- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На колко години бяхте, когато си хванахте първото гадже?
13 ama ni6to seriozno(vse pak na 13)![]()
![]()
![]()
sled 7mi klas moje da se sazdadat ka4estveni vrazki, predi tova - tc...
az na4aloto na 8mi klas, => predi 2 godini => 14 godini
Аз си спомням ,че беше във четвърти клас...Имаше едно момче от класа дето беше минало през всички хубави момичета..ама аз не му пусках и накрая на зеленото училище то беше толкова тъпо...и викам ечи ко от туй!И станахме там гаджета...ама без чувства или нещо подобно...цялата работа беше около 12 4аса..![]()
как толкова рано бе![]()
аз съм на 19(почти 20) години и не съм говорил с жена, пък камоли да я докосна с ръка, а вие.........
егати разврата![]()
подкрепям те и мен понякога ме учудват тия деца. :\Първоначално написано от девствен
em bqh na 5![]()
![]()
![]()
na 5 te iznasiliha, ne pomni6 li Бахмъдър ot qslata? na 3 godini se obvarzahte po-seriozno..Първоначално написано от crazy_ligla
thi eba oligofrena :/
2 клас да е било ...чисто просто детска му раутаСамо прегърнати хоихме обаааачеее как са кефих
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не давай надежда на нещо,което веднъж се е преебал0...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Когато искаш..намираш начин..когато нe искаш..НАМИРАШ ПРИЧИНА!
1voto be6e v 6klas na 13 kogato se celunahme s ezik posle sled 2 meseca skusahme i sled 1 sedmica se zabih s edin s koito hodehme 3 meseca sled kato skusah s nego sled 4 meseca se hvanah s edin Lusi toi be6e adski gotin hodehme celi 9 meseca sled kato skusahme ve4e be6e nqkade po4ti kum sredata na 7mi klas trugnah s edin ot 9 ama samo za 1 mesec i posle sled 7klas..... na4i kato stanah 8 i go zavur6ih bqh smenila 6 mom4eta i sa sum 9ti klas i imam edno gaje ma skoro 6e skusame [-o< [-o< \/ \
/ \
/
Ти темата прочете ли я?Първоначално написано от Анонимко
![]()
За да не е съвсем спам, в първи клас![]()
Na 16 godini,ako tova moje da se kaje gadje...
Усмихвай се защото никога незнаеш кога някой ще се влюби в усмивката ти!
на 20 съм и още си нямам![]()
![]()
![]()
![]()
в детската![]()
Моето беше на 11Беше мн мило
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
ко стаа въпрос за сериозна връзка миналата година ноември и още сме си заено а иначе за некфи си 2дена беше в 5ти клас на една екскурзия![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
12![]()
xaxaxaaxaxaxaxaxПървоначално написано от eu.hyricane
На 13 хаха детски лигавщини![]()
>>> House Music <<<
Аз съм на 14 без 4 месеца и нямам още гадже,защото момчетата на моята възраст за зле!Има малки изключения,но засега не съм срещала такъв.
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
беше мн одавна и не помня вече
az bqh na 13..ot nachalo sichko beshe 6.izlizahme,celuvahme se,no sled izvesno vreme me zarqza shtoto mu otkazah da parvq sex s nego...kofti ama tva beshe mn otdavna![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
писах си любовни писъмца с едно момиче във втори клас..иначе по-сериозно като бях на 11-2
13-14 там някъде![]()
12-13 .. първото по - сериозно
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
Бях 3 клас.. голяма простотия бешесамо се хващахме за рачичка.. супер лапета..
ама инче тогава когато се целунах бях към.. 5-6 клас
![]()