.

Виж резултатите на анкетата: Какво мислите за униформите в даскало?

Гласували
226. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Това е добра идея!

68 30,09%
  • Нямам мнение (въздържал/а се)

28 12,39%
  • Голяма тъпотия!

130 57,52%
Отговор в тема
Страница 9 от 11 ПървиПърви ... 567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 255

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от пор
    идеята, че униформите ще сложат край на разделението м/у богати и бедни, е абсолютно невярна... остават телефончетата, айподите, бла-бла...
    с други думи - яко тъпо.
    да точно те пак ще намерят за какво да се дъвчат ..... не са само дрехите ....

аз лично не го удобрявам много, няма смисъл ... абе не искам униформа

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Град
    Somewhere over the rainbow...
    Ами мн съм против, ама тая година в нашето училище има отговорници за униформите. Тоест тези ученици ще избират униформите. Директорката ме избра нарочно естествено, понеже съм против... Ама аз поне ще се срещна с дизайнера и двамата ще определим униформите! Другите в даскало да му мислят!

Град
    In cRueL w0rLd ..
    вярно ли е че ще се въведат унифовми в някои учибища в Плевен ? Така дочух и да попитам а по въпроса аз съм ЗА униформите, защото няма да има разделения !
    ~cLose t0 yoU~

abe az mnmn ne iskam ama ako e xubava uniformata 6e q nosq.a tq za momi4etata nai veroqtno 6e e pola do kolenete 4erna ili tumno sinq s bqla rizka i vratovruzka koqto 6te e ili 4ervena ili ne6to podobno i sako. a za mom4etata po su6tiq na4in samo 4e vmesto razkroena pola est 6e e prav pantalon.

Цитирай Първоначално написано от *(~)sTop-f0lLowiNg-mE{~}*
    аз съм ЗА униформите, защото няма да има разделения !
    razdeleniq 6te ima i v dvata slu4aq.....

Супер фен Аватара на kindergarden
    леле ква е тая простотия дет са я измислили тея акъл имат ли за кво са тия униформи изобщо няма да оправят нещата с разделението на бедни и богати тва е поредната простотия

а случайно някъде да пише в кои училища ще има

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    Цитирай Първоначално написано от *(~)sTop-f0lLowiNg-mE{~}*
    аз съм ЗА униформите, защото няма да има разделения !
    razdeleniq 6te ima i v dvata slu4aq.....
    Да,като например "Как ти седи униформата" и "Кой е с най-скъп GSM,ланец,колие,гривна и всякакви дрънкулки"
    В на6ето даскало няма клошари на които да се подиграват.Всички са си със спретнати дрешки.Вярно,че не са 1 мода на всички,но никой не е дошъл с нещо,което предизвиква подигравка.

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Аз съм ЗА... струва ми се готино

Guest
    Цитирай Първоначално написано от lady_forever
    Униформите се въвеждат за да няма отделени деца ,защото техните средства не позволяват хубави и яки дрешки,обаче не само заради това.Всяко училище,което успее да въведе униформи сред учениците си получава или парична сума или някакво обурудване.Такива неща се говорят сега,нз дали е вярно, но ако училището ви има нужда от обурудване или пари за поправка,направете го за него и за всички ученици.И аз не подкрепям идеята да се въвеждат униформи,но като се замисля училището ми сабира 14 000 за поправка на Актова зала.
    Vqrno e za polu4avaneto na pari4na suma, ama na6ta direktorka sloji v kabinetite na sebe si I na pomo6tnicite si klimatici, a dogramata ni e vse o6te dyrvena kato se ima vpredvid 4e po-malkite u-6ta ve4e sa s PVC, a nie uj sme vajna nacionalna gimnaziq! Taka 4e ne sme po4uvstvali osobeno kakvi pari e polu4ilo u-6teto za tova 4e nosim uniformi. Abe radvaite se dokato nqmate. Ta nali kato ne si v u-6te trqbva da nosi6 dr. drehi tyi 4e ne ti se spestqvat razhodite. Po-dobre 6te e ako ne e pylna uniformata, pone bez dolnici kato na6ta.

Цитирай Първоначално написано от SilverAngel
    Кое точно?Тва, че всички ще са еднакви или тва, че ще дадеш 200лв. на вятъра?

Град
    over the hills and far away
    ппфф,мен ме накараха да дам 60 лв. за няква грозотия,дето ще я облека 3-4 пъти-на официалните празници на даскалото.е тва ся ако не е обирджийство пък..изобщо не разбирам защо ни е униформа-нали ако има дискриминация,пак ще си я има и другите дни?
    за тея от ОМГ 'ич не ми се мисли-и лятна,и зимна.
    Ми добре де,те родителите пък ако нямат и 200 лв. да дадат за униформи?
    извод:униформи sux
    I dont want you to try, you've done enough to keep me going
    i'll be fine, I'll be fine, i'll be fine for the very last time..

Цитирай Първоначално написано от Анонимен
    Цитат: Vqrno e za polu4avaneto na pari4na suma, ama na6ta direktorka sloji v kabinetite na sebe si I na pomo6tnicite si klimatici, a dogramata ni e vse o6te dyrvena kato se ima vpredvid 4e po-malkite u-6ta ve4e sa s PVC, a nie uj sme vajna nacionalna gimnaziq! Taka 4e ne sme po4uvstvali osobeno kakvi pari e polu4ilo u-6teto za tova 4e nosim uniformi. Abe radvaite se dokato nqmate. Ta nali kato ne si v u-6te trqbva da nosi6 dr. drehi tyi 4e ne ti se spestqvat razhodite. Po-dobre 6te e ako ne e pylna uniformata, pone bez dolnici kato na6ta.
    Вярно е парите сигурно ей така могат бързо-бързо да изчезнат без дори да разберем.То и нашето училище е с дървена дограма,ще е хубаво ако носим униформи да го пооправят малко ама ако смятат ние да се мъчим а те да си харчат парите няма да стане.Надявам се ако има униформи ,те да не бъдат с поли,сака и вратовръзки за момичетата,е добре да има вратовръзка,но с тези поли не искам лично аз.
    I am the dream
    You are the dreamer !!

Е то от моето училище не им пречи да искат пари.Преди 2 години правили дограма и все още искат пари Та ако тва е причината явно при нас няма нужда да се слагат униформи

Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Стига сте били такива материалисти, нали ще дадеш 200 лева и до там! Майка ти нали няма да даде 400лв за дънки и блузки и глупости!

Guest
    Аз съм за
    Писна ми да гледа мразни емота.
    Писна ми да гледам разни чавове
    Писна ми да гледам хора ходещи толкова смъкнато се едно имат 5 кила лайна в гащите
    Писна ми от ланци
    Писна ми ОТ ВСЕКИ НАТРАПВАЩ СЕБЕ СИ.
    С униформа всички.
    Дали ще е грозна или не, все в гъз.
    Всички ланци,гривни,обици,дранкул и се обират на вратата и се връщат като излизаш.
    С мп3 плайерите е същата история.
    Закво ти е м3 плайер в училище? Да слушаш музика в междучасията? ДА ДА.
    Телефоните? МИ НЕ , никога не съм завиждал на някой за по-скъпия телефон.
    Т'ва е телефон мамка му стара не висоговорител,преносим компютър.
    Никаква музика от телефоните в училище. Аз да не съм отишал дам та слушам музика? Ае бе, и в къщи ще си слушам чалга,метал,рап,сякви други шитове.
    Да ви знам в разглезените мамини дечица.
    Ако не си облечете блузките за 50 лева и панталонките за 100 лева ще умрете ли уе'?
    Грозни са ви били униформите.
    Ми като са грозни бягайте в часните училища/ там където няма униформи.
    Аз с РАДОСТ ще си нося униформата.
    Или о не, вие ще се срамите, че сте с униформа пред яките батковци/какички?
    МНОГО СТЕ ЗЛЕ.
    Стига сте мрънкали все едно житова е свършил. Щото, бас ловя , че повече от половината ревящи за униформи, ако ги оставят без нищо или се загубят някаде , ще си пукнат още първия час.
    И кво като всички сте еднакви?
    Че вие и сега сте ендакви, просто с различни дрехи. Мислите еднакво като стадо и се обличате еднакво. И с еднакви дрехи пак ще покажеш на другите че си различен, но за съжеление НЕ СИ.
    Тоя "собствен уникален стил на обличане" , извън училище!

Град
    L.A. \ Moscow
    ае ни става! с униформа е тапотия! сички еднакви! ми дайте да се оббръснем и да сме като в затвор поне! и за кфо даваме пари за дрехи!
    даскалятата и тес които искат униформи са комплексирани педераси без стилл! ей да хвана някой от вас по улицата ще ви избия униформите от тъпите главИ! за тези които искат униформи да им се предоставят ризи с по дълги ръкави да си ги вържат отзад!
    Raise your fist!

Ми то така или иначе,давам и повече от 200 за учебната година...МНООООГО повече!АЗ съм ЗА униформите..Интересно ми е,искам да имаме дори и само за месец \/

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    Аз съм за
    Писна ми да гледа мразни емота.
    Писна ми да гледам разни чавове
    Писна ми да гледам хора ходещи толкова смъкнато се едно имат 5 кила лайна в гащите
    Писна ми от ланци
    Писна ми ОТ ВСЕКИ НАТРАПВАЩ СЕБЕ СИ.
    С униформа всички.
    Дали ще е грозна или не, все в "задни части".
    Всички ланци,гривни,обици,дранкул и се обират на вратата и се връщат като излизаш.
    С мп3 плайерите е същата история.
    Закво ти е м3 плайер в училище? Да слушаш музика в междучасията? ДА ДА.
    Телефоните? МИ НЕ , никога не съм завиждал на някой за по-скъпия телефон.
    Т'ва е телефон мамка му стара не висоговорител,преносим компютър.
    Никаква музика от телефоните в училище. Аз да не съм отишал дам та слушам музика? Ае бе, и в къщи ще си слушам чалга,метал,рап,сякви други шитове.
    Да ви знам в разглезените мамини дечица.
    Ако не си облечете блузките за 50 лева и панталонките за 100 лева ще умрете ли уе'?
    Грозни са ви били униформите.
    Ми като са грозни бягайте в часните училища/ там където няма униформи.
    Аз с РАДОСТ ще си нося униформата.
    Или о не, вие ще се срамите, че сте с униформа пред яките батковци/какички?
    МНОГО СТЕ ЗЛЕ.
    Стига сте мрънкали все едно житова е свършил. Щото, бас ловя , че повече от половината ревящи за униформи, ако ги оставят без нищо или се загубят някаде , ще си пукнат още първия час.
    И кво като всички сте еднакви?
    Че вие и сега сте ендакви, просто с различни дрехи. Мислите еднакво като стадо и се обличате еднакво. И с еднакви дрехи пак ще покажеш на другите че си различен, но за съжеление НЕ СИ.
    Тоя "собствен уникален стил на обличане" , извън училище!

=D> =D> =D> =D> =D> =D> Страхотна реч

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Стига сте били такива материалисти, нали ще дадеш 200 лева и до там! Майка ти нали няма да даде 400лв за дънки и блузки и глупости!
    po dobre da dam 400 za danki i bluza,koito 6te nosq i navan otkolkoto 200 samo za ednata uniforma v daskaly

crazy*
    Guest
    spored men predi da vavedat uniformi trqbva da s e napravi anketa

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    и да ги наложат дискриминация също ще има - ако ще и по бельото да е. отношениету на по богатите към по бедните няма да е по различно само защото се обличат като тях и няма да достигнем останалите училища с дрехите. да направят ремонти на училищата щом искат да са европейски

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Uniformite trqbva da stanat zadyljitelni!!!Taka kato gledam pove4eto ot postovete sa pylni sys syvsem elementarni gre6ki,koeto e prosto sme6no.Qvno 4e predizvikatelnoto obleklo na momi4etata i fashion dre6kite na mom4etata razseivat i poradi tazi pri4ina se pravqt po 1 kup nelepi gre6ki.Tova e sramota...
    tfa e nai tapoto mnenie det sam 4ela

Град
    The endless river
    мисля,че комунизма отмина.........никой неможе да ми наложи как да се обличам.Униформите са знак за равенство.........кому е нужно това равенство? На мен-не.
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция