- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я накарам да ми прости?
Zdr.Zna4i imam malko problem4e s edno momi4e koeto obi4am pove4e ot si4ko na sveta
.Hodeh s neq po4ti 4 meseca no nakraq skusahme i sled tova az napravih dosta gluposti....kato nqkolko puti dosta seriozno q obijdah,a sega ve4e neiska dori i mi pi6e v skype.Kvo da napravq 4e da mi prosti?
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Моли се на Господ!
em zakfo si q obijdal? sam si si vinoven ... da i se izvini6 e nai malkoto koeto moje6 da napravi6 da i kaje6 4e sujalqva6 i 4e q obi4a6... pomoli q da ti prosti i se revan6irai tova 4e ne ti pi6e v skype moje da ima i drugo obqsnenie... moje ve4e da ne te haresva ili da si ima drug priqtel![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
В никакъв случай не можеш да я НАКАРАШ да ти прости.Ако желае,ще го направи.Дръж се мило с нея,извини й се,кажи й,че съжаляваш и дано ти прости.УСПЕХ!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
ami idiot si. nqma da ti prostisledva6tiq put kato re6i6 da obijda6 nqkoe momi4e seriozno se zamisli
![]()
“There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”
На колко си ?Първоначално написано от sonyglobe
СМЪРТ ЗА КУЛТУРАТА!
Евала братле
Първоначално написано от Анонимко
vij,spored men napravi nqkakuv mil jest za neq,podari i lubimite i cvetq,napi6i ne6to,koeto tq mn e obi4ala ,prosto se opitai s djentulmenski jestove da i pokaje6 kolko mn sujalqva6 i 4e iska6 da si q vurne6 i nai-vajnoto 4e jelae6 da si s neq.prosto i kaji 4e si se promenil i 4e si napravil ogromna gre6ka......pogovori s momi4eto
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
на 16Първоначално написано от Katerichka
Знам съгласен съм и с теб но тогава бях мн по различен човек а пък и винаги когато я виждах бях пиян ;( докато сега се промених коренно но тя не ми дава шанс да и го покажаПървоначално написано от MajeStic
Може би си направил така, че дори и да иска, неможе да ти прости..
За това трябва да се мисли преди да се действа![]()
Извини и се и ако тя прецени ще ти прости,ти на сила не може да я накараш"Хубост на сила не става"
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Най-важното е, че не знаем какво си направил.При някои обстоятелства, колкото и да те обича, не заслужаваш да ти прости.Не знам дали при вас има любов, почти нищо не си уточнил.Опитай се да й се обадиш по телефона, по GSM-а, помоли я да поговорите или поне само да те изслуша.
Първоначално написано от sonyglobe
zemi se gramni.sha sarbash kvot si si nadrobil na4i ne ti be6e gadno kato q obijdashe a sega ti e ostavi mackata da si jivee jivota i nedei razpravq 4e q obi4a6 shtoto zvy4i jalko
Първоначално написано от sonyglobe
zemi se gramni.sha sarbash kvot si si nadrobil na4i ne ti be6e gadno kato q obijdashe a sega ti e ostavi mackata da si jivee jivota i nedei razpravq 4e q obi4a6 shtoto zvy4i jalko
OF TVA SHTO GO IZPRATIH DVA PATI NISHTO KARAI DA VARVI
Ши ма извиняваш, ама как искаш да ти прости??? Та ти си я обиждал!
savsem saglasna.kvi sa tiq gluposti.nema da e moq ama i na ky4etata nema da q dam gorkoto momi4eПървоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
Ми ти сам си си виновен и не заслужава да ти прости.
mislq 4e nai-dobre e da napravi6 ne6to romanti4no!naprimer-kupi i buket lubimite i cvetq ostavi i gi pred vratata s karti4ka v koqto pi6e6 4e mn,mn sajalqva6 i 4e tovae nai-golqmata gre6ka koqto si pravil!ako ne pomogne otidi do tqh s cvetq i q pomoli da pogovorite,ako i tova ne pomogne nz ve4ejelaq ti uspehi dr pat da ne pravi6 taka!~jenite ne sa za da gi obijda6
![]()
JIVEITE DNES,ZA6TOTO UTRE MOJE DA E KUSNO!(no kogato doide momenta-sprete i pomislete)
mi edno izvinqvai nqma da pomogne...Otidi do tqh padni i na kolene i kaji 4e q obi4a6 podnesi i cvetq i ako tq re6i moj ii d ti prosti ako tova ne pomogne ima6 samo da se moli6 xaxaax
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Добре де,защо си я обиждал?!Сам си си виновен...и е малко вероятно тя ей така да забрави глупостите.
Извини й се и й докажи,че наистина съжаляваш.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Хммм,говори с нея лично и я помоли да ти простИ!Първоначално написано от sonyglobe
Надали ще ти прости ... Можеш само да се надяваш да го направи и да и показваш, че съжаляваш за постъпките си..
А и си вземи поука и за напред не се дръж като дете![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Не трябва да ти прощава![]()
![]()
това което си и причинил е повече от ужасно !!!
![]()
![]()
![]()
So free