- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На колко години бяхте, когато си хванахте първото гадже?
7 но беше си детска история ... даже и за ръка не сме се държалиа иначе първото гадже с което се
.. охх маи бях 11 годишна
![]()
Първоначално написано от LaDy^DaQnA
Има кандидати а ти не ги щеш ? Кой чакаш ? Някой англен небесен ? Явно не си наясно със нещата .
По темата Мисля ,че около 12-13 но тя историятя беше много шибана . На един лагер за няколко дни .. Даже може да се каже ,че досега съм нямал сериозна връзка ( т.е. за мене съм нямал гадже )![]()
Ами намерих си първото гадже 4 месеца преди да навърша 17.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
На 13 ама тва беше да се праа на мноо нещо щото мацето беше супер яко пиче)
бях на 16
По анкетата - 14-16, но ако трябва да бъдем точна-на 15.![]()
na 20 godini sym i ne sym imal gadje dosega, imam psihicheski problemi !!!
koalka shte mi stanesh li ???? Tova oko na snimkata e tvoyto nali ??
![]()
![]()
Толкова ли си отчаян, че по едно око ги избираш...поне поискай и друготоПървоначално написано от Анонимко
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
12
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
емм 7клас значи съм била на 14 да речем=)
Feel my pain
bqh na 14 ( a toi mi be6e malko golemi4ak, no ne se barka)
Аз оня ден станах на 15 и до сега не съм имала гадже....това мн ли е ужасно???Ммм не мисля 1е съм грозна...т.е май не е в тва причината...много момчета са ме сваляли и са ми предлагали,но все са такива едни...абе не ги харесвам..има едно момче в което съм влюбена от 1 година...много го обичах но нещата не с еполучиха...вече май не го обичам толкова...всмисъл...няма шанс с него,но просто не мога да си намеря подходящо момче!Имам чувството че ще остана стара мома!
Имало е много такива теми...
На 12![]()
bqh 2-ti-3-ti klas... i nai strannoto e 4e prodylji 2-3 godini)
ama lape6ka rabota
celunahme se edva kato svyr6ih 4-ti![]()
![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.
Първото ми гадже беше в детската градина, и тогава се целунах за пръв път с език.Беше супер смешно защото си мислихме, че ще се оженим. Иначе по-сериозно гадже имах в 7 клас, значи на 13.
![]()
На 15.
ееми ако трябва да съм точна 3 клас......значи наааа амм понеже сам към края на годината родена еми на 10 сам била беше голяма лиюбов......на раце ме носеше момчето....иначе истински съм обичала за 1-ви пъ и усетих какво значи любов и да обичаш някого 2 седмици след като бях навършила 14 ама това ми е болната тема....![]()
На 12.
P.S. Не броя един 11-годишен батко, с които се целувахме, когато бях на 9. Нито броя, че веднъж се ожених в детската градина, ама не помня за кой...
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
На 12![]()
Нищо особенно,нищо че продължи(за мен де)общо 1 година и половина+няколко раздяли,това беше общото ни време заедно.
Не съжалявам,но не съм и доволна...Нищо че беше на 15-16 и на двата беше ЧИСТО децка работа
![]()