.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 103
    Голям фен

Re: Не съм като останалите момчета

Цитирай Първоначално написано от MyLiVeStYlE
    zna4i az sam mom4e na 16 ot sf ta 4eta tuka po foruma na mom4etata im e prez "мъжкия полов орган" za momi4etata i t.n. i sega problema e 4e az nemoga da prava sex s edno momi4e i posle da q zaeba i da ne mi puka za neq prosto mi stava nekfo mn kofti kat se seta kak se 4uvstva momi4eto i kolko i e gadny i mi stava nekfo mn sduh tfa normalno li e spored vas?

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    Брато ти гей ли си...вече в София особено рядко се срещат момичета - курвите преобладават така че към тях трябва да си перде , ебеш и бягаш

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Цитирай Първоначално написано от c0ca1na
    Брато ти гей ли си...вече в София особено рядко се срещат момичета - курвите преобладават така че към тях трябва да си перде , ебеш и бягаш
    Съгласен!
    Клик ми (:

zna4i az sam mom4e na 16 ot sf ta 4eta tuka po foruma na mom4etata im e prez "мъжкия полов орган" za momi4etata i t.n. i sega problema e 4e az nemoga da prava sex s edno momi4e i posle da q zaeba i da ne mi puka za neq prosto mi stava nekfo mn kofti kat se seta kak se 4uvstva momi4eto i kolko i e gadny i mi stava nekfo mn sduh tfa normalno li e spored vas?

А косми между пръстите да имаш?

Голям фен
    Много се филмира като Ромео , някоя курва яко ще си прай гавра с него

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Град
    Sofia
    eee romeo nejnost moje ma prekalena nejnost kato tvoita edno golemo TC
    SkuPa Moq NqMa VtOra KaTo TeBe

И аз бях така в началото .... но в последствие , не че спря да ми пука " , ами просто гледам да не обръщам толкова внимание и да не мисля за това ....
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Strashni ste eii..

Хахахаха, браво приятелю, повярвай ми, като всички останали си, с единственна разлика, че не те е страх да си го признаеш, че ти пука. Децата са под силно влияние на обществото и колектива, без дори да осъзнават се държат както останалия колектив.

Евала, че ти пука. Освен нали ако от самото начало не е ясно, че сте се видели само за да си го сложите по веднъж и да се махате.

Споко пич, след 2-3 години жените ще ти се кефят много, стига да не те е срам да им го показваш, а вервай ми срамно нема.

А многознайковците са изпърдела работа, почти винаги се влюбват в неква дето ги прави разногледи и псуват и кълнат после.

А и на 15 за какви чувства говорите, като в главите ви е само пиене, цици, пишки и дрешки.

Но пак евалата за това, че си такъв, скоро ще се класираш много по-лесно сред жените.

Ot tova da si seriozno momche nqma nishto po hubavo za edno momiche i za samiq teb.Da si broikajiq ne e koi znae kakvo povecheto momcheta se fukat s tova s kolko momicheta sa spali-na tezi momcheta iskam samo da im kaja SLAGAITE PREZERVATIVI CHE OT TAKIVA KATO VAS SE RAZPROSTRANQVAT BOLESTITE.A ti ne se promenqi nikoga,malko sa momchetata kato teb,mnogo tarseni sa momchetata kato teb!!

Град
    *in a pink dream*
    dam
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    Враца
    автора е физически недоразвит със проблеми на психическа основа предизвикани от слушането на гей-бандитска музика и обърканото му съзнание мислейки че е различен
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
    ne samo 4e e normalno ami i e 4ydesno.takiva mom4eta kato teb ve4e gi spraha ot proizvodstva.mom4eta ne mi se obijdaite ama pove4eto gledate da ni vkarate v legloto si i posle potavate v dan zemq bez da mislite kak se 4yvstvame nie.taka 4e pi4 vsi4ko ti e nared
    Да не мислиш,че аз примерно се чувствам готино след такива изцепки,гледам да не мисля и помня добрите мигове.Какъв ви е проблема на вас,щом сте легнали,значи и вие сте го искали!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Radvai se,che si razlichen ot drugite ot tvoqta poroda.
    Za men tva si e edno normalno momche,drugite koito iskat samo broika sa super kompleksirani.Chudqt se ne kade da go zabiqt ami cqlata rabota kade sa s IZbiqt kompleksite.

Супер фен Аватара на rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    В това няма нищо лошо и срамно. Напротив, похвално е, че не си като останалите.

...

Браво...! :P Няма нищо срамно, такива момчетаа....вече.....Браво, Браво, Браво! Ааа..и по м/у др-то дай ни снимчица да те видим...толко много те обсъждахме и съдествахме дай поне да знаем за кого ства въпрос... :P

super bravo az veche ne poznavam momcheta kato tebe sq vsichki iskat samo sex i tfa e ! mn se radvam che ti ne si takaf a momichetata koito sa te naaranqvali sa ebati kuchkite ei takiva momicheta praqt mn momcheta bezchuvstveni ! de da mojeh i az da namerq takova momche kat teb ama nqma mai

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от piurs_be
    Браво...! :P Няма нищо срамно, такива момчетаа....вече.....Браво, Браво, Браво! Ааа..и по м/у др-то дай ни снимчица да те видим...толко много те обсъждахме и съдествахме дай поне да знаем за кого ства въпрос... :P

Dam Dai ni snimchica

Град
    Sofiq

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    hahahah pi4aga spokoino do kum 18 19 godini 6te ti mine tva 4ustvo le4imo e hahahahaha

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    TI SI PERFEKNOTO MOM4E AKO SI I SEXY NQMA DUMI NIKOE MOM4E NE GO EBE ZA 4UVSTVATA NA MOMI4ETATA NAPRAVO ME 6OKIRA IMALO VSE O6TE SVESTNI MOM4ETA NA TOQ SVQT

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...

Не че е ненормално... Просто е мнооого рядко срещано поведение при момчетата. Браво! Продължавай в същия дух

Мега фен Аватара на amatorium
    Na toq neshtasten samohvalko puk koi mu sujevi temata?
    Eating isn't cheating - Arnold

Девственик ... (правя секс с момиче и ако тя или секса не ми харесват не ми пука защотото на нея ще и е гадно) ... ДА-ДА! дреме ми на мен
    Ела и създай своят измислен свят в FateCry

Евала!!!Лелеее колко се радвам, че все още тук таме се срещат такива момчета!!! Та няма каква да питаш дали това е нормално, защото това е направо СТРАХОТНО!!!Още веднъж ще ти кажа ЕВАЛА!!!

pishi mi LS 6te se razberem nqkaksi
    Не е важно дали някой говори зад гърба ми.Важното е като се
    обърна да млъкне!!

емоционален сдуханяк
    КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
    Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
    Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си