.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    стреснат
    Guest

какво е да отидеш на психолог?

интересно ми е много ли е гадно? трябва да говориш за разни неща Ако някой е ходил може да сподели ако иска...А и знам че темата е тъпа ама ми е странно кво се прави там

Не съм ходила, но не разбирам кое му е толкова странното? Ако наистина нещо притеснява даден човек той може да иде на психолог да сподели... все пак психолога му е непознат и няма как да го съди за дадено действие, а може само да му даде съвет и да му помогне по някакъв начин... Е, сега има и някои по- лудички, ако за тях питаш.. те вече са си луди

Аз мисля, че в този напрегнат и изпълнен със стрес и силни емоции живот, който водим е много хубаво от време на време да ходим на психолог! Да можеш да споделим какво ни тревожи и ако е нужно да ни дадат безпристрастно мнение! "сподели да ти олекне" нали?
    Трябва да намерим начин да се преборим със стреса, защото в противен случай ще се поболеем напълно!

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    отиваш,сядаш,може би те черпят кафенце,и си лафите час и половина-два. е тва е при психолога да отидеш...е накрая плащаш ама... ><

Добре го описа

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Че кое му е гадното?! Не, напротив, както казаха преди мен, просто лаф. Все едно разговаряш с някой приятел. Пък и все пак трябва да "говориш за разни неща", нали целта е психолога да разбере какво ти е в главата и да ти даде съвет, а не виждам как би станало това, ако спестяваш...нещо.

az hodq pone vednaj v sedmicata po princip obsajdam problemite s gadgeto no e gotino da govori6 s 4ovek koito e bezpristrasten i naprotiv bih kazala 4e predi da po4na da hodq bqh mn zle psihi4eski sega sam po-spokoina i dovolnaot sebe si

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Нищо особено не е. Мен единствено ме издразни, че веднъж попаднах на една много лицемерна и лигава психоложка. Искрено ме издразни. Инак не е страшно - отиваш, сядаш, питат те въпроси, ти ги питаш също (поне аз така правя за да разчупя леда и да ми е по-комфортно да говоря. Пък и жал ми става за хората... По цял ден слушат какво им се случва на другите, а тях никoй не ги пита как са). Сега с училищната психоложка си правим много готини лафове, тя дори ми дава филми и книги

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

стеснат
    Guest
    Аха Щото май се налага да отида ама не знам дали ще мога да се отпусна да говоря...по принцип съм по-стеснителен и не знам малко се притеснявам

не се притеснявай! те си знаят работата... умеят да предразположат човек!

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Аз съм ходила! Нищо страшно не е. Само ти задава въпроси и след това ти казва какво да правиш!
    Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    ХУуаххахауаху мии отиди и ще разбереш Ае успех =D>
    Пс-предполагам ,че не боли много )) [-o<

mn e qko daje mn dobre e da ima6 nqkoi na kogoto da spodeli6 nai tainite si raboti mn mi se iska pak da hodq ama nqma ...

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Град
    в един розов свят..
    Не намирам нищо странно или гадно. Просто отиваш, сядаш и говориш с един определен човек известно време за определени неща. Мисля, че в този живот, динамичен и изпълнен с емоции човек има нужда да отиде и да поговори с психолог, за да се разтовари и да сподели.
    А, ако толкова много се вълнуваш какво е да те преглежда психолог:просто иди и ще разбереш.
    You`re frozen when your heart is not open..

Град
    OUT OF SPACE
    НЕ Е НИщО СТРАШНО АЗ СЪМ ХОДИЛА ПРЕДИ ВРЕМЕ ,РАЗГОВОР 1х И СИ ТРЪГВАШ

Говориш с някои пичага (поне аз познавам такав ) на 1 фр баща му ама е яко ако уцелиш правилния не че съм ходил ама ако са кат на моя фр баща му ще е мн яко решават проблеми...
    Fitness Forever

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Chesno kazano ne vijdam kakvo strashno i gadno ima... i az misleh da ida...ei taka da pogovorq s nqkoi...no tai kato maika mi e lekar...shte me pita za kvo iskam da hodq na psiholog i shte me kara da si govorq s neq...a az neiskam! Taka che smelo napred!!!

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Град
    Хасково
    не съм ходил ама един фр казваше че те прай още по зле
    ... no comment ...

Ммм от де ги изкопахте тези психолози?
    В смисъл, къде точно ходите?При училищната психоложка ли?

Честно казано, и на мен ми се ще да отида при някоя.Ще е забавно.Интересно ми е, да ми каже, какво точно мисля хъхъ )
    Мм... ако в унито имаме, може някой път да се престраша.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    гадно?

на мен ми беше смешно...
    особено яко е като се гавриш с въпросния 'психолог'

тези, които са в училищата псевдо-психолози почти не разбират (повечето) и е голям ташак

Ние в нащо даскало, защо си нямаме бе ?

По темата:
    Много познати са ходили и са ми разказвали. Въобще не е страшно, дори е приятно..
    Аз също съм се навила да ходя, че ми се иска да си поговоря с някой..просто ей така. А с приятели - ИЗКЛЮЧЕНО
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483

По темата:
    Много познати са ходили и са ми разказвали. Въобще не е страшно, дори е приятно..
    Аз също съм се навила да ходя, че ми се иска да си поговоря с някой..просто ей така. А с приятели - ИЗКЛЮЧЕНО
    ааа много гадно бе!
    нема такъв ташак да удариш някоя стена 5-6 пъти и да ти запазят място за Карлуково

страшните тъпотии те разпитват...ама шанса да не се разсмееш е много малък

Цитирай Първоначално написано от psychopath
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483

По темата:
    ааа много гадно бе!
    нема такъв ташак да удариш някоя стена 5-6 пъти и да ти запазят място за Карлуково

страшните тъпотии те разпитват...ама шанса да не се разсмееш е много малък
    абе да ти кажа, мен не ме интересува много, много за какво ме разпитват..важното е да си мълчат и да ме слушат или поне да се правят, че ме слушат нали вече споменах..аз искам само да побърборя с някой

Град
    Sofia
    наште като ме пратиха на психолог ме беше много страх да не ме искарат някакъв психопат,щот винаги съм бил малко странен.Престраших се да влезна едва на третия път

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Не съм ходила ама винаги ми е било любопитно да отида..и мисля някой път да го направя пък и няма нищо лошо..да споделиш тайните и проблемите си, които те тревожат на човек, който ще ти даде разумен съвет и ще те успокои.
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си