- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На колко години бяхте, когато си хванахте първото гадже?
Първоначално написано от marjesa
![]()
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
пффф, като вземете да се тюхкате на 14 че сте си нямали гаджета.
спрете да ги търсите, намерете първо себе си.
а после хем ще е по - лесно да откриеш типажа, който търсиш.
същата историяПървоначално написано от Just_say_no
![]()
после ми беше смешно че изобщо съм се занимавала с тия работи..![]()
![]()
ама кфо да се прави.. нямала съм акъл
![]()
![]()
![]()
и до сега /на 13 съм/ не съм имала истинско гадже.. или поне не истинско по моите очаквания =]
то ся не ми и трябва![]()
Отговора ми го няма в анкетата първото ми гадже е било когато съм бил в детската градина окло 5-6 годишен, тогава и за първи път имах истинска целувка :Д:Д И тва ми напомня една история... Едно момче харесваше това момиче което ми беше гадже ии ме изрита в зъбите и ми изби предните два :Д:Д ии последната 1 година не см ходил на детска![]()
Ох, и аз ви се зачудих къде тръгнахте на 13 да имат гаджетаТака ли е модерно сега? Че на 13 си още дете.. Какво, ако нямаш приятел(ка), ще те гледат с друго око? Ако не си правил секс на 13, дружките ти ще те третират като безинтересен?
Нищо не разбирам вече..
Аз - без грам срам - на 15 години още вярвах в розовите облачета, които изпълват небето, когато мислех за момчето, което харесвах. После някакъв "отракан" батко ми се изпречи на пътя и се опитваше да ми се подиграва с думите "Ти като си имаш гадже какво си мислиш, че ще правите - ще се гледате влюбено в очите ли?" За сведение само, същият този от две години е принудително женен за някаква отракана пикла, бутаща бебешка количка.
Изключително доволна съм, че не избързах с любовните приключения. И аз имах съученички, които на 13 вече бяха правили секс, а сега са в стадии "опитала съм всичко и вече не ми е интересно". В разцвета на младостта им живеят като отегчени 50 годишни жени.
Деца, които понятие нямат какво е връзка, се вайкат.. Моят първи сериовен приятел се появи, когато бях на 18 - тогава вече се усеща смисълът....
Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris
imala sym gajeta i w detskata na 6ama seriozno na 10
Сериозно на 10, викаш... добре еПървоначално написано от sladorana_1
![]()
![]()
еlsy![]()
5 класначи на около 11-12 и тфа цялото нещо продължи 2 месеца
![]()
![]()
![]()
![]()
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
15
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....
стига бе сероиозно на 10 да не ти беше ... първияПървоначално написано от nicolepcd
![]()
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....
На 12![]()
![]()
То беше едно гадже.
![]()
![]()
На 18 навършени и не мислех трезво.![]()
Тя: Отговори ми, само с да или не, става ли?
Той: Питай!
Тя: Защо мъжете се смеят на блондинките?
Той: Да!
такааа първото ми гадже беше в детската градина,родителите ни бяха приятели и си ходехме често на гости и докато те дискутираха важни теми ние с Жоро......та така де връзката ни беше доста дълга до 3 клас бяхме заедно ама после той се влюби в една кака от 5клас и се разделихме
.От малка съм почнала с дългите и сложни връзки
лоша работа
![]()
На 14 бях ... Точно на рожденния ми ден ни беше първата среща...
А връзката си беше пълен провал .. както е по принцип с първите гаджета.![]()
+1Първоначално написано от Just_say_no
![]()
![]()
![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
На 11 г. ... Ама то беше и едно гадже... Чувства имаше, ама детска му работа.![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Бях на 9.. (Лапешка история)Но за първото ми гадже по-така беше на 13 някъде[/b]
На 16 съм и до сега съм си нямал гадже (и лапешки истории е нямало)
![]()
Get what you can and never get back
13![]()
![]()