.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

нещо против пърхот?

моля ви помогнете ми,как да премахна пърхота - пробвах с всевъзможни шампоани но нищо!моля ви помогнете

Guest
    Shapmoan Nizoral!!!!!!!!!!! Nqma drugo takova....chestno super mnogo pomaga....purhota izchezva za nqma i tri puti kupane s nego.No ako go polzvash pro4eti kak se upotrebqva

Guest
    благодаря ще опитам с него не съм пробвала мерси

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    tova bqh az vsu6tnost,ama zabravihd a se logna A i da ti kaja ne go upotrebqvai pove4e puti sedmi4no otkolkoto e napisano na opakovkata,zashtoto moje da se poluchi obraten efekt Prodava se v aptekite,zashtoto to e na lekarstvena osnova Nadqvam se da imash uspeh

и аз съм го пробвала шампоана "Низорал" и наистина действа

Guest
    аз пък съм доволна от хед ен шоудръс,дет го рекламират

Guest
    натурален сапун от зехтин.

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Катранен шампоан!!!
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Град
    Bulgaria
    Честно да ви кажа и аз имах същия проблем ... Нищо не ми помогна ... Нито хед енд шоудърс нито низорал ... И катранен шампоан пробвах ... Ама всекви всевъзможни методи и нищо не ми помогна ... Един път оба4е се изкъпах със Dove и пърхотът намаля ... Продължих да го ползвам и сега нямам пърхут ... Много ми помогна ... Dove не е за пърхут , но на мен ми помогна ... Не се надявам да ти помогне , но опитай ...
    Out of control

Аз бях пълна с пърхот.. Ползвах какво ли не и Низорал и другите му шанпоани дету ги рекламират ( само рекламите им са хубави ). Бях се отчаяла още повече като почнаха и някви гадни люспички да ми се появяват по косата.. Чак ми се плачеше.. чеснууууууу.. Накрая случайно ми попадна едно шанпоалче. Реших да го пробвам и ЕТО!! Има ефект още след първото измиване! Мисля, че се казва DUCRAY SELEGEL.. Така пише на опаковката Малко е скъпичък 18 - 19 лева, но наистина си струва. Последните няколко пъти не съм се чипкала с него, а пърхота още не ми се е върнал, въпреки, че ползвах пяна за коса, а след нея се пълня Успех! :P

Re: нещо против пърхот?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    моля ви помогнете ми,как да премахна пърхота - пробвах с всевъзможни шампоани но нищо!моля ви помогнете
    Опитаи новия гел против пърхот АЛЗЕДА. Аз съм много доволен в аптеката казаха че е с продължително действие и на мен ми подейства

Re: нещо против пърхот?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Гел против пърхот АЛЗЕДА

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Низорал или новия "CLEAR".

Низорал,според мен той е най-добрия!

На всички ще им прозвучи смешно, но моя с 2 месеца употряба на хед ен шолдърс се махна Просто аз си мисля, че ти наистина си опитвала по мн начини да махнеш пърхота си, но си си купувала шампоани против пърхот и си ги използвала няма и един месец - но така не става, защото трябва постоянство и ще стане.Използвай хед ен шолдърс 2 месеца и ще видиш, че ще се махне!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си