.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

Въпросче относно тае бо :P

Ei,horica,drastiii :P Iskam da vi pitam dali,ako po4na da treniram tae bo, 6te ima vidimi rezultati,sled okolo edin mesec? Ako sum dovolna ot rezultatite ii ako mi haresva 6te produlja da si treniram,no vuprosa mi e moje li da o4akvam nqkakvi vidimi rezultati sled okolo mesec..

P.S.:mersi predvaritelno za otgovorite :P

Поправено от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Guest
    Ако ходиш редовно - да

Guest
    ми при мен след първата седмица вече имаше резултат като си ограничавах и храната де тва си е индивидуално при всеки но опитай във всеки случай няма да съжаляваш

Guest
    da..da za hranata-az ve4e blizo mesec se staraq da qm zdravoslovno i ne qm nikakvi 4ipsove,snaksove,sladoledi,vafli ii sqkakvi takiva vredni hrani..karam q na zelen4uci,plodove,qica,mleka,ka6kaval i sirene..no samo taka nqma da stane iskam da se stegna i re6ih,4e tova 6te e uda4en varqnt..nqmam mn izli6ni kg no ne si haresvam krakata,za tova mislq,4e po tozi na4in moga da gi stegna i oformq

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    da..da za hranata-az ve4e blizo mesec se staraq da qm zdravoslovno i ne qm nikakvi 4ipsove,snaksove,sladoledi,vafli ii sqkakvi takiva vredni hrani..karam q na zelen4uci,plodove,qica,mleka,ka6kaval i sirene..no samo taka nqma da stane iskam da se stegna i re6ih,4e tova 6te e uda4en varqnt..nqmam mn izli6ni kg no ne si haresvam krakata,za tova mislq,4e po tozi na4in moga da gi stegna i oformq
    aa ponqkoga hapvam ii malko pile6ko zabravih da kaja no dosta rqdko..kakto mi kazvat drte po4ti samo na zeleno go karam

от тае бо наистина има ефект, от личен опит казвам, но трябва да се храниш със здравословна храна.

да.. но както ти казаха трябва да си редовна и да ядеш здравословна храна...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]да.. но както ти казаха трябва да си редовна и да ядеш здравословна храна...

тая па мустаката много взе да ги разбира нещата бе да го еба

Град
    Бургас
    Има,има ефект ! Аз по едно време редновно си играйках тае бо в домашни условия.. ,но мускулната треска е жестока...

Повече от фен
    Град
    в страната на любовта
    още след първите 3-4 пъти ще усетиш ефект...

От тоя спорт според мен се постига наи бързо ефект страхотен е.Смесица от taekwon-do и аеробика мн ме кефи
    What Goes Around Comes Around

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]да.. но както ти казаха трябва да си редовна и да ядеш здравословна храна...

тая па мустаката много взе да ги разбира нещата бе да го е**
    ейй анонимко я трай
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    Тае-бо -то е едно голямо плаце-бо

Дам таебодо действа и то много с него отблабнах се стегнах и още го практикувам но по рядко и по малко.Обаче си бях удома с програмата на Клаудия Шлифър(ако съм го написала правилно)

аз също ходя на тае-бо от скоро ... помня,че бях чела че от 1 час тае бо се горят към 800 калорйй ...дали е вярно (защото ако е такаа направо супер )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си