.

Виж резултатите на анкетата: Какво мислите за униформите в даскало?

Гласували
226. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Това е добра идея!

68 30,09%
  • Нямам мнение (въздържал/а се)

28 12,39%
  • Голяма тъпотия!

130 57,52%
Отговор в тема
Страница 2 от 11 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 255
    Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново

Ето това са униформите на Американския колеж в Търново (Поствам ги, защото над тях имам наблюдения). Ами... изчистени, стилни, абе, прилични на вид, и не толкова неудобни. Момичетата имат избор между пола и панталон.
    Та така де, аз съм ЗА униформите, просто ме кефи идеята. Но в никой случай за онея униформи от едно време, а за нещо едновременно прилично и хубаво, което би се харесало както на учениците, така и на родителите и учителите.

Град
    Bulgaria
    Е гати и тъпотията ... За кво са ни униформи ?! Дайте ми няколко основателни при4ини да сме с униформи .... Явно тоя дето го е измислил това нещо е голям тъпакк !!! Според мен такова решение трябва да се вземе след като са направени анкети във вси4ки у4илища в България ... И тогава да преценяват дали имаме нужда от тях ... Но като гледам тая анкета във форума 63% от посещаващите този форум не искат униформи .... Браво =D> , и аз съм против ... А и не мисля 4е като се въведат униформи ще се сложи край на разделянето у4еницити по бюджета на семейството им ...
    Out of control

В същност като се замислиш униформата си има + и - .Съгласна съм на униформа, стига да е практична, удобна, по-свежа и в по-съвременен вид (кви са тия поли до коляното и бодливи пуловери....бля) и ако учителите също имат униформи иначе бахти нечестното. От друга страна съм против, защото достатъчно хората се копират с тея дрехи, сега остава абсолютно всички да сме еднакви кат папагали, пък едно и също нещо всеки ден....не, не. Един приятел в даскалото му са с униформи и човека си отива до някъв магазин с нея и един купувач идва при него и го мисли за охрана заради ученическата униформа....баси тъпото

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от пор
    идеята, че униформите ще сложат край на разделението м/у богати и бедни, е абсолютно невярна... остават телефончетата, айподите, бла-бла...
    с други думи - яко тъпо.

Поведението и т.н. - едни дрехи не могат да свалят надутата усмивка на някого.
    Освен това не искам да сме като някое стадо.
    Против униформите съм.
    хъхъ..

Guest
    На нас ни слагат ама не кфи да е еми едни сини суичери от онези, тънките.Кефя им се щото са с готини моделчета

Въпреки, че вече не съм ученик, последната година се пробваха да ни сложат униформи Само с опита си останаха... само зубърите идваха първите два месеца с тая помия после и те ги захвърлиха, моята вече година две стои чистак нова, ако не съм я използвак да забърша нещо. Против униформите съм, защото се заличава индивидуалността на човек и всички стават еднакви А относно, че с униформите се уеднаквява стандарта е просто смешно И какво единия може да няма телефон а другия джи се ем за 1500 лв примерно... без със униформа разделението си остава, чрез поведението.

Голям фен Аватара на Ice
    Аз пък да ви кажа ми е все тая, не ми пука дали ще има униформи или не.
    Everything happens for a reason..

6te obleka uniforma,kogato me zapla6at s izgonvane! da mi qdat k*ra

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    И при нас уж ще има униформи от тази учебна година ...
    Много тъпо и комунистическо решение
    Нито ни питаха дали искаме, нито нищо .. Все пак ние ще ги носим, а не те ... защо решават вместо нас?
    Нито знам какви ще са униформите, нито ми интересува ...
    Просто съм супер ядосана..
    Ами ако преди даскало имам някаква работа ?
    Какво ще се разхождам из София да си свърша работата докато стане време да отида на даскало?
    Или съм на курс и се изтъпанчвам с некъв костюм?
    Или пък вместо да си нося учебниците и тетрадките ще си нося дрехи, за да се преоблека понеже после имам спешно излизане?
    Пълна простотия
    И като повечето казват(не говоря за форума), че така богатите не могат да парадират с парите си и всички ще са равни еми не, не е така
    Ако някой иска да парадира ще може с GSM-а си, всеки ден идва с прическа, маникюр, ухае на скъпи парфюми ...
    Има ли желание да го прави, има и начин
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Аз съм напълно срещу униформите....изобщо не ми харесва мисълта,че трябва да ходя на училище с униформа и като видя моя приятелка , тя да е същата като мен...Това е ужасно
    √Iק`Ne SuM Te IsKaLa-Ne SuM Te ImAlA`√Iק

Униформите подтискат личния стил
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Определено против!Така се спира развитието на детето.След време като завърши няма да знае как да се облече,кой цвят с кой си отива...
    Нали всепак трябва да има хора на изкуството!Вярно,4е има хорица ,които приличат на ...ви,ама заради тях не трвбва да страдат всички,пък и на кого ли му пука как изглегдат!Аз обичам да съм разли4на от другите.Ако ги вуведат,ще си ги преправя,ако номера не мине-напускам даскало,нищо,4е съм отли4ни4ка.
    АЗ СЪМ СИ НЕПУКИСТ

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

ima i dobra i lo6a strana...
    da poglednem ot dobrata - vsi4ki 6te sme ednakvi i nqma da ima prikazki kato "pff..vij q taq kak se e oblqkla" ...ili pyk sutrin da vadi6 i slaga6 vsi4ko ot garderoba si dokato nameri6 podhodq6tata dreha za denq...

No pyk lo6ite sqka6 sa pove4e:
    -ami ako ne ti haresa uniformata
    -ili ako mrazi6 ednoobrazieto (e to 6te ima sigurno 2-3 varianta v smisyl sigurno 6te ima za fizi4esko,zimna i esenna)..ama...se sy6tiq...***
    -ako obi4a6 da se obli4a6 v daden cvqt
    -materiqta ne ti ponasq..(koeto e malk overoqtno,no ima i takiva)

off...typo e..Kato q vyvedat...sigurno 6te potrae malko i si4ki pak 6te trygnem s na6ite si dre6ki..uj po izkliu4enie za edin den..tozi den 6te se povtori i potreti i taka..pak 6te si nosim na6ite si drehi...Plius tva ne vqrvam 11-12 klas da trygnat s uniformi..ama kakto i da e..

I samo da se pohvalq ,4e ako vyvedat uniformi ..na6iq klas 6te sme OK...6toto edna na6ta syu4eni4ka narisuva kvo da byde gore dolu..i tva se prie ot direktora.. \/

Guest
    i az sam protiv no pak ot edna strana ne moje nqkva k***a da idva s pola 1 cm i bluzka 2 sm na u4ili6te sme ne na diskoteka

Град
    По света и у нас :)
    Бях ЗА униформите,но като изчетох всички мнения найстина имате право!вече съм против само като си представя всички еднакви лелеее ТВЪРДО ПРОТИВ
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

mi ponqkoga e po dobre a dr put e gadno.nqmam golqmo otno6enie kum tva.

Guest
    6te e qko kato 1 golqmo stado 6te sme samo rogata 6te ni lipsvat

Guest
    Хора нали на първа страница на един вестник скоро го казаха това за униформите и пишеше,че към 100 и нещо училища в България от тази година ще имат униформи.
    Та къде може да се провери кои точно са тези училища?

Tvurdo PROTIV sum za vuvejdaneto na uniformite! Kak taka te 6te mi kazvat kakvo da obli4am dokato sam na daskalo! Mnogo 6te e tupo ako vsi4ki sa oble4eni kato teb, vsi4ki ednakvi kato ''no6tni 6kaf4eta''. Otnema se pravoto za individualnost i sobstven stil na u4enicite. A i ako vavedat uniformi vsi4kite investicii v moite gotini tre6ki 6te sa naprazni!
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Хора нали на първа страница на един вестник скоро го казаха това за униформите и пишеше,че към 100 и нещо училища в България от тази година ще имат униформи.
    Та къде може да се провери кои точно са тези училища?

xx

ako vuvedat oniformi v daskalo nz protest 6te napraime .... za malkite oki ama ina4e ... golemite tvurdo NEEEEEE
    Tva 4e sum emo ne zna4i 4e misla taka ... ne sum ot onezi prevzeti ku4ki STIGA ne sum takava ... ;(

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Ако въведат аз няма да я нося
    Или ще я нося...по мой си начин
    хъхъ..

Сега Всички БААААВНО да повтарят след мен"АЗ МРАЗЯ УНИФОРМИТЕ"
    "НИКОГА НЯМА ДА МИ ХАРЕСАТ".Това го пповтаряите докато наистина не мислите така.

тъпотия...
    ... но във тебе като рана
    ще пари мисълта,че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    животът да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си