.

Виж резултатите на анкетата: Какво мислите за униформите в даскало?

Гласували
226. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Това е добра идея!

68 30,09%
  • Нямам мнение (въздържал/а се)

28 12,39%
  • Голяма тъпотия!

130 57,52%
Отговор в тема
Страница 3 от 11 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 255
    Мега фен
    Град
    София
    ^Babsyy интересен подпис, малко ме плаши.

По темата: и аз съм против. Губи се индивидуалността, в която толкова усърдно ни обучават или по- скоро ни натрапват. По- скоро съм за някакъв знак ако трябва да има такова нещо- примерно значка! бих я носила, но не и ризка с панталон

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    не смятам че унифромите са добра идея защото,1во сиг ще са от евтини изкуствени материи,и ще те спават и ще се чувстваш као рапан защото всеки трябва да може да си ги поволи и 2ро не смятам че на повечето момичета ще им хареса да са всеки ден с поли,все пак не е много удобно, а и има такива които са доста комплексирани,но като цяло идеята е добра,ще се спестят неприятни гледки като циците на съученичките ти и дебелите им крачка под пола тип колан.. [-o<

аз па ще ходя гола на училище да ги е*ба униформите-ако искам ще ходя на тъпото даскало по чорапи и шал-никой не може да ме спре не стига ,че не ме питат дали искам да ходя,че и дрехите ми ще избират какви да са
    ~C O M E _T O _T H E _D A R K _S I D E....W E_ H A V E_ C O O K I E S ~

ne mi haresva ideqta
    vsi4ki da sme ednakvi...NEEE

45678

определено НЕ .. тоест голяма простотия са тея униформи ... да сме пионерчета или кфи са били на фремето :P

Цитирай Първоначално написано от thbg
    1. Всички еднакви в училищата... незнам глупово е, може би и ако учителите са с униформи... но против униформите съм !

2. Мисля, че униформите са комунистически, дайте да върнем червените и сини връзки, манифистациите и да си викаме "другарю". Наистина е глупаво. Да си избиваш комплексите с униформите Защо всички да са еднакви, а не всеки да покаже своята същност ?! Нали всеки е различен, единсвен и неповторим... ?!

Гледаш по коридора на училището 700 еднакви, като пингвини. Смешно е !
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    това е просто ужасно и немислимо.. не знам как може някой за вижда каквото и да било хубаво в това (виждам там 1 глас за в анкетата)..
    не осъзнавате ли, че цялата системата е насочена към уеднаквяване - стериотипи на поведение, налагане на еднакво мислене, превръщане на хората в безлично стадо, което може да се манипулира без проблем.. искате да бъдете еднакви? бих изкрещяла: НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ Е, ХОРА?!!? всеки трябва да се бори срещу това, срещу системата, която ни подтиска.. само така можем да се преборим с обществото, което ни задушава и обезличава.. ама айде, по-бързо, навличайте униформите! я какви сте еднакви, послушни, подчинени, вътре в системата.. като армия от безхарактерни роботи.. оооо, но може би си мислите: "ами не, не искам униформа, ама като го въведат и какво да направя" какво ли? ами просто никой няма да я носи, ама НИКОЙ (особено е насочено към подмазвачите), бойкот на системата и това е, и не само учениците, а и родителите, и учителите трябва да се подкрепят.. както стана в нашето даскало (преди 2 години искаха да въвеждат, даже имаше "ревю", за да си изберем аххаха) и точно по ей тоя начин (ученици, родители и учители) и край, никога повече не се спомена дори за униформи.. аре успех ви желая, аз поне завърших хахах
    Скийте са първо прочетете първо увода към 'Комунистическия манифест“ от Карл Маркс за да разберете че няма нищо лошо в комунизма, само преоблема излиза в тълкуванието му, пък и можете да научите нещо и да се почувствате малко 'различни'. По темата - човек е уникален и неповторим, задари и само заради ХАРАКТЕРА СИ. Ако вие се чувствате еднакви щом не носите яки дрехи а не семпла униформа - еми никой неможе да ви помогне освен психиятрията... И да правилата са гадни и понякога трудни за спазване, но ако някой все пак иска да се научи на ред в живота си, нека ги спазва. Например аз ходя само с дънки и ще ми е някак си дискомфортно да ходя с костюм, АМА ТФА ПРАВИЛИ МЕ ЕДНАКЪВ? Този някой, облечен като мен, може ли да свири на барабани като мен? А онзи, играели ли баскетбол добре колкото мен? А онзи по умен ли е от мен? НЕ!! Аз съм си такъв какъфто съм си, с или без дънки и там какво по принцип нося. А и като за край - ще минат поне още 10 години според мен докато се втълпи в главата на всичките ученици, визирам ученичките - че като не си носят минижупа напр, ако са красиви, умни и пленителни - ще бъдат забелязани определено! И за всички, които ще ми дават речи по самостоятелността и 'примирението' ми към 'системата' ще кажа само - това не е свобода, това е 'слободия' за което говорите. Айде отивам да закусвам...

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Нямам нищо против униформите , стига да не са в мойто даскало

аз донякъде съм за униформите,но само ако са готини а не некви гнусни и бодящи
    против съм защото парите които наще дават за да ми купят нови яки дрехи сега част от тях ше отиват за униформи а не за дрехи но и за дрехи да идат - нема кога да ги носим новите дрехи също така едва ли всички ще ги носят,повечето ще се правят на мн важни и няма да ги носят/макар че сиг и аз ще съм част от тях де /а и също така кво трябва да имаме 1001 вида униформи щот ако примерно имаме само зимна и пролетна и трябва да избираме между пола и панталон/говоря за момичетата/ примерно ако някой избере пола - физическото какво остава на заден план или?
    пф май и аз съм повече против униформите,но съм за да въведат индивидуални значки /примерно/ за всяко даскало вместо униформи - според мен така ще е по добре

То ако сложат униформи в училищата, в които още няма е все едно във всеки квартал на София да се продават 1 вид блузки и 1вид полички...

Тази година в нащо даскало ще слагат униформи. Като цяло се кефя, щот ще ми дава чувството, че сме дружно стадо овце, а не метъли, рапъри, чалгари и фешъни. Ще си имаме принадлежност към училището. Лошото е, че ще имаме една и съща униформа за лято и зима. Иначе, ако са хубави, удобни и практични винаги ще съм за. Също така мисля, че ще е добре ако учителите също са с униформи.

Да не говорим за това, че очаквам с нетърпение момента, в който ще започнем дружно да си дупчим униформите със значки, ще ги носим да ни сложат снимка на любимата звезда на гърба и т.н

Град
    (: Русе :)
    аз пък съм ЗА униформите, писна ми от това разделение между богати и бедни, от лигавите снобарчета дето ако има как ще си лепнат етиката от дрехата на челото че всички да виждат че е маркова искам всички да са еднакви (колкото и гадно да звучи) пък и кой е казал че униформите трябва непременно да са грозни, ако се измислят добре могат дори да бъдат по хубави от мнооого от дрехите с които се носи днешната младеж !!! \/
    So free

Цитирай Първоначално написано от CBupen`3aeK
    аз пък съм ЗА униформите, писна ми от това разделение между богати и бедни, от лигавите снобарчета дето ако има как ще си лепнат етиката от дрехата на челото че всички да виждат че е маркова искам всички да са еднакви (колкото и гадно да звучи) пък и кой е казал че униформите трябва непременно да са грозни, ако се измислят добре могат дори да бъдат по хубави от мнооого от дрехите с които се носи днешната младеж !!! \/
    =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Цитирай Първоначално написано от great_mari
    =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    WORD. В тва е истината

Guest
    Цитирай Първоначално написано от meh_ch
    =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    WORD. В тва е истината
    podkrepqm

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    WORD. В тва е истината
    podkrepqm
    me3

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    WORD. В тва е истината
    podkrepqm
    mnogo qsno 4e sam za

Град
    зад ъгъла
    то и аз съм ЗА -> най-малкото от любопитство към нещо ново. А пък и е някак си гъделичкащо самочувствието да си пътуваш в автобуса например и да си различен от останалите(защото те всички са облечени в не-унформи хах, ако ме разбрахте де )

.......шшшшшшшвепсс.. вкусът на оригинала

Град
    Po SfEtA I u NaS
    Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuxxxxxxxxxxxx

DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !

Ужасни са!!! Не бих облякла за нищо на свето униформа ама трябва!
    Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.

В нащо даскало ще въвеждат тази година.Всички говорят,че ще се състои от суичер и две фланелки...е,пак по-добре..панталона от мене туй нещо ще струва 80 лева О.о

TVARDO PROTIV! osobeno kato znam na6ata direktorka kolko e tapa sigorno 6te ni sloji uniforni kato na monahini!A pak i nai sme6noto 4e 4e tq smqta 4e disciplinata zapo4va s uniformata.Mn e zabludena gorkata 6tom smqta taka.Tq neka smee da sloji uniforni-si4ki v na6to daskalo 6te se vdignat na bund!!!
    s@m0 s@s edn@ celuvk@ m0g@ @z d@ te p0b@rk@m,s@mo s edin p0gled mislite ti 6te 0b@rk@m,s@m0 edn@ n06t i 6te te p0dludq.Pred4ustv@6 li t0v@ k0et0 6te ti pri4ini@...

Град
    Варна
    Ами аз не съм за не съм и против..
    От тази година униформата ми е цяла... и мн се нервя щото е мн скапана... стяга... дори и да си вземеш последен размер... и освен това е грозна... Нямам против умиформите стига да са хубави и задължително да не убиват..

Супер фен
    Град
    в килера
    Хммм определено съм против... не ме интересува кой как е облечен, дали е богат или беден и не бих се подигравала на някой защото се облича по-скромно... ако ще и втора употреба дрехи да нося няма да се чувствам по-нисша от тези със скъпите дрехи и няма да се комплексирам от това... а и не мога да си представя 4 години (толкова ми остават до завършване на гимназия) да ходя с едни и същи дрехи, както и цялото училище...
    А и да не говорим че дрехите не са единствения признак дали някой е богат и беден... остават си телефончетата, i-pod-овете и самочувствието ( не при всички де )

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Значи след 8 годишен стаж в даскалото съм се нагледала на какви ли не изгъзици , гъзарии и тем подобни. Но едно е задължително: прашките и сутиена трябва да се гледат Или пък някои носи парцалка на Nike, Puma.. или каквото и да е. Едно е да изглеждаш стилно и елегантно, друго е да изглеждаш като магистрална курветина и то в училище. Това са за мен крайно повърностни и прости хора
    За това съм ЗА униформата. Униформата е един вид- равностойност за мен лично..
    ♥ ♥ ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си