- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво мислите за униформите в даскало?
Че ти виждала ли си какви са другите униформи? Тази е великолепна в сравнение с останалите!Първоначално написано от sladku_bebzi
Абе на мен всички ми казват,че ще се плащат,а и аз така мисля,но един вчера ми каза,че е сигурен,че няма да се плащаттаа..някой знае ли?
Странно нещо. Аз имам чувството, че в моето даскало, ако се въведат, директора сам ще следи дали всички са с униформи и ако някой не е - забележка. На втория път предупреждение за изключване - на третия - станало сефтетоПървоначално написано от merilin_
![]()
![]()
. А трябва да отбележа, че в нашето училище дори и най-непримерните и лоши деца не биха искали да напуснат
![]()
Memento moriendum esse!
а аз по-прости същества от вас двете не съм срещала.Първоначално написано от CuRly Doll
Като гледам учим в едно и също даскало.Първоначално написано от merilin_
Относно униформата ни-не е много хубава.На мен вече ми е голяма.Ризата ми е широка,както и полата...Освен това някак не ми допада как е направена и колко много пари дадох за нещо не толкова качествено...Поне не я нося,де.
![]()
Е да, ама все пак ти едва ли след училище или когато се разхождаш ще си с униформа.Така, че пак ще даваш и пари за други дрехи...Първоначално написано от sladkata_presi
Напротив, не се е появил никой от ученическия съвет на събранието, на което е трябвало да се реши ще има ли униформи или не. Та г-жа зам. директор е решила че щом никой не е дошъл и даскалите могат да го решат това.. и такам на учителския съвет не е имало нито 1 глас "против униформите".Така че тая каша за униформите ние сме си я надробили(или по точно тези, които е трябвало да се явят на съвета)Първоначално написано от miloto_girl-4e
Иначе и аз съм твърдо против униформите.Всеки ден с едни и същи дрехи ....![]()
Аз съм напълно За униформите казвате че било от незнам си кои век а като си правите правите ония прически от преди 10 века и очилата от на баба бала???
Първоначално написано от Under_my_skin
Плащат се, разбира се. Откъде ще намерят толкова пари иначе?
Ами я си помислете как някое дебело момиче 6те носи съштата кройка,
като на някия кукла с манекенски мерки-боже колко 6те е сме6но горкото моми4е!Не на всиички би им прили4ало поли4ка с къс топ,или ризка ,подчертава6та проблемните зони!Всеки знае мое би му отивало и какво не(е,има и такива,които не знаят,но..)
еми да отслабнат пък - ние тънките кво сме виновни - не можем пък ние да надебелеемПървоначално написано от lilit_666
![]()
![]()
![]()
Аз съм против униформите в училище..Нямам нищо против вратовръзките,значките,сак ата и там другите неща,които се носят по принцип на училищни празници като запазен знак на даденото учебно заведение 0_о..но за налагането на цяла униформа съм твърдо против.Наистина има родители,които не могат да си позволят това да купуват на децата си маркови дрехи или дрехи по последна мода..но на същите тези родители ще им се наложи да извадят от джоба си 200 лв (просто като пример) за униформа..нелепо е ..има хора ,които например в тази сума вместват всичките си покупки по подготовката на детето си за новата учебна година.А и освен това всеки човек има право на това да изразява себе си..било то и чрез начина си на обличане.да..училището не е място,на което можеш да се помотваш с висок ток и мини поличка..но досега никой не го забраняваше..Как така изведнъж решиха,че трябва да ни въведат униформи :// и разбирам да бяха нормални..ми те ги правят с едни грозни кройки..и като се намъкнеш с такова нещо-то ти седи като на гардероб,отпуснато,без никаква нормална форма..и в някви невзрачни цветове..ужас : Х И да...ако някое момиче не харесва например краката си,или пък е закръглена и въобще се срамува да носи пола,а това й се налага само защото на някой му скимнало,че трябва да има униформи..И тази вече спомената "дрехова" дескриминация отново ще съществува ,но под друга форма -КАК ТИ СЕДИ УНИФОРМАТА..ъх...![]()
Аз съм против униформите.Близо до нас има една къща в която живееха едно семейство,но то се премести в англия.Тва лято си идваха и едната дъщеря( на 12 години)ни разказа там как ходят на училище- униформа- с панталон,бяла риза и сако в тъмно синьо.Винаги трябва да са с вързани коси и задължително с черни обувки.![]()
![]()
I am the dream
You are the dreamer !!
ЗА униформите.
Трябва да се върне доброто старо време, когато имаше дисциплина и морал в училището.
Всички ученици трябва да са равни пред черната дъска!
lady_forever, макар, че са капиталисти, аз уважавам англичаните за тяхната традиционност. Евала им правя!
Ама ти не разбираш ли, че дори и да има униформи учениците пак няма да са равни.Всеки ще си бъде със своите щуротий и различните джаджи за по 200-1000лв.Първоначално написано от Болшевик
Първоначално написано от Анонимко
ама че си глупава![]()
Нз,не ми много харесва идеята за униформите,ама ако ще ги има,нека поне измислят някви по-нормални модели(тва с полите примерно е голема идиотщина)![]()
НЕ съм чел всичко - 97% са безсмислици...
Леле, хорица/ деца, като ви гледам какво пишете...
Нищо против униформите, но не за ВСИЧКИ училища.
Замислете се (знам, че е трудно, но не боли да пробвате) - в "белите" страни в най-добрите и елитни учебни заведения униформите са задължителни. Всяко училище има свои цветове и герб, съобразени със законите на хералдиката (можете да прочетете какв е това в google.com, пише се "heraldy"), а за техните възпитаници е ЧЕСТ, че могат да носят въпросните униформи.
А вие - продължавайте да тънете в невежество и мизерия и да правите свирки в кенефите на по 13 години, евала!
П.С. Забравих - между другото, обективно погледнато, Бенетон е сред най-, ама най-евтините, ако не и най-евтината от "марките"... Д ави имам и самочувствието...
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
Uniformite trqbva da stanat zadyljitelni!!!Taka kato gledam pove4eto ot postovete sa pylni sys syvsem elementarni gre6ki,koeto e prosto sme6no.Qvno 4e predizvikatelnoto obleklo na momi4etata i fashion dre6kite na mom4etata razseivat i poradi tazi pri4ina se pravqt po 1 kup nelepi gre6ki.Tova e sramota...
На мен тази идея ваобще не ми се нрави.Според мен в българия това е просто видяно от някоядруга държава,че не е видяно и като хората. Сигурно всички сагледали тинейджърски филми да сте видяли в някое училище униформи (освен мажоретките).Училишните щавчета,цялата суматоха,хапването на крак за 10 минути ,времето за една цигарка пред даскало преди биенето на звънеца,поредния побой в двора на училището,играта на футбол за 10 минути през междучасието това просто не утива на едно училище Харвард може би ,но не и едно обикновенно БГ соу.
Така като гледам ,и в твоя пост не са малко-особенно запетаите!Първоначално написано от Анонимко
А ина4е-неу4енолюбиви хора винаги е имало и ще има,за6то и "добрите",умни и ученолюбиви деца също да страдат заради тях!
Ако няма да гледат в диколтето на съученичка,то ще гледат под полата на даскалката!
Аз съм си една от най-екстравагантно облечените и съм ценител на "мъжката красота",ама пак завърших 8 клас с 6.00!
Първоначално написано от Eclipse_bb
![]()
![]()
![]()
Ти добре ли си???Значи според теб мизерията е човек да носи маркови дрехи![]()
![]()
![]()
А пък тва, че всеки иска да запази своята индивидуалност значи, че е невеж...
След като явно си прочела кво значи думата "heraldy", можеше да се поинтересуваш кво значат думите "мизерия" и "невежество"
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
6 точка от правилника!
sega 6te buda 8 klas i sum za uniformite, a otnosno tva 4e nqmalo da moje da si nosim dre6kite za koito sme dali "tolkova mn pari" izob6to ne e vqrno. vse pak u4ili6teto ne e manastir i ne jiveem 12 god. v nego. tva 4e 7 4asa ot denono6tieto 6te trq da sme s opredeleno obleklo ne zna4i 4e ostanalite 17 pak trq da sme s nego i ne moje da si pokajem guzariqta i markovite dre6ki.
Когато нещата не вървят и тъгата е изпълнила сърцето ти, когато сълзите напират в очите ти само ми кажи и ще дойда при теб. Аз проодавам салфетки!
Tvyrdo protiv !!! Naru6avat li4niq stil na u4enicite !