- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Офф Притеснен съм :?
Вчера с приятелката ми праихме секс ма аз бях пияничък и отначало почнах без презерватив (това до сега не съм го правил) и го сложих след няколко минути щот тя ми се помоли. Каква е вероятността да съм изхвърлил сем. течност без да съм се усетил. И какви лекарства биха помогнали и кви кинти са (питам щот не съм се интересувал досега)
еми не малка брато наистина треа да поговорите да отиде на гинеколог докато не са минали фаталните 48 часа
Сега се сещам, за кампанията, която тече по ТВ, радио и в интернета... предполагам се сещаш... Мария 16 годишна, момичето което направи аборт и така нататък...
Като Ви са прости главите така е...![]()
![]()
Всеки, който го прави без презерватив ще бъде залят с киселина от Сатаната!
kypete spe6no hap4e
Вероятността е много малка. Но ти си бил пиян и не помниш дали не е попаднала сперма в нея. За мен рискът е минимален.
Ако се притеснявате има хапче за спешна контрацепция- Ескапел, ценате е между 25-35 лв. Преди да го пие да прочете листовката.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Нека си направи тест да се види дали е бременна и тогава ако теста е положителен купете хапчетата...Имате малко време...
Zna4i ne se pritesni kato i vdigna krakata i i go vkara nali?Za6to li si mislq 4e ve4e edna golqma 4ast pravqt sex ne zaradi samoto udovlstvie ot sex a zaradi tova 4e e moderno da se pravi sex.
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
Тестът ще покаже точен резултат най-рано след седмица, а хапчетата се взимат да 72 часа (3 дни).Първоначално написано от mishonche
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Точно, защото си бил пиян усещането се намалява, съотвено и при секс. То и за това свършват по-бавно пияните мъже, а ако пък са пили много дори не могат да се "изправят". При това приятелката ти сигурно помни, че не си свършвам. Няма вероятност т.е. винаги има, но и в случая е много малка.
Другият път - Мислете!
]Е ние как да ти кажем дали има риск,след като самия ти не знаеш какво сиправил. Опитайте се да изчислите овулацията на момичето,ако не можете сами,говорете с гинеколог. И ако е била в овулация или 2 3 дни преди нея,тогава вземете хапче,иначе няма смисъл.
Като гледам "никът" на автора ми е ясно колко е сериозно всичко.....
Защо българина винаги се съмнява.. селяк такъв
То накрая от алкохола така и не можах да свърша де. Успокойте ме
тстс ....абе селяк си ти.....що ни питаш нас.... да си направи тест тя или отидете бързо на гинеколог........ние откъде можем да знаем.......![]()
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly