.

Виж резултатите на анкетата: На колко години бяхте, когато си хванахте първото гадже?

Гласували
515. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 20+

14 2,72%
  • 17-20

36 6,99%
  • 11-13

255 49,51%
  • 14-16

210 40,78%
Отговор в тема
Страница 9 от 13 ПървиПърви ... 5678910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 302

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    на 12 ама то беше щото мойта приятака имаше и аз да не остана по назад Бяхме доста смешни с момчето и двамата бягахме като се видим

Беше лятото на 2006 година.Бях на 10-11 ,а момчето беше на 14 Беше междусъседска любов!Та първата ми любов си беше чиста съпунка..та да разкажа.Значи първо родителите ми не го одобряваха(да не кажа празеха)Особено майка ми.Даже ми беше забранила да излизам навън,защото съм щяла да го срещна..Ще си кажете "егати лапето още от малка курва"Ама не е така..това момче си го харесвах от 9 годишна и чак едва след 2 г. се усмелих да му хвана ръката..И то се случи на път за стадиона в квартала ни..бяхме аз,най-добрата ми приятелка,той и още 1 момиче и момче.Вървяхме си и аз нещо му оправях косата щото беше рошаф ..та той ме хвана за ръката и ме качи на гърба си и ме носеше.После като стигнахме седна до мен и ми каза "Трябва да отслабнеш,за да си ми жена".При,което аз и той"шегувам се,обичам те" И се опита да ме целуне само че аз не му дадох.. На следващия ден неможах да го погледна от срам..просто .Тогава се появи и следващия проблем..Най-добрата ми приятелка го харесваше и чак тогава ми каза,че го е харесвала през цялото време-1 седмица.. Та ,когато момчето излезе пред блока веднага дойде при мен и започна да ме мачка и т.н.Тогава приятелката ми се разплака и избяга на някъде.Аз хукнах след нея,но тъпака ме спря и ме целуна..(Беше първата ми целувка и колкото и да се дърпах беше най-прекрасната..)след,което аз му забърсах един шЪмар..Отидох при нея и я успокойх..казах и ,че няма да тръгнем,заради нея и т.н.Ама за жалост вече ходихме..Та нали аз се прибирам вече вечерта и той стоеше във входа ни(бяхме от един вход-той беше на квартира с кака си и родителите си)и ме чакаше и аз му разказах какво се е случило,а той се ядоса и ми обеща,че няма да я закача и подиграва..Точно тогава се качихме в асансьора и той натисна стопа.Започва да ме целива и ми каза,че съм най-хубавото нещо в живота му.Аз натисах копчето за моя си етаж и излязах.На следващия ден сутринта ме събуди с СМС..не помня какво пишеше Само си спомням,че беше мило,но аз го изтрих.Когато вечерта излязохме навън с моята приятелка аз го скъсах,заради нея.Той се ядоса и започна да я удря Братовчед ми го удари и той си тръгна..Тоя момент беше ужасен за мен..Никога през живота си няма да го забравя и макар да беше кратко беше сладко..

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Ами бях на 14г.,когато за пръв път така по сериозно гадже си хванах(то и това не беше кой знае колко сериозно),а иначе за пръв път се целувах с едно момче от моя клас когато бях на 8 и тогава се водеше че сме си гаджета
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Супер фен Аватара на gabri3lla
    .............

Не се притеснявай и аз съм почти на 14 и все още нямам и много ми се иска познавам мн момичета които са така ,но според мен не е важно кога е важното е да сте наистина щастливи и на 100 години да сте любовта като царува не сериозно когато най малко очакваш ще се случи ще попаднеш на точния човек (а като цяло мисля, че е най- готино да си с гаджето когато си на към 16 17 тогава чувствата са напълно истински )

14 ама отиваха вече към 15

Град
    МОЗЪК

Re: На колко години бяхте, когато си хванахте първото гадже?

Цитирай Първоначално написано от didivid
    Аз лично още не съм го намерила (почти на 14 съм) и малко се притеснявам, че няма да го намеря въобще и ви питам вас.
    ПФ ИМАШ ВРЕМЕ, ВЕЧЕ АЗ НА ИСТИНА АДСКИ СЕ ПРИТЕСНЯВАМ.
    АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!

Град
    Plovdiv
    1voto seriozno gadje nqx na 11 i polovina
    a inache purvoto na okolo 6

..

И аз на 14
    Вече съжаляваш?-Късно е!Още ме желаеш?-Късно е!Искаш да си с мен?-Късно е!За тебе няма нощ и ден?-Кофти факт!Аз не прощавам!..И най-добрите грешат, но аз прошка не давам!И аз греша, но на мен ми се прощава.Защо ли?..Защото го заслужавам!!!

аз бях на 11 той на 13 .. много се харесвахме

13 голяма любов бяхме
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

В 6ти клас даже по едно време 3момичета ходехме с него,а бе чисто детска работа

на 12.. толкова ми е разбирала главата тогава

Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    na 14 ili 15 bqh ne pomnq mn dobre :P

Фен Аватара на SilverBrilliance
    Град
    Somewhere ..
    14-16 :P

Град
    Бургас
    13

Повече от фен
    12
    (sun)~{}*

Град
    Долината На Идиотщината
    На 12

На 14-беше си голяма грешка.Изкарахме 6 месеца,но през тях се видяхме по-малко и от 10...пффф толкова изкуствено беше...Единствен ми е до момента....тъй ще си и остане

Град
    Shadow City
    ммм непомня но май бях края на 5-ти и началото на 6-ти клас детска работа

Град
    Враца
    Голяма си бях, но поне ще си ми е запомняща се първа любов
    еlsy

Град
    Shumen
    Moeto 1vo gadje beshe kogato bqh pochti na 16 godini ...
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Голям фен
    17 баси плейбоя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове