.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Guest

Не искам да ходя, но ме принуждава.

maika mi iska da otida na nqkakva tupa vila za subota i nedelq a az super mnogo mrazq provinciqta.ama tq zapo4na s neinite si ''nie sme edno semeistvo ne moje da ne doide6''.kakvo da pravq,kak da i obqsna 4e ne iskam da hodq na nikakvi vili i tn.az ve4e i se razkre6tah i mi e gadno no kakvo da napravq

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

За 2 дни няма да ти стане нищо. Какво толкова ти коства да отидеш с родителите синякъде за 2 дни. Нито е за 2 месеца, нито ще те карат да работиш нещо. Отиоди, почини си, може даже и да ти хареса.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Съгласна съм с Aleandra ... ние с наште все ходиме някъде за уикенда и е много разтоварващо сред природата. Откъсни се от компютъра и послушай майка си

Повече от фен
    Град
    София
    пфф за жалост и аз всеки път почти ходя с тях на вилата за събота и неделя , но чат пат си и оставам вече ... но проблема е че през weekend-ите става големия купон ... а аз все го изпускам , но е добре да си починеш ...

И аз много мразя да ходя да спя на друго място... въобще не ми е хубаво (само ако е на някое по-луксозно място,където наистина ще ми е комфортно)..но понякога не може да откажеш!
    Все пак искат да прекарат и малко време с теб! Помисли малко и за тях със сигурност ще се почувстват много добре, че си там с тях, защото знаят, че скоро ще се отделиш от тях и няма да те виждат често!

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Аз ходя само на празници и когато се събираме всичките роднини, иначе само майка ми ходи А ти можеш да кажеш, че няма смисъл да ходиш, пък ако ходите много рядко май ще се наложи да отидеш.

Айде,ще ги прежалиш тия два дни.Отиди,иначе после ще има да ти го натяква

И аз съмщо мразя да утивам на село ноооооо............. какво да се прави утивам на село и на следващия ден с първия афтобус и айдееееееееееееееееее

Че какво и е на провинцията.. А и малко да се разнообразиш няма да ти доиде зле - чист въздух, това онова ... ахаха .. Няма да дойде края на света, ако прекараш дна дена в т.нар. провинция пък и мисля, че ще зарадваш майка си ако отидеш без да упорстваш много.. щом държи да сте семейството

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    А вее Вие сте некфи мноо лигави сичките?!Мен ме накараха на сила да дойда в чужбина ти за 2 дни ревеш

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    За 2 дни няма да ти стане нищо. Какво толкова ти коства да отидеш с родителите синякъде за 2 дни. Нито е за 2 месеца, нито ще те карат да работиш нещо. Отиоди, почини си, може даже и да ти хареса.

Град
    Plovdiv
    Това е много егоистично от твоя страна...аз преди също мислих така и никъде не исках да ходя с нашите, но осъзнах, че в семейството, за да има разбирателство трябва да се правят компромиси...Помолили са те хората да прекарате 2 дена като семейство независимо, че е в провинцията какво толкова?..нищо не ти пречи да направиш компромис....Утре ще искаш да идеш на купон или пари от тях за нещо и тогава ще се вайкаш, че не искат да ти угодят... не може само да искаш и нищо да не правиш в замяна...

Голям фен
    Град
    sofiq
    i az mrazq da hodq pri baba mi ama... sega puk po4na ne6to da me kefi

Guest
    Moqta sestra kato ne iska da doide na na6ata vila q karat da 4isti ku6tata i da podrejda,slagat i parola na kompa i i zimat TV-to!Za 2 dni ne e stra6no!Po-dobre otidi!

Re: Не искам да ходя, но ме принуждава.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    maika mi iska da otida na nqkakva tupa vila za subota i nedelq a az super mnogo mrazq provinciqta.ama tq zapo4na s neinite si ''nie sme edno semeistvo ne moje da ne doide6''.kakvo da pravq,kak da i obqsna 4e ne iskam da hodq na nikakvi vili i tn.az ve4e i se razkre6tah i mi e gadno no kakvo da napravq

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    еми де да знам да ти кажа аз пък трябва да живея в друга държава цяла година и е пълна скука.
    така че не се оплаквай ...има хо8ра които са по зле от тебе и тези хора съм аз.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Аз също има сходен на твоя проблем.Всички казват,че родителите искали да прекарват повече време с нас,бла-бла.Като сме там времето минава,както и когато сме си вкъщи.Мама е неотлъчно до лаптопа си за да си подготви делата за предстоящата седмица,а баща ми се занимава с двора.Аз там няма какво да правя,освен през зимата,когато караме ски.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Фен
    Град
    Мездра
    Не мога да ви разбера как се натискате да живеете нон стоп в мръсните градове.Хората дават луди пари да идат някъде за 2-3 дни сред природа ,да подишат чист въздух да се насладят на живота ,а вие живеете да бъдете в мръсния град и да ходите на купони на ,които се напивате като свине и какво ли още не.Според мен ако идеш със тях ще ги направиш 1-во много щасливи ,2-ро ще подишаш чистия въздух на така мразената от теб провинция и 3-то ще се разтовариш от еднаквото ти ежедневие.Аз всичко давам само и само да ходиме с наще на различни места.Лошото е ,че в момента мойте родители бачкат много и само събота и неделя ходиме на сам на там.

Два дена се ще изтарпиш..
    Мечтите са безкрайни..

йо
    Guest
    какво означава 'super mnogo mrazq proviniqta'. С това визираш селата или градовете освен София? Защото аз съм от не толкова голям , но не и толкова малка провинция, но ми харесва много повече от столицата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си