- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На колко години бяхте, когато си хванахте първото гадже?
Аз лично още не съм го намерила (почти на 14 съм) и малко се притеснявам, че няма да го намеря въобще и ви питам вас.
em moito parvo gadje be6e v 3 klas = na kam 10 godini ... ama to si be6e 4isto gazarska istoriq. togava nqma6e 4uvstva i tam razni rauti . pak ti ne se trevoji. qvno o6te ne si se sblaskala s podhodq6tiq![]()
14-16
Be FREE!!! And feel the love...
az na 13 3 месеца преди да напрая 14
еми бях на 12![]()
![]()
![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
14![]()
Никога не спирай да вярваш,никога не спирай да мечтаеш,никога не спирай да се бориш за истинската любов !
13![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Pyrvoto mi gaje beshe v 4 klas...znachi sam bila na 10-11![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
11 години бях....детска работа беше
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Бях на 14 г.![]()
Бях в 6 клас,но нз дали да го броя,защото само се държахме за ръчичкаИначе първата ми целувка с гадже беше в 8 клас :P
аз бях на 15... детска му работа![]()
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
10... ма тогава толкова ми разбираше и на мене главата..
Моето пьрво гадже беше в 1-ви клас,ама беше около 1-2 месеца...Беше много сладко момчето...Жалко че беше само детска радост...Иначе аз много си го харесвах...Абе сладур беше...![]()
ami moito pravo gadje be6e v 3 klas![]()
![]()
a parvoto mi istinsko gadje be6e mai v 7 klas ... kasno ama k'vo da se prai
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Почти на 16.
Май има такава тема.. и го хванах с една въдица докато бях в корема на майка си.
14-16
14![]()
![]()