Цитирай Първоначално написано от SilverAngel
Цитирай Първоначално написано от marina star
Цитирай Първоначално написано от MyLiVeStYlE
zna4i az sam mom4e na 16 ot sf ta 4eta tuka po foruma na mom4etata im e prez "мъжкия полов орган" za momi4etata i t.n. i sega problema e 4e az nemoga da prava sex s edno momi4e i posle da q zaeba i da ne mi puka za neq prosto mi stava nekfo mn kofti kat se seta kak se 4uvstva momi4eto i kolko i e gadny i mi stava nekfo mn sduh tfa normalno li e spored vas?

Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
ima6 nujda nqkoi da te pohvali i da ti kaje evala,nali?
100000%
+Nqkoe momi4e da pi6e na li4na
Ами който предложи той и да заложи ..така да се запознаете, романтична среща, вечеря, цветя, милувки, целувки , нежен секс / е ако ви кефи може и нещо с белезници и камшик да вкарате ..знам ли в това правила няма всичко е позволено стига да ви е кеф и на двамата../
и така по-няколко пъти, докато той безумно се влюби в теб и точно тогава ти ще вземеш да му разбиеш сърцето като го зарежеш и се хванеш с някой скинар или турбогъзар..мдаа тогава момъка бързо ще порасне пожелавайки си да се запознае със всичките ти най-добри приятелки , за да достигне до теб информацията за N броя оргазми изживени от тях.При този сценарии с 100% сигурност може да речем на момъка Wellcome to the other side.