.

Виж резултатите на анкетата: Какво мислите за униформите в даскало?

Гласували
226. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Това е добра идея!

68 30,09%
  • Нямам мнение (въздържал/а се)

28 12,39%
  • Голяма тъпотия!

130 57,52%
Отговор в тема
Страница 4 от 11 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 255
    Хахах,азз ще се въздържа .
    Обаче честно казано,не вярвам да въведат,тва е.А дори и за въведат,трудно ще ни наарат да ги носим....така де...доста хора ще`бойкотират`.
    А една приятелка,още като чу за униформи,казваше-Ок,ризка и поличка....ама поличката я режа,да останат два пръста,ризката я връзвам...
    Някви други отсякъде обясняват,че няма да носят тва...
    ---
    Тааа,не вярвам да има,тва е(=

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    И аз съм за, ама и при мен вече е късно.
    Може и от една страна да е глупаво всички да са облечи еднакво. Обаче ще се ограничи това разделение и вече няма да може да се парадира с дрехите и цената им.
    podkrepqm

Guest
    Против !!! 100 лева за такъв боклук не давам !!!

Град
    Изгубено
    неутрален

То ... ту убаву, ту тъпо ... абе незнам

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    ами попринцип не съм много съгласна за униформите,ноо...ако са хубави и удобни,и не са скъпи(имам птиятел,на който са много скъпи и даже са 2 или 3)може и да се съглася.Например в което даскало няма,но ако въведът 100% съм сигурна,4е ще са зелени защото знака на у4илището е 4етирилистна детелинка Хубавото на униформите е,4е ще се сложи поне малко дисциплина в класовете с лоша репотация(като моя ) но лошото е пове4е някои хора може да не могат да си позволят да купят униформи.4увала съм,4е са скъпи4ки,и са няколко А и като ги изцапаме...предполагам,4е ще трябва бързо да изсъхват след прането

Ujast! Az i pola????I koi znae kakva na nekvi linii sgunata otka4ena!Ujaaaaasssss!Dano da ne gi vuvejdat v na6to daskalo i da si hodq kakto si iskam na daskalo s moq si stil na obli4ane!Phhh

xxaxaxa a we ti da ne si misli6 4e kato vi gi nalojat vie 6te gi nosite xaxxa nie v na6to daskalo o6te ot minalata god imame uniformi oba4e....gi nosi6 kogato si iska6 .... a i tova s uniformata ina4e .. ne e lo6a ideq... zavisi kva ti e uniformata
    √$ĨﭲKǿ

..ам не смятам че ще е толкова ужасно да се носят униформи,ама да не са като онези от на баба времето, а да са някак по-модерни,защото представяте ли си -отиватена даскало с тая застаряваща униформа и всички ви гледат все едно сте измъкнати от филм от 50-те ..НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ УНИФОРМИТЕ..

abe uniformite imat i huavi i lo6i stra6ni......huavoto e 4e vsi4ki 6e sa s ednakvi drehi ,i na nqkoi hora im stava kofti kato nemogat si pozvolqt takiva......no puk ot druga strana.....e malko tupo 4e vsi4ki 6e sme ednakvi :S
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Непостоянно
    NEVER NEVER NEVER ako ima yniformi az napuskam daskalo..nikoga nqma se 6matkam kato kloning v y4ili6te s nekva neznaina odejda zabraete
    .!.

Град
    под клоните на едно дърво
    ужас ужас ама мойто даскало ще е първото с униформи
    тбг турговко банковата
    тъпо ми и на мен не ми се ограничава как ще ходя с некви гроззни дрехи по улиците тва зн че след и преди даскало тра да се преобличам
    I bleed the same blood, still I offend
    I walk the same path, I lose a friend
    Everything I do hurts someone
    Story of my life

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LuD*FeN
    Никога не бих носил! Война ще дигна но униформа НЕ!
    То и аз така докато не си харесах един overall много як с надписчета води се студентска униформа много готян унисекс са в чужбина и са много практични виждал съм 2 каси бира прикрити по джобовете му

Ne znam kvo 6te pravq, ako trqbva da nosim uniformi!!! Daskaloto si e daskalo, hodim tam, za da u4im i vsi4ko drugo e izli6no. Kvo 6te ni se mesqt v jivota i 6te ni kazvat kak da se obli4ame?!? Vqrno, 4e nqkoi nqmat golemi finansovi vyzmojosti za razlika ot drugi, ama ima i drug na4in da im se pomogne, bez da nakyrnqvat pravoto ni na li4en izbor kakvo da obli4ame. Uniformite nqma da napravqt taka, 4e vsi4ki da sa ravni, prosto vsi4ki 6te bydem ednakvi!!!
    Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
    разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
    И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
    Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.

Град
    Ами ако въведът униформи,оба4е не ни отиват?! Лелеее тоя Даниел Въл4ев Все пове4е ми лази по нервите!Кви ли глупости не измисли бе?! Ми дай,като се е по4нало с у4ителските протести,и ние у4ениците да протестираме Кво?Само у4ителите ли ше намажат накрая?! Като ше въвежда 1во да са хубави 2ро да са евтини(щото 100% имам по хубави дрехи от една униформа ) 3то (от любопитство)да направи един тест по бел и математика,за тва време дето ние го правиме,и после да каже резултата шото не съм сигурна,4е тия тестове са дадени със право Искам и едно общо гласуване на тема:''Кой удобрява Даниел Въл4ев?'' Пък после да посмее да дава такива скапани наретпи или квото и да е!

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    mislq 4e e golqma typotiq ! nikoi ne moje da zadalji edin 4ovek da se obli4a po strogo opredelen na4in ! ne moga da si predstavq vsi4ki da badat ednakvo oble4eni ! vseki 4ovek si e razli4en i si ima svoqta individualnost !

Аве я дайте някой снимка на тея униформи или на`предлаганите`там...

Guest
    takam... SI4KI KOITO SE ISKAZAHA PROTIV YNIFORMITE ZA SEGA SA P1LNI IDIOTI, tova e problema sega, za vas edinstveniqt na4in da si razli4en sa drehite, ami kade ostana haraktera? Za6to si mislite 4e 6te ste ednakvi? Tova zavisi samo i edinstveno ot nas, ako mojem da spe4elim simpatiite na daskalite ili say4eni4kite, za6to da go pravim s drehite si? Za6to prosto nepokajem kakvi sme vs16tost? Da bqdem sebe si, no da sme si s yniformite, spored men trqbva da se v1vedat yniformite! Ima6e edin komentar ot sorta na: "Ne na vseki my otiva dadsen cvqt ili ne na vsqko momi4e i otiva da nosi pola", 4e ti da ne hodi6 na daskalo za da prai6 raviu? Zatova iskat da v1vedat yniformite, za da sprat zargolenite momi4eta (za jalost mai 6te go napravqt), i razpasanite mom4eta s izsyhleni d1nki az sam za yniformite i btw kazaha 4e sega6nite yniformi 6te sa po-moderni ot tezi kogato na6ite maiki i ba6ti sa nosili

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    takam... SI4KI KOITO SE ISKAZAHA PROTIV YNIFORMITE ZA SEGA SA P1LNI IDIOTI, tova e problema sega, za vas edinstveniqt na4in da si razli4en sa drehite, ami kade ostana haraktera? Za6to si mislite 4e 6te ste ednakvi? Tova zavisi samo i edinstveno ot nas, ako mojem da spe4elim simpatiite na daskalite ili say4eni4kite, za6to da go pravim s drehite si? Za6to prosto nepokajem kakvi sme vs16tost? Da bqdem sebe si, no da sme si s yniformite, spored men trqbva da se v1vedat yniformite! Ima6e edin komentar ot sorta na: "Ne na vseki my otiva dadsen cvqt ili ne na vsqko momi4e i otiva da nosi pola", 4e ti da ne hodi6 na daskalo za da prai6 raviu? Zatova iskat da v1vedat yniformite, za da sprat zargolenite momi4eta (za jalost mai 6te go napravqt), i razpasanite mom4eta s izsyhleni d1nki az sam za yniformite i btw kazaha 4e sega6nite yniformi 6te sa po-moderni ot tezi kogato na6ite maiki i ba6ti sa nosili
    Abe 6to ne si zavre6 uniformite otzad, 6ibanqk ne6tasten!?!
    Za6to vsi4ki, koito se izkazaha protiv uniformite da sa pylni idioti??? 6toto ne sa na tvoeto mnenie li? Az ne sym ot razgolenite momi4eta, nito ot momi4etata s izsuleni dynki i ne jelaq da go otnasqm zaradi tqh! Ne mi dreme dali 6te sym moderna, dali 6te nosq cvqt, koito ne mi otiva, ili pola. Ama ne iskam nqkoi si bolen mozyk DA MI KAZVA KAK DA SE OBLI4AM !!! Kipva mi otvytre kato pomislq, 4e 6te mi se byrkat v jivota!!! Nqmat pravo da ni kazvat kak da se obli4ame!!!

VSI4KO NA OBRAZUVANIETO MU E NARED, SAMO UNIFORMI TRQBVAT, NALI???
    Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
    разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
    И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
    Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.

Guest
    Az li4no sam protiv gadnite uniformi tva e adski tapo! A vie deto ste za uniformite ne i mislete 4e 6te sa hubavi,6toto tva e nevazmojno Predstavqte li si 500 4oveka i si4ki edakvo oble4eni tva 6e e naprao ma4enie

Град
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ДА,тва ,4е не на всяко моми4е не му отива да носи пола е вярно и аз го казах!!!!!Слушай кво...аз ходя на у4илище за да у4а.Но все пак ме вълнува как изглеждам.Ако ти не се интересуваш от външния си вид твой проблем!Предполагам,4е като ходиш на у4илище гледаш какво обли4аш,нали?! Ходиш с дрехи,които ти отиват.Има моми4ета,на които не им е приятно да ходят с поли и тва е факт!Исказването ти беше безмислено и глупаво.Нямаш право да обиждаш никой от този форум! А ти като искаш толкова много да ходиш на у4илище с униформа,еми земи се запиши в католи4еско или деви4еско у4илище Кво ми се правиш тука...и да обиждаш хората,4е са били тъпи!

това е адски тъпа идея....и ако решат да я усъществят....ще има много ученически стачки...аз ще съм с тях
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Dead`Paladin
    това е адски тъпа идея....и ако решат да я усъществят....ще има много ученически стачки...аз ще съм с тях
    хах...тия ста4ки...лелееее аз как ги 4акам... на у4ителите ще им се стъжни мноо яко!

Ами в нашия град има в едно училище униформи,ще има от тази година и в други училища,но не и в нашето. \/ А дори и да има,моите родители и родителите на съучениците ми са твърдо "НЕ" за униформите.Защото аз ще бъда 7 клас и няма нужда да купуваме униформи за 1 година(в нашия град униформите ще са само в началните училища).

Цитирай Първоначално написано от пор
    идеята, че униформите ще сложат край на разделението м/у богати и бедни, е абсолютно невярна... остават телефончетата, айподите, бла-бла...
    с други думи - яко тъпо.
    Ей тва е истината! Мразя тая идея! Не може да ми казват те на мен как ще се обличам! Пълна простотия! Абе дочувам,че ще ги въвеждат. Вярно ли е ????

Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]чесно да ти кажа в моето имаме формат на облеклоото (не е униформа ами определени неща които можем да носим........ списака е дълъг 3 листа )та... предпочитам да имаме ... мн мразя да се ограничавам.. или да има или да няма .. какво е това ссредно положение?!така че само можеш да се радваш че ще слагат а и 1 униформа говори за даскалото в което си така че яко ще да ти е
    Аз супер много се кефя и се гордея,че съм в Математическа Гимназия, НО вместо скапани униформи,не могат ли да въвведат просто емблеми или брошки,нещо такова,с което отново да показваме,че сме ученици и къде учим ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си