.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    thE_aNgeL_iS_cRyiNg
    Guest

4увствата пламнаха отново....за6тоо ;(

Не мога пове4е...оби4ам го толкова много.Бяхме заедно няколко месеца и се разделихме.Оттогава сме скарани.Той ве4е е безразли4ен.И аз се опитвам да бъда такава...пред другите го постигам,но днес си излязх вси4ко на една приятелка.
    Не бях го виждала от доста време...може би месец,4е и пове4е.Но днес както си стоя и се усмихвам изведнъж усмивката ми замръзна.Той мина пред мен,толкова бе6е разли4ен и вси4ките ми крити досега 4увства пламнаха отново.Направо не6то ме пари...о6те го оби4ам и то много силно.Не съм го забравила дори мъни4ко.Сега за мен той е недостижима сладка ме4та
    Много ме боли...от раздялата ни,която бе6е адски болезнена и от вси4ко,което се слу4ва след нея.Оттогава минаха няколко месеца,но за6то когато си мислех,4е го забражям той се появи? Искам си стария живот,когато не мислех за никой по този на4ин...искам да си върна 6тастието?Има ли на4ин..?

Re: 4увствата пламнаха отново....за6тоо ;(

Цитирай Първоначално написано от thE_aNgeL_iS_cRyiNg
    Не мога пове4е...оби4ам го толкова много.Бяхме заедно няколко месеца и се разделихме.Оттогава сме скарани.Той ве4е е безразли4ен.И аз се опитвам да бъда такава...пред другите го постигам,но днес си излязх вси4ко на една приятелка.
    Не бях го виждала от доста време...може би месец,4е и пове4е.Но днес както си стоя и се усмихвам изведнъж усмивката ми замръзна.Той мина пред мен,толкова бе6е разли4ен и вси4ките ми крити досега 4увства пламнаха отново.Направо не6то ме пари...о6те го оби4ам и то много силно.Не съм го забравила дори мъни4ко.Сега за мен той е недостижима сладка ме4та
    Много ме боли...от раздялата ни,която бе6е адски болезнена и от вси4ко,което се слу4ва след нея.Оттогава минаха няколко месеца,но за6то когато си мислех,4е го забражям той се появи? Искам си стария живот,когато не мислех за никой по този на4ин...искам да си върна 6тастието?Има ли на4ин..?
    Направи му свирка!

Ще си го върнеш.

иди на село и се хварли в кладенеца аман от тези теми....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

hi,mila.nqma te sudq za ni6to,za6toto az sum v su6tata situaciq samo 4e s 1 otklonenie nie s nego ne bqhme nikvi gadjeta prosto toi si be6e takuv ot samoto na4alo nekuf nedostijim za mene....No po tvoqta tema nz dali ima na4in tr go poiska6 zn 4e kat po4nem i si mislim 4e sme gi zabraili te se poqvqvat naro4no ili ne no sudbata ni testva i sum sigurna 4e sledva6tiqt put ve4e 6te razbere6 4e si sprqla si4ko stiga da go iska6 uspeh4eta ot mene i kaji ko e stanalo!!!!!!!
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Цитирай Първоначално написано от PoPPy
    Направи му свирка!

Ще си го върнеш.
    Умно...
    Послушай го

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Само ще ти кажа,че аз съм твърдо против тезата,че като не виждаш някого и ще го забравиш...Точно обратното е.Трябва да го виждаш и да осъзнаваш какво се случва,да страдаш ако трябва,но когато го забравиш,ще е завинаги...
    И сега по темата...Не се заблуждавай,че ще го забравиш толкова лесно ако седиш и плачеш,ако не излизаш с никого и т.н.Още нещо...ти каза,че скоро си си изляла всичко на приятелка.Защо трябва да таиш и после да изливаш...?!Просто говори какво чувстваш,когато имаш нужда да споделиш.Не натрупвай отрицателни емоции в себе си и не плачи!
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    Цитирай Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
    Само ще ти кажа,че аз съм твърдо против тезата,че като не виждаш някого и ще го забравиш...Точно обратното е.Трябва да го виждаш и да осъзнаваш какво се случва,да страдаш ако трябва,но когато го забравиш,ще е завинаги...
    И сега по темата...Не се заблуждавай,че ще го забравиш толкова лесно ако седиш и плачеш,ако не излизаш с никого и т.н.Още нещо...ти каза,че скоро си си изляла всичко на приятелка.Защо трябва да таиш и после да изливаш...?!Просто говори какво чувстваш,когато имаш нужда да споделиш.Не натрупвай отрицателни емоции в себе си и не плачи!
    Ми и аз така мисля =D>

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

И сега по темата...Не се заблуждавай,че ще го забравиш толкова лесно ако седиш и плачеш,ако не излизаш с никого и т.н.Още нещо...ти каза,че скоро си си изляла всичко на приятелка.Защо трябва да таиш и после да изливаш...?!Просто говори какво чувстваш,когато имаш нужда да споделиш.Не натрупвай отрицателни емоции в себе си и не плачи! Wink

Напълно я подкрепям най-добрия отговор който можеш да получиш според мен!Абе хора не мога да ви разбера момичето иска съвет вие и се нахвърляте.Ок имало е такива теми като не ви харесват просто не пишете баси Всеки има такива проблеми в тинеиджърска възраст!Аре малко по колегиално

Никога не спирай да вярваш,никога не спирай да мечтаеш,никога не спирай да се бориш за истинската любов !

Мега фен Аватара на sasha_90
    Можеш да си върнеш предишния живот стига да искаш.

Град
    РЮАР

Направи му свирка!

Ще си го върнеш.
    Защо има толкова загубени хора..абе пич не си изобщо забавен.....

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl

Направи му свирка!

Ще си го върнеш.
    Не целя да съм забавен.

Град
    РЮАР

Ето това е точно за теб :

http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=121018

Ето това е точно за теб :

http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=121018
    OK.

А как някои не се научиха да пишат кирилици, бе "/

Дразня се. Българи сме.
    Или, като някой сложи за аватар Wallpaper...

Това са дебили, горната тема е излишна.

Guest

Направи му свирка!

Ще си го върнеш.
    А НА ТЕБ НЯКОЙ ДА ТИ Е ИСКАЛ МНЕНИЕТО ?? ПЕДАЛ ГРОЗЕН !
    ВИЖ СЕ КАКЪВ СИ БУРЕНЯСЪЛ ВЕ ! ВЪРВИ СЕ ПОЗТРИЖИ ВЕ ! ГЕЙ ШИБАН..

Супер фен
    Spox mila,razbiram te.V syshtoto polojenie sym.Znam kakvo ti e.I az kato go vidq usmivkata mi zamryzva,natyjavam se,vryshtat se starite chuvstva.Samo,che ot izvesno vreme osyznah,che ako iskam moga i da ne stradam.Da trudno go postignah,Trqbvashe mi mnogo vreme,no imah silna volq i bqh sigurna,che go iskam.Ne moga da kaja 4e go zabravih,no ne e kakto predi.I mislq,che e po dobre da go vijdash,a ne da go otbqgvash i kogato sluchaino go sreshnesh nqkoi den vsichko da pochne otnachalo .... Prosto ti trqbva silna volq i da imash nqkoi do sebe si,koito da te podkrepq,nqma znachenie dali e priqtelka ili gadje .... prosto ne bydi sama.I gledai poveche da si sred hora,da se veselish i s vremeto vsichko shte otshumi.Kakto sa kazali: Vremeto lekuva!
    Обичам те <3 !!!

Абе ти вярно си отговаряш на името gPa3HuTeJl!!!

Никога не спирай да вярваш,никога не спирай да мечтаеш,никога не спирай да се бориш за истинската любов !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си