- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На колко години бяхте, когато си хванахте първото гадже?
13![]()
ох ... първото ... може би в детската градина кой е нямал тогаваслед това съм имала но първото сериозно с което съм и до сега беше в 6 клас
![]()
emi az mislq 4e bqh na 12 i si spomnqm 4e beshe avgust mesec[[color=violet][/co![]()
![]()
lor][size=6][/u][/i]
______(
mi az wse oshte nqmam na pochti 14 sym..
На 11. До скоро все още се виждахме.. от време на време..![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
ами беше в 5 клас май ама беше някво супер смешно...щото аз не я харесвах пък и си беше децка работа за 2-3 дни![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
на 15![]()
Споко аз съм на 20 и все още съм нямал гадже. Мисля че тези дето са имали гадже на 12 13 14 15 години си е детска работа направо детска градина ко знаиш на 14г само името си и егенетокакто и да е едно а да имаш на 13 или 14 г а съвсем друго е на 19 или пък на 22 г. когато му доиде времето и аз ще имам.
На 17.
ami parvoto mi gaje be6e v 1 klas bqh na 7 godinki ama be6e savsem detska istoriq.a parvoto po seriozno gaje s koeto ve4e e imalo kiss i pro4ie si go fanah kat bqh na 12
НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.
na 6
(sun)~{}*
Първоначално написано от sasha_90
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
На 16 съм и все още несъм намерил подходящия човек.![]()
Хаа.. първи клас, ама си беше чисто детска история. Помня само се държахме за ръчички, ся като се сетя и ми става смешно!!![]()
ами на 13![]()
първото ми беше в детската градинаимам една брачедка която тогава беше на 14-15 и си имаше гадже и нали знаете малките деца да не видят нещо
и почти всяка вечер или аз бях у тях или той у нас и си разменяхме играчки
даже си спомням че скъсахме щот не му дадох една играчка и той ми каза че съм голям егоист и аз му лепнах шамар
![]()
още се смея със сълзи като си го спомня.
е то ако става на въпрос първото ми гадже е било в яслатахахахаха майка ми вика голяма любов била ..
вика , че сме се и целували
![]()
иначее първото ми гадже /с което съм си се целувала .. като хората/ бешее миналата година мисля (think) на 14 бях пак ама тъкмо ги бях направила , а ся съм в края ..
![]()
Много помня ... ако под гадже разбирате да се държим за ръчичка значи в детската градина ; )
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Ем аз съм нямал.Ама кат' гледам съм изостанал с матеряла...на 12 и съм нямал.![]()
![]()
14И до ден днешен, тфа е единственото момче(от бившите), което уважавам адски много и заслужава пълния респект от мен!Не исках да го прецаквам, но така се стекоха нещата... На бала ше ми простиш
![]()
хаххаа аа колко добре го помня ....... 4 години си харесвах едно момче от класа ... бях инлове![]()
![]()
иии на 4 година след толкова моления да ме харесва той ме хареса
и си станахме гаджета и ми писна на 1 седмица
та бях 4 клас
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever