- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всичко отиде по дяволите...
Лелее това моми4е е голяма късметлиика 4е е попаднала на мом4е което да я оби4а и цени толкова много.......4естно казано и аз като теб мисля 4е тя те оби4а още и то много...Каквото и да става не се отказваи от нея и се бори.Тя не те е забравила според мен и мисля 4е един разгожор о4и в о4и няма да ви доиде зле![]()
![]()
:P
![]()
Because all I want is u ....
Не препоръчвам на момчето да избързва толкова.Първоначално написано от Анонимко
Трудни отговори ще има по тази тема. Много жалко, ако това ще има такъв недовършен край. Определено се крие, че има чувства към теб( било обич или нещо друго ). Раздялата за всеки е тежка най-вече след толкова много време и толкова моменти заедно един с друг( не говоря точно от личен опит, но пък имам един приятел, който е в подобно положение ). Много лошо прави това момиче, че не ти дава възможност да говориш и най-вече не си дава шанс да те изслуша. Това нещата да се оправят зависи от голяма част от нея. Когато една врата е заключена тя не може да се отвори.
Трудно мога да ти влезна под кожата, за да разбера точно какво чувстваш. Искрено се надявам нещата да се оправят скоро пък, ако не..."По-добре късно отколкото никога."
Така..Вие питате - аз разяснявам..Иначе няма как да помагате..Точно в това е проблема..Нищо май вече не зависи от мен..Страх ме е,но мисля,че не би могла да ме забрави толкова лесно..Това момиче ме обичаше много...През времето заедно сме изпитали най-силните си моменти..Трябва и време..така твърди..Ще се опита да ме забрави, но дали като се видим чувството няма да пламне пак..Почти съм сигурен..това е любов..Не мисля че умира толкова лесно..Тя е сигурна, че неиска повече да е с мен...Неиска защото според мен се страхува да не бъде наранена отново..Сега мрази ли ме..ненавижда ли ме..незнам..Но й трябва време да и мине..какво да й мине? Любовта към мен ли? Може ли да й мине...Или просто трябва да й мине ядът и всичките лоши чувства, събирани през цялата ни връзка? И колко ли време й трябва, за да й мине..дали някога пак ще се съберем..За момента нищо немога да направя..Но за в бъдеще..Заслужава ли си да залагам въобще някакви надежди...Мисля, че трябва да си оставя поне малко...т.като аз няма да спра да я обичам толкова скоро..
Така става братче, винаги трябва да си имаш едно на ум за Всички ЖЕни. А и каквато/която и да е тя, небих ръгнал да и свалям звезди, Защото видя какво стана стеб !! Много гадно те прецакват направо ти забиват ножа в гърба !! За това Друг път имай си едно на ум и всичко ще бъде ОК !! Жените са доста по различни от наз мъжете !!!!Първоначално написано от I'l never be broken again
![]()
аре гуд наит !![]()
Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
Аз съм малко от другата страна, щото бившата така ме ревнуваше и обсебваше, че ми писна, всичките ми чувства към нея в един момент се изпариха и не ми остана нищо друго освен да си тръгна, просто не издържах повече, виждах я и знаех че и е това което чувстваш в момента и още и е така, ама няма да се промени щото и дадох няколко шанса и не го направи, така че не се измъчвай и другия път внимавай щото ти ще си преследвания и хич няма да ти е лесно уверявам те, казвам ти го защото колелото на живота се върти, един път си отгоре друг път отдолу
Е, народе..Кажете..Какво да правя..Има ли надежда са съм с човека който обичам..колко е нелепо..Обичаме се, а въпреки това сме разделени..Мъчно ми е...Немога да го скрия..Ако можех да променя точно 2 мин от живота си...Но никой неможе..Пишете...
И аз съм така.. Разделени сме от 2 месеца.. И въпреки това като се засечем още усещам онова чувство.. Напрежение... Химия.. Бла-бла.. Сега от 2 дена постоянно ми се обяснява колко ме обичал.. Че съжалява за всичко... Че не е искал така да стане... Аз му казах, че съм твърде объркана.. Но знам, че още го обичам... И сега сме само на това дередже... Обичаме се... Да бе... Само дето аз не го вярвам..
Това любов ли е?!?
Много мразя такива цигански номера-иди си, ела си. За мен краят на 1 връзка значи край! Няма връщане назад. ако има проблем се решава по някакъв начин-с преусмисляне на ситуацията, с малко почивка 1 от друг, с дълъг изяснителен разговор след като се успокоим. Връзката ми е била в криза няколко пъти, но заедно с говорене и разбиране сме преодолявали много неща. Но кажа ли му 1 ден сбогом то е завинаги. И като приятел не го искам. Как да съм приятелка с първия мъж в живота ми? Как да съм приятелка с този, за който съм живяла 3 години? Как да съм приятелка с мъжа, който е опознал всяко кътче от тялото и душата ми? Приятелство след връзката няма!
Ами момичето разсъждава горе-долу така..Като е решила, че ще е край..то наистина е край..Макар и да ме обича..макар да я боли..Незнам защо така разсъждава...Може след време да й мине..Да иска отново да сме заедно и т.н. Незная само откъде, но имам чувството, че тя е прекалено сигурна, че аз отново ще я приема..А аз незная как ще се чувствам тогава..За пръв път обичам така и може да се каже, че дадох всичко от себе си за тази връзка..Но тя просто не е склонна вече да я възстанови..Пренебрегва чувствата си..Питам се дали си заслужава да съм с човек, който въпреки любовта си не би ми простил..Сериозно се замислям над този ? .. Рано или късно всичко скрито и неказано ще излезе наяве..Какво ще е положението тогава обаче никой незнае..Благодаря за постовете..Мисля че това беше единствения начин някой да ме подкрепи и поне да се почувствам малко по-добре знаейки че несъм сам и вината не е изцяло в мен..
Преди малко бях с баща ми из центъра и познайте кой видях..Въпросната беше с някъф, който изглеждаше поне на 20 и който не беше от приятелите, които аз познавам..Вече незнам какво да мисля..Вярно е, че не правеха нищо..просто се разхождаха, но тя изглеждаше доста доволна и даже се беше наконтила, което попринцип не е в стила и...Хах...знаете ли хора..вече незная какво да очаквам от това момиче..След толкова много обещания..толкова казани силни думи на които аз вярвах безрезервно сега изведнъж всичко отива все по на зле..Незная що за човек би ми причинил това..И незная що за действие би я провокирало..И нали знаете..След една такава случка и една такава провалена любов човек губи вярата си в любовта...Да...обичам все още..Но докога?![]()
![]()
I'l never be broken again sogurno v momenta tq ti izglejda mn 4erna v o4ite. Znae6 li 6tom e kazala krai - zna4i krai, ne se izmu4vai zaradi neq - takova momi4e ne zaslujava lubovta ti!
rano ili kusno 6te q zabravi6, dori tova sega da ti se struva nevyzmojno,6te prodyjlli6 napred i 6te otkrie6 to4niq 4ovek : )
Ти си я обичал,дал си и всичко от себе си...а тя явно не е чувствала същото...Явно това не е истинската ти любов...защото истинската е споделена и от двамата!Не се отказвай!Макар,че много си се разочаровал,продължавай да търсиш истинска любов!Аз се чудя как така е наранявала лошо при положение,че знае,че я обичаш...ето че някои,които не заслужават любов,я получават...Така е в живота!
И както пише в подписа ми по-долу аз я търся от години...
Всичко отиде по дяволите...
Честитооо! =D> Чакайте само да ви подам шампанското и бонбоните.
sorry mnogo,,,i mene taka me zae*a edin,,,ot 2 ili 3 godini nasam mi vika,4e me obi4a,,,a trugna s "nai-dobrata si priqtelka",,,dvamata se dyrjaha za ryce,,,celuvaha se i t.n......... pred mene,,,,izjivqvah go mn tejko,,,i mi se i otrazi,a toi prez cqloto tva vreme toi mi vika kolko me obi4al,,,,v kraq na krai6tata s nego ni6to ne sme imali,,,e tva ako ne e cinizum.....znae6 li--ima i po-vajni ne6ta v jivota,prosto otvori o4ite si i gi vij,,,,ohhhh stana mi gadno .....}bb
НЯМА личен живот,в който никой не е проникнал... ///P.S.:може и по skype}
Знаеш ли, докато ти четях историята на Winamp-a ми се включи тази песен
Roxette- It must have been love ( but it's over now)
човече и аз преживях почти същото година и осем месеца и накрая бум, за един ден всичко свърши. Причината е неопределена можеби е сбор от малките неща, но ще ти кажа едно аз си работех до 16:30 и тя като започна работа от 18:00, и се виждахме по 40-50 мин на ден. От тогава тя се изнерви от работата и си го изкарваше на мен, а аз си внуших, че с колегите и е по приятно защото като се виждаме само ми се кара и бърза да отиде на работа. И в крайна сметка един ден при един от поредните малки караници стана бързо грубо и безцеремонно просто слезе от колата и си замина. От тогава сме се виждали 2 пъти и двата пъти ако не я попитам нещо за работа или нещо за някой познат не ми говори. Като я питам как е се изнервя, тя никога не ме е питала аз как съм. И ако не и звънна аз да се видим не се сеща. Всички ми казват, че не е за мене, всички ми казват, че не ме заслужава, аз също знам, че няма да се получи отново и, че нямам никакъв шанс, но как да кажа за това на сърцето кажи? Просто живея ден за ден и чакам времето да изтрие раната, но или раната е много голяма или времето тече много бавно. Обаждам и се на две седмици по един път, за да чуя как е добре ли е има ли нужда от нещо (не че ще ми каже ако има). Незнам какво да правя казаха ми намери си приятелка, но не изпитвам абсолютно никаква тръпка към което и да е момиче, все едно съм станал педалАко намеря решение на проблема ще ти споделя, ако не успех поне на теб. Аз толкова съм се отчаял, че сигурно ако утре ми се обади да пием кафе ще получа лек инфаркт. ДОВЕРИ СЕ НА ПРИЯТЕЛИТЕ МОЖЕ ДА НЕ ТИ КАЗВАТ ТОВА КОЕТО ИСКАШ ДА ТИ КАЖАТ НО САМОТО ИМ ПРИСЪСТВИЕ ЩЕ ТИ ПОМОГНЕ ДА СЕ ЧУСТВАШ ПО ДОБРЕ!
Хей пич..Ти май наистина си го загазил като мен..Боже какви момичета има..Какво нещо е ината..Незнам вече какво да кажа.Опитвам се сячески да я забравя..Само че единственото което постигнах е, че се разболях..Сега съм с повръщане и т.н...може да ви се стори тъпо..Чувствам го от вътре..и немога да го командвам, макар и да не мисля нон-стоп за нея..Просто го изпитвам..Ся зобкам тука некфи хапчета от които много ми се спи, но поне като спя не ми е зле..Ще се радвам да си пишеме пич..може да остаиш нещо - я мейл, я скайп..Ай до скоро...Ако и аз намеря решение ще го споделя..
Може да се е изплашила,че нещата тръгват прекалено насериозно и затова да се държи така с теб.....Аз единствено тая причина виждам...![]()
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly
вие пък кви сте тия момчета ревлиовци...![]()
е няма лошо де и без тва не са много като вас....
![]()
We don`t need love
Take it slowly...slowly
Не се възприемам като ревльо...Признавам, че ми е гадно и че съм плакал, но несъм от тези които стискат възглавницата вкъщи и се дерат от рев..Просто ми е гадно...отвътре..и това не го контролирам с ума си..Ако имах избор нещата нямаше да са така...Просто ми трябва възможност..докато нямам такава съм безпомощен..Да се надяваме, че няма да спре да ме обича толкова бързо колкото самата тя възнамерява..Бе..жени...иди ги разбери..
Споко ще ти мине...пък и след като сте били толкова време заедно да се надяваме ,че не е било без нищо и че все още те обича...![]()
We don`t need love
Take it slowly...slowly