- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На колко години бяхте, когато си хванахте първото гадже?
Ами първото гадже и последното до сега 13.04.2009ми беше в 5 клас и с него имаше няколко целувки,гушкания.....
Просто накрая се прецакахме взаимно![]()
И все пак мисля,че ми беше много рано,а пък сега не мога да си харесам никой![]()
Другите не ги броя за гаджета,защото най-много да са ме гушкали или цунка по бузка.
Абе детска ми работа......![]()
![]()
ами на 12![]()
![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]
Пьрвото ми гадже пьрвата ми целувка пьрвото ми баране на гьрди на момиче с което ходех сичко това беше в 5ти класНо сега в момента ако искам мога да имам,но от 1 страна не искам защоото знам че няма да се задьржа много с нея а това 2-3 дена е супер тьпо
![]()
skype - luso-.-
На 16, тея от детската градина не ги броя
Първоначално написано от mitkom89
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Не си спомням вече, но първото сериозно гадже ми беше на 15, а пък другите преди това са лапешка работа и не ги броя.![]()
първото сериозно на 14-15
Като не знаете да губите, няма да играете!
Моето беше в детската градина значи съм бил на 3 - 5 годинки![]()
... Няма такъв хумор в тоя пост като четях и се кефих на лъжите повечето все на 11 - 13 години си имали гаджета (приятели/ки) аве хора вие знаете ли какво е да имаш истинска/и приятел/ка ... на 11 години какво сте разбирали ... разбирам също че искате да сте голяма работа във форума, но малко малко се придържайте към реалността
![]()
![]()
Когато се изкачваш по стълбата, поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора!
Първооото сериозно истинско гадже с което не ходехме като седим на един чинбеше на 14 .. мноо съм изостанала като гледам тука 11-12 май а
![]()
..ако става въпрос за дълга сериозна връзка на 15..иначе др. не ги коментирам...ама с тези 2 счупени огледала след това...![]()
В 1-ви клас се бях "омъжила" за един от класаимаше ВНЛ ;дд
сериозна връзка на 15, до тогава не ги броя щото едва ли е имало чувства.
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
тук не е казано, момчето/момичето на живота ти . .Първоначално написано от didivid
![]()
![]()
![]()
Нищо не е истинско,
нищо не е истинско,дори и сега
и аз не съм истински,
аз съм просто твоята празна мечта ..
Giddy
Първоначално написано от Zodiac
Az bqh na 15 kakto vsi4ki kazvat oshte e rano za 4yvstva i oshte ne sam sre6tnala nqkoi kam koito da izpitam neshto silno![]()
май бях на 11 или на 12 може да се бъркам ама си спомням че с него ходехме зад училището на една пързалка и се целувахме![]()
![]()
ами още в първи клас си имах но само се гонехме по коридорите , но в 7ми клас вече имаш малко по сериозно гадже
Ми като бях в детската градина всяка седмица с различно момче.Бурно детство имах аз...![]()
Иначе сериозен приятел някъде на 13.Преди това само така момченца за по 2 седмици.Нищо сериозно.![]()
Бях на 16 ,но при мен всички неща се случиха по-късно от нормалното.
"Сам. Да, това беше думата, най-ужасната дума. Думата "убийство" бледнее пред нея, а думата "ад" е просто жалък синоним."
ъъъъъъъъъъъъ... на 9От тогава обаче съм свободен
![]()
23![]()
на 12![]()
![]()
много си го обичахх .. даже още си го обичамм.. беше много шантаво ..
![]()
![]()
Аз бях в детската градина![]()
Играч от мал1к