- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На колко години бяхте, когато си хванахте първото гадже?
14
...s0 L3T m3 b3 Fr33...
На 16, тно ние само пиехме сутрин кафе и той ме изпращаше до дома вечер. Беше супер мил, но аз не го харесвах и трая само 3 дни. После пак пиехме кафе и излизахме, но не ме изпращаше. Голямата разлика. После, ако така може да се каже съм имала гадже малко преди да навърша 18(с него се целунах за първи път), на 18 и 2-3 месеца.......той ме нарани. След това забивах дълго време мъже по дискотеките, но повече от флирт и целувка не стигах. На близо 19 се влюбих силно в 1 момче, но не стана. последното си гадже си хванах на 19 и 3 месеца и сме заедно вече близо 3 години.
Преди това за мен е било детска работа!
12, ne be6e detska istoriq, hodehme si stabilno
13 sus su6toto tova momi4e ni be6e purviq put (moi nabor e ama se pak sum i batko s 2-3 sedmici)
na 15 po4ti zajivqhme zaedno 6tot tq si be6e v otdelen apartament ve4e (blizo do tozi na tehnite, no se pak si be6e otdelen)
na 16 ve4e se razdelihme 6tot tq zamina (predi tva az bqh zaminal za edna godina ot 14 do 15)
na 12 ...
•° КрАсИвА, мНоГо ДиВа, зАкАчЛиВа, ЗаЯдЛиВа, рЯдКо ПрОщАвА, нО вИнАгИ сИ зАсЛужАвА! Ей ТвА Съм Аз И нЕ ми ПуКа За Вас •°
emi imah tam edno v detskata gradina mai4e ama mn ne si go spomnqm posle v parvi klas i posle mai kam 4 klas pak imah ama to i tva si be6e detska istoriq samo darjene za ra4i4ka i celu4vi po buzkatapak sq sam na 15 i po seriozno ne sam imala no i az mislq 4e o6te ne sam sre6tnala podhodq6tiq 4ovek koito da me oceni i e za tova
![]()
във 2 клас![]()
![]()
![]()
![]()
РаЗлЧНа сЪм Да И кФо оТ тОВа пРоБлЕм лИ иМа, КаЖи Го СеГа! НяМа Да СпИрАм 6тЕ дЕйСтВаМ дОкРаЙ, ДрУг Не ВзИрАм ЖиВоТа Е РаЙ! нЕ мИ пОмАГаЙ аЗ мОгА сАмА МиСлИ мУ тИ-аЗ нЯмАм ЦеНа
i az i az ^Първоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
19
на 14 :P
Продавам бижута =>>> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384082
&
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...358446#8358446
Първоначално написано от Just_say_no
Когато човек иска нещо, ще намери начин; когато не иска, ще намери извинение.
Сериозно гадже на 17г. , детските глупости не ги броя
На 19 съм и не съм имал гадже, даже не съм докосвал с ръка човек от женски пол.
Вече напълно съм се отказал от жените и не ме интересува нищо.
Тъжна история![]()
и защо в анкетата няма <11 ?!
първото ми гадже беше още 1-2ри клас![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Резултатите са показателни![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
на 13...
Истинско гадже --->12-13
...I hate you today as much as I did yesterday...maybe a little more!...
Имало е страшно много такива теми , за тази цел-търсачката!
По темата на 12![]()
Трети клас бях![]()
АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]
Ами ако става дума в детската градина си имах гадже![]()
![]()
![]()
Ама миналото лято бях на 14 и ходих един месец с едно момче, ама не беше нищо особено без да спя с него естествено. Сега съм на 15 и още нямам момче, но не ми и трябва, с компанията е по весело(те са само момчета, но сме супер приятели)
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
в детската,но после се разделихме и всичко отиде по дяволите ...![]()
ами зависи какво имаш предвид първото гадже...
ако е такова с което просто сме си казваали гаджета сме и толкоз на 10 мисля
ако такова с което съм се целувала на 13
а истинско мисля да е след 16:P
![]()
bqh na 15![]()
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
на 11![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.