- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да го направя ли???...
hi na vs!!imam 1 malak problem az sam na 15 i ot 2 godini sam vlubena v 1 mom4e no i toi 100% ne e bezrazli4en...a predi nqkolko dni toi mi predloji da mi e praviqt!!!Az super mn go obi4am no ne sam sig toi kakvo izpitva i vaprosa mi e dali da spq s 4ovek koito syper mnogo obi4am no nz toi kakvo izpitva i kak 6te postapi ako go napravim nadqvam se da ne prozvu4a kato kyrva...
mersi predvartelno!!!
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
emi spored men ako ne si sigurna v 4ustvata mu ne barzai![]()
НаУчИ сЕ дА заБраВяш НезаБравиМотО ..нАучи сЕ дА кАзваШ НЕ дОри дА Ти сЕ кРещИ ДА НаУчИ сЕ очИтЕ тИ дА сИаЯт дОрИ дА сЕ пЪлнЯт сЪс сЪлзИ!!!
Не бързай толкова! Все пак си само на 15 - все ще срещнеш и по - подходящ ...![]()
По-добре не го прави!Не знаеш какво чувства към теб!Повечето момчета са готови на всичко,за да получат секс-лъжат,мамят и след това предават хората,с които са били,така че не прави глупости!Все пак всичко трябва да се основава на чувства,а не да го правиш за "спорта".Не трябва да го правиш и след това той да те изостави,защото те е възприел само като човек,който ще му достави удоволствие!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Най-вероятно той знае за чувствата ти към него и си мисли че така много лесно би могъл да те вкара в леглото .. Не бързаи за него ще си само някоя борйка повече в леглото........
Според мен изчакай и по някакъв начин се убеди какви са му чувствата и тогава се реши на тази сериозна крачка...
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
По-добре недей. Помисли какъв човек е, щом без да ходите ти предлага секс... Просто после ще ти е още по-кофти ако след като те нае** ти бие шута. Или поговорете дали има някакви по-сериозни намерения към теб или просто за спорта...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Какво значи предложи да ми е п1рвият ?Първоначално написано от feli7o_
Питал те е : Искаш ли аз да с1м ти п1рвият???????![]()
Не прави глупости..в момента с1м сигурен, че той вижда в теб момиче за секс... тоест знае, че ти го обичаш и няма да му откажеш и с1м сигурен, че ако го направите той ще идва всеки п1т когато има нужда от секс.. и по този начин ще се прев1рнеш в курва.. пак ти казвам не се излагай и не прави глупости, за който ще с1желяваш..
Ne pravi neshta,koito ne si premislila,za da ne syjalavqash po-kysno!
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
По -добре не го прави след като не си сигурна....изчакай....съгласна съм с дразнител..
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly
ще из*ука и ще зареже...![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Как така ще попиташ да го направя ли?Това си е твое лично решение,ние сме непознати...Но все пак...не го прави!
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Не прави нищо, докато не си напълно сигурна, че го искаш и че няма да те зареже след като спи с теб.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Амииии ама вие ходите ли не схванах?Според мен не трябва да го правиш с него,нищо че го обичаш!Даже не си го опознала..Ако ходеше с него от 2години по разбирам....амааа твоя случай е много различен.Та недей
да
мисля че ще е грешка..
obi4am si moity milyyy za drugite nz da se opravqt
Moderated by Aleandra
т. 9 от Правилника!
Най-важното е да си готова, а не да го правиш, защото така трябва.Щом го обичаш обаче, не виждам проблем.А той какви чувства има?
ami nie s nego imame mn stara istoriq ot predi vreme oba4e sam sig 4e i toi izpitva ne6to![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Недей да спиш с него, той ако наистина държеше на тебе, нямаше да ти предлага само секс, а да ходите сериозно първо...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Момиче...вкарай се в релси. Той няма никакви чувства към теб, освен сексуални. Не е лесно да се каже, но просто го забрави. Обичането е илюзия просто защото не си с него и имаш чувството, че "любовта ти е трудна" и т.н. Не се занимавай с него. От личен опит знам, че ако някой те иска, те иска и е с теб.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
За къде си се разбързала? Влак ли чакаш? Някой да ти е опрял пистолет до главата? Ще ти кажа едно, не го прави докато не си сигурна в чувствата си
Feli iskam da znae6 samo 4e imam bratov4etka na 15 godini i tq mnogo iska6e da spi s mom4e i predi6niq den samo kazva6e lele kak iskam da spq s mom4e,a na drugata sutrin kazva6e mamkamu za6to go napravih taka 4e nz tova sie tvoi problem no ako me pita6 mene nebarzai!!!
ama samo imate strastan istoriq,a ne strastna vraska nali???
jivotut e pred teb,zakude burza6 tolkova.iz4akai i umnata...kakto se kazva misli s glavata si...
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***