.

Виж резултатите на анкетата: На колко години бяхте, когато си хванахте първото гадже?

Гласували
515. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 20+

14 2,72%
  • 17-20

36 6,99%
  • 11-13

255 49,51%
  • 14-16

210 40,78%
Отговор в тема
Страница 10 от 13 ПървиПърви ... 678910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 302
    Град
    МОЗЪК
    СРАМ...
    АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!

Цитирай Първоначално написано от marjesa
    еми бях на 12
    Поисках дъжд и заваля.
    Не ме гледай с укор в очите!
    Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...

пффф, като вземете да се тюхкате на 14 че сте си нямали гаджета.
    спрете да ги търсите, намерете първо себе си.
    а после хем ще е по - лесно да откриеш типажа, който търсиш.

Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    em moito parvo gadje be6e v 3 klas = na kam 10 godini ... ama to si be6e 4isto gazarska istoriq. togava nqma6e 4uvstva i tam razni rauti . pak ti ne se trevoji. qvno o6te ne si se sblaskala s podhodq6tiq
    същата история
    после ми беше смешно че изобщо съм се занимавала с тия работи.. ама кфо да се прави.. нямала съм акъл
    и до сега /на 13 съм/ не съм имала истинско гадже.. или поне не истинско по моите очаквания =]
    то ся не ми и трябва

Ех .. като ви гледам всичките ... аз съм на 14 и още нямам

Град
    Монтана
    Отговора ми го няма в анкетата първото ми гадже е било когато съм бил в детската градина окло 5-6 годишен, тогава и за първи път имах истинска целувка :Д:Д И тва ми напомня една история... Едно момче харесваше това момиче което ми беше гадже ии ме изрита в зъбите и ми изби предните два :Д:Д ии последната 1 година не см ходил на детска

Ох, и аз ви се зачудих къде тръгнахте на 13 да имат гаджета Така ли е модерно сега? Че на 13 си още дете.. Какво, ако нямаш приятел(ка), ще те гледат с друго око? Ако не си правил секс на 13, дружките ти ще те третират като безинтересен? Нищо не разбирам вече..
    Аз - без грам срам - на 15 години още вярвах в розовите облачета, които изпълват небето, когато мислех за момчето, което харесвах. После някакъв "отракан" батко ми се изпречи на пътя и се опитваше да ми се подиграва с думите "Ти като си имаш гадже какво си мислиш, че ще правите - ще се гледате влюбено в очите ли?" За сведение само, същият този от две години е принудително женен за някаква отракана пикла, бутаща бебешка количка.
    Изключително доволна съм, че не избързах с любовните приключения. И аз имах съученички, които на 13 вече бяха правили секс, а сега са в стадии "опитала съм всичко и вече не ми е интересно". В разцвета на младостта им живеят като отегчени 50 годишни жени.
    Деца, които понятие нямат какво е връзка, се вайкат.. Моят първи сериовен приятел се появи, когато бях на 18 - тогава вече се усеща смисълът....
    Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris

imala sym gajeta i w detskata na 6 ama seriozno na 10

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от sladorana_1
    Сериозно на 10, викаш... добре е
    еlsy

5 клас начи на около 11-12 и тфа цялото нещо продължи 2 месеца
    "Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !

Н.Хайтов

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    хаха аз явно малко съм изостанала, както винаги
    Аз бях на 16 и половина , ама пък поне мога да кажа, че всичко беше истинско и не съжелявам за нищо
    Научих мн от човека, чиито устни докоснаха моите за 1-ви път и той винаги ще означава мн за мен

abe az daje na po malko ot 11 2-ri klas bqh... :P

Ми не съм много обедена ама май на 12
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

15
    Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Цитирай Първоначално написано от sladorana_1
    Сериозно на 10, викаш... добре е
    стига бе сероиозно на 10 да не ти беше ... първия
    Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....

Град
    Far Away
    На 12 То беше едно гадже.

ми имала съм гадже и на 7 ;дд но по сериозно беше на 14 : )

Град
    Е как къде ? В нас бре ;)
    На 18 навършени и не мислех трезво.
    Тя: Отговори ми, само с да или не, става ли?
    Той: Питай!
    Тя: Защо мъжете се смеят на блондинките?
    Той: Да!

такааа първото ми гадже беше в детската градина,родителите ни бяха приятели и си ходехме често на гости и докато те дискутираха важни теми ние с Жоро...... та така де връзката ни беше доста дълга до 3 клас бяхме заедно ама после той се влюби в една кака от 5клас и се разделихме .От малка съм почнала с дългите и сложни връзки лоша работа

На 14 бях ... Точно на рожденния ми ден ни беше първата среща...
    А връзката си беше пълен провал .. както е по принцип с първите гаджета.

Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    em moito parvo gadje be6e v 3 klas = na kam 10 godini ... ama to si be6e 4isto gazarska istoriq. togava nqma6e 4uvstva i tam razni rauti . pak ti ne se trevoji. qvno o6te ne si se sblaskala s podhodq6tiq
    +1

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

На 11 г. ... Ама то беше и едно гадже... Чувства имаше, ама детска му работа.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Град
    Велико Търново
    Бях на 9.. (Лапешка история) Но за първото ми гадже по-така беше на 13 някъде[/b]

Град
    Сливен
    На 16 съм и до сега съм си нямал гадже (и лапешки истории е нямало )
    Get what you can and never get back

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си