.

Виж резултатите на анкетата: Какво мислите за униформите в даскало?

Гласували
226. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Това е добра идея!

68 30,09%
  • Нямам мнение (въздържал/а се)

28 12,39%
  • Голяма тъпотия!

130 57,52%
Отговор в тема
Страница 7 от 11 ПървиПърви ... 34567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 255
    Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    На мен тази не ми харесва!
    Че ти виждала ли си какви са другите униформи? Тази е великолепна в сравнение с останалите!

Абе на мен всички ми казват,че ще се плащат,а и аз така мисля,но един вчера ми каза,че е сигурен,че няма да се плащат таа..някой знае ли?

Цитирай Първоначално написано от merilin_
    ем ние имаме униформи и принципа е такъв, че не те приемат, докато не си купиш униформичката, която след 1вия учебен ден в 8ми клас никой не носи /дори вече и зайците се изучиха и не идват с униформи/ - бяла ризка, черна пола до коленете, зимен черен панталон, червена вратовръзка, полар и тениски за физическото.. остава бельо само да направят с лика на гимназията и от всичко по 1 брой е горе долу е 150 лева..колкото да го облечеш 1 път в годината.. представям си ако беше задължително всеки ден да я носим колко лева тряяше да се оръсим...но няма как ако искаш да учиш в математическата тряя да ги прежалиш парите иначе мен мн ме радва и много ми харесва как стои.. дори я намирам за секси.. може би ако и другите я носеха и аз бих !
    Странно нещо. Аз имам чувството, че в моето даскало, ако се въведат, директора сам ще следи дали всички са с униформи и ако някой не е - забележка. На втория път предупреждение за изключване - на третия - станало сефтето . А трябва да отбележа, че в нашето училище дори и най-непримерните и лоши деца не биха искали да напуснат
    Memento moriendum esse!

Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    Цитирай Първоначално написано от Nicole_Richie
    Ehooooo v koi vek jiveem... Bahti tapoto...kak pak ne uniformi...adskata prostotiq...mnogo mi puka che imalo nqkakva si tam `drehova` diskriminaciq...koi kak se uredi be...inache kfo vsichki shte sme ednakvi...koeto e oshte po-tapo i dolno.
    absolutno Za otgovora ti.....
    а аз по-прости същества от вас двете не съм срещала.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от merilin_
    ем ние имаме униформи и принципа е такъв, че не те приемат, докато не си купиш униформичката, която след 1вия учебен ден в 8ми клас никой не носи /дори вече и зайците се изучиха и не идват с униформи/ - бяла ризка, черна пола до коленете, зимен черен панталон, червена вратовръзка, полар и тениски за физическото.. остава бельо само да направят с лика на гимназията и от всичко по 1 брой е горе долу е 150 лева..колкото да го облечеш 1 път в годината.. представям си ако беше задължително всеки ден да я носим колко лева тряяше да се оръсим...но няма как ако искаш да учиш в математическата тряя да ги прежалиш парите иначе мен мн ме радва и много ми харесва как стои.. дори я намирам за секси.. може би ако и другите я носеха и аз бих !
    Като гледам учим в едно и също даскало. Относно униформата ни-не е много хубава.На мен вече ми е голяма.Ризата ми е широка,както и полата...Освен това някак не ми допада как е направена и колко много пари дадох за нещо не толкова качествено...Поне не я нося,де.

Град
    София

Цитирай Първоначално написано от sladkata_presi
    Ами малко скъпо ще излезе за всички тия униформи,но поне няма после да ти купуват все други дрехи.
    Е да, ама все пак ти едва ли след училище или когато се разхождаш ще си с униформа.Така, че пак ще даваш и пари за други дрехи...

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    И при нас уж ще има униформи от тази учебна година ...
    Нито ни питаха дали искаме, нито нищо .. Все пак ние ще ги носим, а не те ... защо решават вместо нас?
    Напротив, не се е появил никой от ученическия съвет на събранието, на което е трябвало да се реши ще има ли униформи или не. Та г-жа зам. директор е решила че щом никой не е дошъл и даскалите могат да го решат това.. и такам на учителския съвет не е имало нито 1 глас "против униформите".Така че тая каша за униформите ние сме си я надробили(или по точно тези, които е трябвало да се явят на съвета)

Иначе и аз съм твърдо против униформите.Всеки ден с едни и същи дрехи ....

Аз съм напълно За униформите казвате че било от незнам си кои век а като си правите правите ония прически от преди 10 века и очилата от на баба бала???

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    Абе на мен всички ми казват,че ще се плащат,а и аз така мисля,но един вчера ми каза,че е сигурен,че няма да се плащат таа..някой знае ли?

Плащат се, разбира се. Откъде ще намерят толкова пари иначе?

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Ами я си помислете как някое дебело момиче 6те носи съштата кройка,
    като на някия кукла с манекенски мерки-боже колко 6те е сме6но горкото моми4е!Не на всиички би им прили4ало поли4ка с къс топ,или ризка ,подчертава6та проблемните зони!Всеки знае мое би му отивало и какво не(е,има и такива,които не знаят,но.. )

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от lilit_666
    като на някия кукла с манекенски мерки-боже колко 6те е сме6но горкото моми4е!Не на всиички би им прили4ало поли4ка с къс топ,или ризка ,подчертава6та проблемните зони!Всеки знае мое би му отивало и какво не(е,има и такива,които не знаят,но.. )
    еми да отслабнат пък - ние тънките кво сме виновни - не можем пък ние да надебелеем

Град
    Пловдив
    Аз съм против униформите в училище..Нямам нищо против вратовръзките,значките,сак ата и там другите неща,които се носят по принцип на училищни празници като запазен знак на даденото учебно заведение 0_о..но за налагането на цяла униформа съм твърдо против.Наистина има родители,които не могат да си позволят това да купуват на децата си маркови дрехи или дрехи по последна мода..но на същите тези родители ще им се наложи да извадят от джоба си 200 лв (просто като пример) за униформа..нелепо е ..има хора ,които например в тази сума вместват всичките си покупки по подготовката на детето си за новата учебна година.А и освен това всеки човек има право на това да изразява себе си..било то и чрез начина си на обличане.да..училището не е място,на което можеш да се помотваш с висок ток и мини поличка..но досега никой не го забраняваше..Как така изведнъж решиха,че трябва да ни въведат униформи :// и разбирам да бяха нормални..ми те ги правят с едни грозни кройки..и като се намъкнеш с такова нещо-то ти седи като на гардероб,отпуснато,без никаква нормална форма..и в някви невзрачни цветове..ужас : Х И да...ако някое момиче не харесва например краката си,или пък е закръглена и въобще се срамува да носи пола,а това й се налага само защото на някой му скимнало,че трябва да има униформи..И тази вече спомената "дрехова" дескриминация отново ще съществува ,но под друга форма -КАК ТИ СЕДИ УНИФОРМАТА..ъх...

Тъъъъпоооо

Аз съм против униформите.Близо до нас има една къща в която живееха едно семейство,но то се премести в англия.Тва лято си идваха и едната дъщеря( на 12 години)ни разказа там как ходят на училище- униформа- с панталон,бяла риза и сако в тъмно синьо.Винаги трябва да са с вързани коси и задължително с черни обувки.
    I am the dream
    You are the dreamer !!

Фен
    Град
    Интернационалист
    ЗА униформите.
    Трябва да се върне доброто старо време, когато имаше дисциплина и морал в училището.
    Всички ученици трябва да са равни пред черната дъска!

lady_forever, макар, че са капиталисти, аз уважавам англичаните за тяхната традиционност. Евала им правя!

Цитирай Първоначално написано от Болшевик
    ЗА униформите.
    Трябва да се върне доброто старо време, когато имаше дисциплина и морал в училището.
    Всички ученици трябва да са равни пред черната дъска!

lady_forever, макар, че са капиталисти, аз уважавам англичаните за тяхната традиционност. Евала им правя!
    Ама ти не разбираш ли, че дори и да има униформи учениците пак няма да са равни.Всеки ще си бъде със своите щуротий и различните джаджи за по 200-1000лв.

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от lilit_666
    еми да отслабнат пък - ние тънките кво сме виновни - не можем пък ние да надебелеем

ама че си глупава

Нз,не ми много харесва идеята за униформите,ама ако ще ги има,нека поне измислят някви по-нормални модели(тва с полите примерно е голема идиотщина)

Фен Аватара на Eclipse_bb
    Град
    Yet to be revealed
    НЕ съм чел всичко - 97% са безсмислици...

Леле, хорица/ деца, като ви гледам какво пишете...
    Нищо против униформите, но не за ВСИЧКИ училища.
    Замислете се (знам, че е трудно, но не боли да пробвате) - в "белите" страни в най-добрите и елитни учебни заведения униформите са задължителни. Всяко училище има свои цветове и герб, съобразени със законите на хералдиката (можете да прочетете какв е това в google.com, пише се "heraldy"), а за техните възпитаници е ЧЕСТ, че могат да носят въпросните униформи.

А вие - продължавайте да тънете в невежество и мизерия и да правите свирки в кенефите на по 13 години, евала!

П.С. Забравих - между другото, обективно погледнато, Бенетон е сред най-, ама най-евтините, ако не и най-евтината от "марките"... Д ави имам и самочувствието...
    The more I see, the more I know.
    The more I know, the less I understand...

Guest
    Uniformite trqbva da stanat zadyljitelni!!!Taka kato gledam pove4eto ot postovete sa pylni sys syvsem elementarni gre6ki,koeto e prosto sme6no.Qvno 4e predizvikatelnoto obleklo na momi4etata i fashion dre6kite na mom4etata razseivat i poradi tazi pri4ina se pravqt po 1 kup nelepi gre6ki.Tova e sramota...

CocainCocktail
    Guest
    На мен тази идея ваобще не ми се нрави.Според мен в българия това е просто видяно от някоядруга държава,че не е видяно и като хората. Сигурно всички сагледали тинейджърски филми да сте видяли в някое училище униформи (освен мажоретките).Училишните щавчета,цялата суматоха,хапването на крак за 10 минути ,времето за една цигарка пред даскало преди биенето на звънеца,поредния побой в двора на училището,играта на футбол за 10 минути през междучасието това просто не утива на едно училище Харвард може би ,но не и едно обикновенно БГ соу.

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Uniformite trqbva da stanat zadyljitelni!!!Taka kato gledam pove4eto ot postovete sa pylni sys syvsem elementarni gre6ki,koeto e prosto sme6no.Qvno 4e predizvikatelnoto obleklo na momi4etata i fashion dre6kite na mom4etata razseivat i poradi tazi pri4ina se pravqt po 1 kup nelepi gre6ki.Tova e sramota...
    Така като гледам ,и в твоя пост не са малко-особенно запетаите!
    А ина4е-неу4енолюбиви хора винаги е имало и ще има,за6то и "добрите",умни и ученолюбиви деца също да страдат заради тях!
    Ако няма да гледат в диколтето на съученичка,то ще гледат под полата на даскалката!
    Аз съм си една от най-екстравагантно облечените и съм ценител на "мъжката красота",ама пак завърших 8 клас с 6.00!

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Цитирай Първоначално написано от Eclipse_bb
    А вие - продължавайте да тънете в невежество и мизерия и да правите свирки в кенефите на по 13 години, евала!

Ти добре ли си???Значи според теб мизерията е човек да носи маркови дрехи
    А пък тва, че всеки иска да запази своята индивидуалност значи, че е невеж...

След като явно си прочела кво значи думата "heraldy", можеше да се поинтересуваш кво значат думите "мизерия" и "невежество"

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    6 точка от правилника!

sega 6te buda 8 klas i sum za uniformite, a otnosno tva 4e nqmalo da moje da si nosim dre6kite za koito sme dali "tolkova mn pari" izob6to ne e vqrno. vse pak u4ili6teto ne e manastir i ne jiveem 12 god. v nego. tva 4e 7 4asa ot denono6tieto 6te trq da sme s opredeleno obleklo ne zna4i 4e ostanalite 17 pak trq da sme s nego i ne moje da si pokajem guzariqta i markovite dre6ki.
    Когато нещата не вървят и тъгата е изпълнила сърцето ти, когато сълзите напират в очите ти само ми кажи и ще дойда при теб. Аз проодавам салфетки!

Tvyrdo protiv !!! Naru6avat li4niq stil na u4enicite !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си