Цитирай Първоначално написано от Анонимко
takam... SI4KI KOITO SE ISKAZAHA PROTIV YNIFORMITE ZA SEGA SA P1LNI IDIOTI, tova e problema sega, za vas edinstveniqt na4in da si razli4en sa drehite, ami kade ostana haraktera? Za6to si mislite 4e 6te ste ednakvi? Tova zavisi samo i edinstveno ot nas, ako mojem da spe4elim simpatiite na daskalite ili say4eni4kite, za6to da go pravim s drehite si? Za6to prosto nepokajem kakvi sme vs16tost? Da bqdem sebe si, no da sme si s yniformite, spored men trqbva da se v1vedat yniformite! Ima6e edin komentar ot sorta na: "Ne na vseki my otiva dadsen cvqt ili ne na vsqko momi4e i otiva da nosi pola", 4e ti da ne hodi6 na daskalo za da prai6 raviu? Zatova iskat da v1vedat yniformite, za da sprat zargolenite momi4eta (za jalost mai 6te go napravqt), i razpasanite mom4eta s izsyhleni d1nki az sam za yniformite i btw kazaha 4e sega6nite yniformi 6te sa po-moderni ot tezi kogato na6ite maiki i ba6ti sa nosili
Abe 6to ne si zavre6 uniformite otzad, 6ibanqk ne6tasten!?!
Za6to vsi4ki, koito se izkazaha protiv uniformite da sa pylni idioti??? 6toto ne sa na tvoeto mnenie li? Az ne sym ot razgolenite momi4eta, nito ot momi4etata s izsuleni dynki i ne jelaq da go otnasqm zaradi tqh! Ne mi dreme dali 6te sym moderna, dali 6te nosq cvqt, koito ne mi otiva, ili pola. Ama ne iskam nqkoi si bolen mozyk DA MI KAZVA KAK DA SE OBLI4AM !!! Kipva mi otvytre kato pomislq, 4e 6te mi se byrkat v jivota!!! Nqmat pravo da ni kazvat kak da se obli4ame!!!

VSI4KO NA OBRAZUVANIETO MU E NARED, SAMO UNIFORMI TRQBVAT, NALI???