi puka che imalo nqkakva si tam `drehova` diskriminaciq...koi kak se uredi be...inache kfo vsichki shte sme ednakvi...koeto e oshte po-tapo i dolno.
    absolutno Za otgovora ti.....
    а аз по-прости същества от вас двете не съм срещала.
    i az po prost 4ovek ot teb ne sam vijdala,ama kvo da sa prai ima gi i takiva....i se pak 6to ne zeme6 da spre6 da se drazni6 s nas dvete,a??
    Nqkfo problem4e li ima6 s nas ili kfo????

Надявам се да не въведат униформи в моето училище.Чух,че можело само тениска и значка,което е 100 пъти по добре от някаква униформа.Изобщо не ми допада идеята да съм еднаква с още 600-700 човека.И мисля,че тези униформи изобщо няма да попречат на разделението бедни - богати.Поне в моето у-ще няма такова нещо.А да не споменавам,че дори и да нямаш пари и да имаш 5-6 дрешки в гардероба си - като имаш вкус и усет можеш така да ги комбинираш,че да изглеждаш мн по-готино от фешъните с дрехи от 100 лв нагоре.Даже си имам пример в моя клас - едно момиче,чието семейство не е нито бедно,нито богато - средна класа - и мога да ви кажа ,че това момиче просто ме разбива с начина по който се облича,а плюс това явно не й дреме какво облича.
    Та мисълта ми е,че и със униформи и без богатите лапета ще са си същите както преди и пак ще си го има това разделение,характерно за 99% от у-щата.

Знаете ли за ко се въвеждат

Униформите се въвеждат за да няма отделени деца ,защото техните средства не позволяват хубави и яки дрешки,обаче не само заради това.Всяко училище,което успее да въведе униформи сред учениците си получава или парична сума или някакво обурудване.Такива неща се говорят сега,нз дали е вярно, но ако училището ви има нужда от обурудване или пари за поправка,направете го за него и за всички ученици.И аз не подкрепям идеята да се въвеждат униформи,но като се замисля училището ми сабира 14 000 за поправка на Актова зала.
    I am the dream
    You are the dreamer !!

Само ако униформата е костюм на Версаче,да се правиме на баровци. Иначе твърдо против

Цитирай Първоначално написано от Nicole_Richie
    Ehooooo v koi vek jiveem... Bahti tapoto...kak pak ne uniformi...adskata prostotiq...mnogo mi puka che imalo nqkakva si tam `drehova` diskriminaciq...koi kak se uredi be...inache kfo vsichki shte sme ednakvi...koeto e oshte po-tapo i dolno.
    "Кой как се уреди" А, дано някой ден и ти нямаш възможност да си купуваш маркови дрешки и тогава другите да ти се подиграват.

о да

оо дааааа така е ,но ако трябва да го напрайте за даскалото ,в което учите не само вие а и мн други,бихте ли го направили?Кажете чесно.
    I am the dream
    You are the dreamer !!

Не смятам точно,че това е тъпотия,но не подкрепям идеята да има униформи!

к
    Guest
    аз съм от типа човек който облича първите дрехи попаднали му сутрин и от тазигледна точка това няма да ми пречи особено но съм и заклет левскар а това си е жив комунизъм и не ми допада много много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си